|
|||||||||||
|
|
#74282 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ma jucer bili kod none i nonota tu u Rijeci, odmah cim je iz auta izasao je odletio u vrt pobirat pomidore, krumpire, tikvice, mrkvice, staja znam sta sve ne... Ni pozdravit ni nista, odma u vrt... Presmijesno... Al dobro, nedavno sam ga ulovio da malo sa njim prodjem rad na kompu... I pokazujem ja njemu tako malo internet pretrazivace, pa Google search engine, pa tipkovnicu pa mu objasnjavam da moze pretrazivat sto god ga zanima i pitam ga - ok, ajmo nes trazit, sto te zanima? - CVIJECE !!!! ![]() I tako trazimo mi cvijece i nakon par minuta pitam ga, OK, sta bi sad drugo trazio? - POMIDOR !!!! Aj mali odi uku*ac ![]()
|
|
|
#74285 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
|
|
|
#74286 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
|
|
|
|
|
#74287 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E da. I njega smo gledali. To je variomat kod njih, jelda? BTW, mala nasla: jedan od jeftinijih a svega u njemu 🙄 Volkswagen Polo V Highline Messe Fahrzeug Tuning First Registration: 06/2010 Mileage: 56,000*km Fuel: Petrol Power: 77*kW*(105*hp) Price: €6,990 https://link.mobile.de/YdNbgNFGsVCK2axW6 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#74288 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lik ga je nakinđurio kao da ima 200 KS, a ne pišljivih 105. Jedina mana su mu 3 vrata.
|
|
|
#74290 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
||
|
|
|
|
|
#74292 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako nekome treba slucajno bimmercode za kodiranje Minija/BMW,cimnite u poruke,uzeo sam licencu i tu je vgate obd,područje Zagreba ... Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#74293 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jebemti led prolio sam vodu po tastaturi sada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74294 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo za prave fanove ![]() ![]() Gledam premijere auta danas na Goodwoodu i žalosno je koliko su nemaštoviti. Auti velikih brandova su toliko generičkog izgleda da ne bi znao čiji su ako im makneš bedževe. BMW M5 i cijeli Mini lineup su najveće razočaranje. Jedini sto mi je zapelo za oko su Alfa Junior, MG Cyberster i pogotovo novi Renault 5 i njegova Alpine verzija. Ne postoji ništa što bi buduće mlade trebalo navući na aute. Sve što dolazi su bezlične i dosadne hrpe lima i plastike na 4 kotača. Više sam snimao video nego fotkao pa pobacam to u jedan video navečer
|
|
|
#74295 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Uzmi čađaru 1.6TDI. Nepoderivo. Bilo koju. Od 90 -115hp. Blok je od starog masivnog 1.9TDI sa smanjenom kubikažom i CR glavom. Švabo uvijek špara. Dovoljno snage i ubrzanja, mala potrošnja. Običan zupčasti i remenje, nema dvomaseni. Set kuplunga 200 eura. Cijena filtera kikiriki. Interval velikog servisa 210tkm i ima LL interval izmjene ulja. Ako se mijenja jednom godišnje ili svakih 15tkm nadživit će te. Dijelovi za veliki servis ispali su ispod 300 eura. 4 filtra, 4 grijača, ulje motora 5 lit castrol, ulje u getribi 2 litre shell, komplet remenje sa španerima i zatezačima, vodena pumpa, semening radilice i bregaste osovine, break cleaneri, skidanje kartera i čiščenje sita i uljne pumpe. Računaj još 150 eura za ruke i miran si idućih 200tkm
|
|
|
|
#74296 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#74298 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Jer se ti predmeti u slučaju sudara pretvaraju u projektile ![]() Običan CD ili DVD pri 60km/h ima ekvivalent mase u kinetičkoj energiji od 5kg. Sad zamisli šlapa, kolica i sl. pri dvostruko većoj brzini…. U toj situaciji ta kompaktna masa će se u trenutku dezintegrirati. |
|
|
|
|
|
#74299 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
NHF ali taj 1.6 TDI nije ni blizu tako super kakvim ga se želi prikazati. Ako sam se nečega najviše navozao posljednjih godina to je 1.6 TDI u Audijima, VWu i Škodi, uglavnom novi auti sa 115KS. Taj motor se vozi zak*rac. Nikako da se naviknem na njega. Gas je on/off. Ili ne ide ili čupa. Uopće nije uglađen ni blizu kao 2.0 TDI s kojim dijeli toliko toga a i ne troši skoro ništa manje. Nakon 2017 se to malo popeglalo ali ne skroz. To je jeftina low-cost/budget verzija 2.0 TDI motora za one koji se ne mogu protegnuti na 2.0 TDI. Nema ni balansere se ako se dobro sjećam ![]() DSG s tim motorom je nemoguće normalno voziti. U sportu je preživčan a u driveu drži jednog Passata na 1100-1200rpm dok se kruza po Slavonskoj npr. Cijeli auto se počne tresti i volan drhti a govno ne šalta. I ne voli biti iznad 130km/h. Može ali nije sretan i temperature ulja počnu naglo ići gore. Drugim riječima zaobiđite taj motor. S razlogom se prestao proizvoditi. Uzmite 2.0 TDI. Puno bolje se vozi. |
|
|
|
|
|
|
#74302 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Gledam uzeti novi auto, neki iz VW grupacije jer imam tamo određeni popust (VW, škoda, audi, seat, cupra). Želim SUV, obiteljski, pa gledam kodiaq uglavnom. Išao sam gledati auto i fkt mi se super čini, masivan robustan i lijep, samo me taj motor 1,5 mhev 150ks malo brine, je li dosta za auto od 1800kg? Reviewi hvale kvalitetu izrade. Obiteljski je pa ne mislim divljati s djecom, ali voliš da može potegnut kod prestizanja. 2.0 TDI me ispadne oko 5-6000€ skuplje, a radim 10.000km godišnje pa mi ne treba. Druga opcija mi je seat tarraco, samo njega više nema novih za konfigurirati nego stanje s zaliha ili tiguan koji je nešto skuplji, manji i s manje opreme. Još jedna opcija je rabljeno, do 35k€, makar mi je to puno love za rabljeni auto..
|
|
|
#74303 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jesi bio u salonu tamo na Jankomiru? Kad sam uzimao auto tamo prije 3 mjeseca, bio je Taracco 2.0 TDI sa 150 KS novi za 36500, odmah u salonu. Oprema je Style bila. A na stranicama nigdje nije bilo da je takav i po toj cijeni raspoloživ. 1.5 je poletan u lakšim autima, ali ako ti ubrzanje nije najbitnija stvar, ne vidim zašto bi 1.5 u tom Kodiaqu bio loš. Probaj ga, tako ćeš najbolje znati kakav je. Kolega je probao i oduševio se s novim Kodiaqom. Mislim da je ruta za Škode tamo negdje prema Velikoj Gorici obično. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
#74304 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Bio sam ovaj tjedan i "motiviranije" djelatnike nisam nigdje vidio, kao da mi ne žele prodati auto, a kad ih pitam za dodatnu opremu nemaju pojma (npr. pitao sam ima li u serijskoj opremi običan tempomat jer pod dodatnom opremom paket assisted drive od 700€ je tempomat do 210km/h - veli lik da nema uopće, a zapravo ima). Tako da idem u Varaždin Zubaku, frend je tamo uzeo auto i veli da su jako pristupačni i od pomoći bili. Nije mi toliko bitno ubrzanje. Imam u utorak probnu vožnju pa ću vidjeti. Gledao sam još RAV4 koji me isto skuplje ispadne, nissan X- trail kojeg ću isto pogledati. Peugeot 5008 je isto skuplji. Nekako mi se kodiaq čini best buy.
|
|
|
#74305 |
|
Je suis Schumi
|
Da mi je znati samo tko je bio... Ako nije bio jedan malo stariji, ćelavi gospodin, onda me ne čudi jer su ostalo sve klinci tamo. Zubak imaš i u Kraljevcu pa baci oko i tamo. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
#74306 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A lol, i ja sam prije par tjedana usao u vw salon u puli. Malo je reci da me nisu ni skuzili, troje sam pitao pomoc... Istina, bio sam u japankama taj dan, ali daj me nemoj!
|
|
|
|
#74307 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Znači to je problem, nisam u PZ jankomir došao u odijelu, u pratnji nisam imao premladu plavušu s prekratkom haljinom i nisam im se obraćao na TI,... jbg, da sam prije znao ![]() EDIT: Usput, kaj se tiče Porschea Pula, to su posebni specijalci. prošle godine odem u mjesto blizu Pule na godišnji i putem mi krepa akumulator, aj upalimo nekako auto i dođem do apartmana i odmah nazovem Porsche Pula da dogovorim zamjenu akumulatora, teta s druge strane linije veli može i da mi termin za tri tjedana ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 14.07.2024. u 21:15. |
||
|
|
|
|
|
#74308 | |
|
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Imaju dvojica ćelavih tamo. Jedan s naočalama i jedan bez. Od ovog s naočalama sam uzeo dva auta tamo. A sad jbg. tko će ga znat kakav mu je dan bio ako je to bio on. Ali ja sam svoje dogovorio brzo i dobio dobar popust. Možda je išlo glatko na konto "Seat kluba" i jer smo se znali od prijašnje kupovine 😁 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
|
#74310 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Odmah se to može riješiti kupoprodajnim i gotovo, može bit gotovo za 10 min. Ne kužim kakve vikend ima veze s tim. Ti dobiješ kupoporodajni ugovor s kojim radiš prijenos, to je to. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.07.2024. u 20:16. |
|
|
|
|
![]() |
|
|