|
|||||||||||
|
|
#74011 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da, nažalost, šteta. 180mil EU uloženo u ZG promet, al uloženo, ne na način da 1 rola wc papira košta 20 eu preko nabave, promjenilo bi dosta toga nabolje. Nissani su fantastični
|
|
|
#74012 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Vidim ovoga sa splitskim tablama u kvartu povremeno parkiranog. Divan auto. |
|
|
|
|
|
|
#74014 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda je ovo razlog zašto robotaxi nije fercerao ![]() https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.ne...ebp?v=ly5v1mbk Evo jednog dobrog članka https://www.portalnovosti.com/nekoli...-za-matu-rimca
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 04.07.2024. u 10:40. |
|
|
|
|
|
#74015 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
I kog smeta da se o lažibradi piše na prikladnoj temi, nek ... u skokovima. Treba svugdje pljuvat po ovakvima! Pogotovo kad te nasmije, ćaćamobil, never ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74016 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam odvojio 1000eu za 2026 i za tu lovu nek me vozi kolko je tarifa. Jedva čekam to isprobati. Al mora biti 5 g. , ništa ovo s daljinskim upravljanjem, predprogramiranim rutama s kojih ne skreće ni cm.
|
|
|
#74017 |
|
Premium
|
Uloži tu lovu u nešto jer će ostati nepotrošena do 2026. Ili se kao L. Carić kladi u 10k da neće uspjeti do 2024. napraviti mrežu robotaxija. Nema šanse da ispušiš bilo koju okladu vezane za tu temu.
|
|
|
#74018 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Lijepa lova lijepo gori! i Vozilo u kojem čak ni Tomislav Horvatinčić ne može nauditi nikome! ![]() ![]() ![]() ![]() Predobro!!!! |
|
|
|
|
|
|
#74019 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
https://vi.aliexpress.com/item/10050...martRedirect=y valja šta ovo? imao sam jednu nezgodnu situaciju neki dan prilikom vožnje u rikverc, skoro sam ostao bez auta i dali postoji kakvo bolje rješenje od ovog preklopnog lcd-a jer ne znam di bih ga stavio? lokalni meho koji će mi provlačiti kablovinje kaže mi da pogledam nešto šta ide na retrovizor, ali ne pronalazim ništa takvog (da se kao nešto nalijepi gore na retrovizor, ako sam ga dobro shvatio)
|
|
|
|
#74020 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Mogu li se dizne testirati nekako rade li dobro? Ako da, gdje? Jer na kompu nemam greške, ali je servisna akcija na njih za moj auto, ali kako nema greške ne žele mijenjati. |
|
|
|
|
|
#74021 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#74024 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#74025 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
e tu se vidi ko je muškarac od zanata ![]() treba znat riješit problem za 10€ lako ga riješiti za 500€ ![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#74026 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#74027 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Meni je na prijasnjim dizlo kolima, dijagnostika bacala neke greske na diznama, iako nikakvih problema ni paljenja lampica nisam imao. Pitala me ekipa u servisu kako auto vozim, ja reko da stoji vecinu vremena na parkingu, a to malo sto se vozim je vecina bila po gradu. Rekli su da je vrlo lako moguce da je to razlog, jer su se te greske na dijagostici pocele pokazivati taman kad sam prestao sa autom ici na posao. I tako je to svake godine bilo, naprave dijagnostiku vide gresku i obrisu. Meni u voznji je bilo cijelo vrijeme ok... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74028 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Imaš unutarnje retrovizore s LCD-om, ali koliko je to dobro nemam pojma. https://www.aliexpress.us/item/32568...Cquery_from%3A https://www.aliexpress.us/item/32568...Cquery_from%3A Ak neš retrovizor, imaš slično i sa sjenilima za sunce: https://www.aliexpress.us/item/32568...Cquery_from%3A EDIT: Sad kad sam prešao na slijedeću stranicu teme vidim da su ti i drugi već spomenuli unutarnji retrovizor s LCD-om pa iako kasnim, nek ostanu barem linkovi na par primjera retrovizora ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 04.07.2024. u 18:33. |
|
|
|
|
|
|
#74029 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=Krn77TRbKgw |
|
|
|
|
|
|
#74030 | |
|
15/JG52
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#74033 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
I osjetim u vožnji, trese se na momente, baš se izluđuje. Kada sam bio na diagnosici ništa se nije vidjelo iako je i mehaničar osjetio kada ga je vozio. |
|
|
|
|
|
|
#74034 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa, gledam mijenjati auto (Peugeot 508 SW) pa gledam nešto novo (nikakav Mercedes, Audi, BMW i slično) do nekih 15000€. Da nije malen, poželjno karavan, ali ne mora biti, da nije skup za održavanje. Za sad sam gledao kao prvi izbor Octavije do 100000km i daju se naći između 2016.-2018. godine. Neki pod izbori su mi i40, Mondeo (iako za njega moram provjeriti kakav je za održavanje, jesu dijelovi skupi itd.) i zadnji izbor Fiat Tipo (ali za njega bi morao baš provjeriti prvo s ljudima koji su ga vozili kakav im je dojam). Auto će služiti za gradsku vožnju i 1-2 puta godišnje na more. Imam dvoje male djece i zbog toga treba biti veći auto i poželjno karavan. Imate li još kakvu preporuku što da gledam?
|
|
|
#74036 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja kad sam prosle godine uzima golfa iz njemacke, na mobile de je bilo more golf i passat karavana po cak povoljnijim cijenama nego hatchback/sedan verzija, pa mozda nesto od to dvoje. Konkretno sam gleda 2015. i mladje, 1.4tsi dsg do oko 100k km. Dizela ima jos i vise. |
|
|
|
|
|
#74037 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Octavia Eventualno Superb Kakav Tipo crni ![]()
|
|
|
#74038 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Svida mi se osobno Octavija ali kad covjek ostari osjetljiviji je na udobnost i tu su francuzi najcesce udobniji. Nepoudazniji katkad ali udobniji "skoro" uvijek...Skode osim Superba L&K su meni osobno pretvrdi automobili. |
|
|
|
|
|
#74039 |
|
Premium
|
Što se tiče voznih sposobnosti, mislim da je Mondeo najbolji od navedenih. Problem je što se model u potpunosti ukida.
|
|
|
#74040 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Ako se trebaš drljati po gradu, i ideš maksimalno dva puta negdje dalje s autom, ne vidim razloga zašto išto drugo osim Fiata (mada ne vidim po čemu je Škoda bolja od njega, a dosta je skuplja). |
|
|
|
![]() |
|
|