|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Siemens ADSL A-100 i Linux
Siemens ADSL A-100 i Linux Ide li to dvoje zajedno ? Skino sam nekolik uputa, sve kako piše, ovo-ono, ali ne radi ! Niti sam igdje pročitao da je to netko uspio. Samo daj ovak -onak, ali nitko da kaže da to sranje od siemensa radi kod njega. Boli me glava od tog zimensa i ne želim više pokušavati, samo me zanima da li je to moguče. Mijenjam modem samo zbog toga.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moguće je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Koristiš to osobno, ili si samo čuo da je to moguče? Na kojoj distribuciji? Još kada bi mi rekao kako bio bih JAKO sretan.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
http://www.linux.hr/modules/phpwiki/...20aDSL%20modem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Trebao bih uskoro dobiti Ubuntu pa ču probati. Za ovoj način su neki tvrdili da radi i s drugim distribucijama, ali sa Fedora core 3 i 4 ne radi (ja nisam uspio) i sa Mandriva 2006. Sve sam radio prema uputama ali nije išlo, a i ja sam novi na Linuxima pa možda i ja griješim ali ne kužim gdje. Malo sam se umorio od isprobavanja raznih distribucija samo da osposobim modem pa sam zato ovo i pitao. Bumo videli !
![]() |
#6 |
Premium
|
Tek toliko da kažem: Elcon adsl2253eu radi preko mreže sasvim normalno bez ikakvih problema pod mandriva 2006 sve 5.
![]() |
#7 |
Premium
|
: cheers2 stigao Ubuntu original - poštom for free : cheers2 Mislim, stgao frendu. Pa onda meni : hello2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|