|
|||||||||||
|
|
#74821 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jel se netko upustio u stavljanje folije na auto? Zanima me di je uzimao foliju, koju i cijena. Hauba i krov su mi abšicali od sunca na fabiji. Pa računam da si sam stavim foliju. Ravna je površina i bolje bu zgledalo nego sad. Farbanje ne dolazi u obzir je cijeli auto vrijedi malo više od 1000 eura. A kao drugi auto za na poso i s posla je super. |
|
|
|
|
|
#74822 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@hamm Baš hoćeš kamp prikolicu? Ako imaš plac i misliš da ti tamo stalno stoji, onda se bolje malo rastegnuti i kupiti one mobilne kućice - veće su, kvalitetnije rađene, možeš si napraviti podest,...
|
|
|
#74823 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Održavanje i čišćenje te kutije da ne spominjem. ![]()
|
|
|
|
#74824 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam plac nego mi je fora ideja da mogu svaki put kampirati negdje na drugoj lolaciji, a relativno u prirodi. Znam da su kamping lokacije skupe ali jbg. Ne znam inace kak je s dozvolama oko tih mobilnih kucica. Imam tu u blizini Samobora grunt na kojeg bi mozda i stavio tak nekaj. |
|
|
|
|
|
#74825 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#74826 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Hvala na odgovorima |
|
|
|
|
|
#74827 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.tisak-velikih-formata.com/ Cijena ovisi o veličini auta, vrsti folije itd. Nazovi i pitaj
|
|
|
|
#74828 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#74830 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne znam za poreze i pristrojbe i gluposti, ali gradjwvinsku dozvolu treba traziti isto ko i da gradi. |
|
|
|
|
|
#74831 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Znači imam dva zemljišta. Ako dođem s kampicom na jedno od njih moram platiti građevinsku? Za tjedan dana ju odvezem na drugo zemljište i moram opet tamo platiti građevinsku za istu kampicu? Onda ju vratim u ZG, parkiram u dvorište i moram treći puta platiti građevinsku za istu tu kampicu? Plaćanje "građevinske dozvole" za mobilni objekt na kotačima kojeg nije trebalo graditi... |
|
|
|
|
|
#74832 |
|
49%winner
|
Trebalo bi samo pitati za misljenje nase susjede Slovence po Peroju i Liznjanu, siguran sam da oni imaju vise iskustva od nas koji gubimo dane citajuci sitna slova na ekranu. Nisam primjetio da ih itko dira ili im mice kampice BEZ kotaca a zemljiste na kojem se nalaze je u najboljem slucaju pasnjak/oranica.
|
|
|
|
#74833 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ukratko, kampirati se kod nas može/smije jedino u kampovima. Kampicu, kontejner, mobilnu kućicu smiješ držati na svom zemljištu, ali u njoj ne smiješ boraviti. A to što naše inspekcije, po običaju, ne rade svoj posao, pa ima puno ilegalnih naselja kampica, to je druga priča |
|
|
|
|
|
#74834 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
FYI - koliko znam, na području Istre, Kvarnera i otoka ima 1 (jedan) građ. inspektor. Mobilne objekte, pa prema tome i kućice, možeš držati na negrađevinskom terenu. Građ. dozvola je potrebna za fiksne objekte i oni se ne mogu graditi na negrađevinskim terenima.
|
|
|
#74835 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Mozes ih drzati u smislu skladistenja, ali nesmijes boraviti u njima niti mozes dobiti ikakav prikljucak na vodu, struju itd. To sto se kod nas to katastrofa kontrolira ne znaci da je legalno. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#74836 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
U Dugoj Uvali je kamp naselje, tko je digao nadstresnicu za kampicu prije zracnih slika 2013. Mogao je legalizirati kucicu na tom mjestu. Većinom su slovenci u pitanju, domaćima je dobro jer imaju kome prodati raslinje u sred šume, u sezoni je dobar promet u dućanima i birtijama i svi sretni, naravno da ih neće dirati…
|
|
|
#74837 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Apartman mi je 50ak metara od tu. Prošli tjedan su u njemu bila 4 lika iz Njemačke. Jučer su pobjegli u 6 ujutro da nas izbjegnu. Između ostalih šteta ovo me odma podsjetilo na tvoj slučaj: ![]() ![]() Pola dvorišta je zasrano nekakvim crnilom koje ne djeluje kao boja, a ne da se oprat spužvom. Još čekamo od Airbnb njihove podatke jer nam nikako nisu poslali dokumente za prijavu na eVisitor Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#74838 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
|
|
|
|
|
#74839 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
upadam kao iz vedra neba samo da okačim link https://www.youtube.com/watch?v=B7dN9i6IfJI pazi bebicu ![]()
|
|
|
|
#74843 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Kaj je s onim hotelom tamo, jel to još živo? sorry na off topic
|
|
|
|
#74844 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hotel je radio prošle ili pretprošle godine u nekom manjem opsegu, reviewovi naravno teški očaj...Čak su i birtije na špici hotelske šetnice propale. Šteta...
|
|
|
|
#74845 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Airbnb nam je priznao štetu i oni su sami priznali štetu, samo im je skupo. Djelovali su kao neki koji bi mogli biti na PCE forumu, čak pitomo. Valjda su se predobro zabavljali Da ne budem skroz offtopic, došli su u 15 godina starom Passatu, karavanu, spuštenom, zatamnjenom, na aftermarket felgama, dizel. |
|
|
|
|
|
|
#74849 |
|
49%winner
|
Kad Teslaši nadmaše Benvejce. U ovom videu se da sumirati presjek inteligencije hrvatskog vozača (muškog, žemskog i nebinarnog) ![]() https://www.reddit.com/r/croatia/com...f_an_incoming/ 310km na satu auta i skoro sam završio u novinama. Doslovno otkad sam preuzeo taj auto imam osjećaj da se vozim među torpedima. Jedva čekam da sva ova turistička bagra što drži mozak u thuleu ode svojim kućama. Hvala vam za svu ribu, mrš!
|
|
![]() |
|
|