|
|||||||||||
|
|
#73711 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Dovezao sam auto prije nekih mjesec dva dana. Dobiješ ovjerenu kopiju odjavljene slovenske prometne Tako je bilo i prije 6-7godina kad sam isto dovezao auto iz Ljubljane
|
|
|
|
#73713 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Odem ja u Celje, pokupim ovjerenu prometnu, vratim se na tehnicki s preostalih 500e u dzepu (platio osiguranje) i reko bu dovoljno. Znate koliko me tehnicki kosta? 850eura. Homologacija, cestarina, godisnji porez, prijenos, ovo ono i eto ga. 850 eura. 850. Skupo je imati bmw. Ne sjecam se da sam s 508 prije 4 godine imao niti blizu toliko troska... Cisto lekcija za mene ubuduce, a i za one koji planiraju uvoziti ![]() Oko 370eur. Sad pitao na tehnickom.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 15.06.2024. u 11:29. |
|
|
|
|
|
#73715 | |||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ne da se ljudima kao pojedincu jebat time jer znaju da će ih to koštat previše para i vremena a upitno je hoće li se izvuć na neki loophole. To treba neka grupa dić class-act prijavu al da, ne bude to kod nas ![]() Citiraj:
![]() Tak sam ja dotezao ručnu na E46. Otišao na parking i vratio se.
|
|
|
|
#73716 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Reko stari zbilja ces me rusiti jer imam lose gume? Ljeto vruce i ti mene rusis jer su po tvom misljenju lose gume? Reko kupujem zimske u rujnu daj mi dva mjeseca fore, ne moze. Otisao u sv nedelju i tam me pustili jer su gume sasvim ok...
|
|
|
|
#73718 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#73719 | |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#73720 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnje mi je lik na skodi radio eco test sa sondom jer on vidi neki gresku na motoru. Ond mu kao javlja. Meni ne javlja nista…stasni servis velim liku da obrate pozornost i kaze “reko bi vam kaj oni vide…” De bi li. |
|
|
|
|
|
|
#73721 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
STP u V.Gorici (Oryx). Zadnjih nekoliko godina idem tamo. Strogi su ali korektni. Zadnji puta su rušili dvojicu ispred mene. Jednog Dustera zbog kočnica a staru Hondu zbog eko testa i svašta nešto. Mene su pustili sa pokvarenim svjetlom registracije. Zamolili su me da promijenim žarulju kad stignem. Prva benga: “W5W molim, bijelu. Hvala!” |
|
|
|
|
|
#73722 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ni ne može te više srušiti za takvu sitnicu Poslano sa mog |
|
|
|
|
|
#73724 |
|
#erase startup-config
|
|
|
|
|
|
|
#73725 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
https://revijahak.hr/2019/04/01/tehn...-sitne-greske/ Poslano sa mog |
|
|
|
|
|
|
#73727 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
To nisam znao ![]() Btw: pustili su me i s LEDicama u zadnjim štopovima (Philips Ultinon). Kažu “samo nemoj ništa od toga staviti naprijed” |
|
|
|
|
|
|
#73728 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#73730 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#73731 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Pitanje - da li je nakon promjene svih diskova i plocica potrebno raditi podesavanje spura ili ne? Na jesen sam prekontrolirao spur i sve 5, ali sada sam krajem 5. mjeseca mijenjao sve diskove i disk plocice na autu. Pa da li je nakon toga potrebno ponovo prekontrolirati spur ili to ipak nema nikakve veze?
|
|
|
#73732 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To nema veze jedno s drugim.
|
|
|
#73733 |
|
Moderator
|
2mm profila je celavo i pad samo takav. Nego danas vidio darwinov efekt na djelu. Lik se u Ivankovu autom ubio na 500m od mene. Prvo je zavoj prije ulaska u selo na ravnici prosao mene i jos dvoje sa kojih 140-150. Jedva prosao lijevi zavoj pri ulasku u selo i onda iduce vidis kako se dize oblak prasine i dima. Lik u autu sav polomljen. A jos kad me presao imao neki gut feeling i pomislim koja budala jos ce ubit nekog. Ne kuzim sto ti bude u glavi. Jos nedjelja, podne, ima djece vani koliko hoces. |
|
|
|
|
|
#73734 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda je žurio na misu i/ili uplatiti tiket na kladuši? Nego nisi spomenuo koja su kola bila u pitanju? Mora da je Dača ili Fiat ![]() Sjetilo me ovo na situaciju kada je neki lik protutnjao centrom Pule pored mene i mislim si kakav krele moraš biti da tako voziš, i to još slalom jer je dvotračna cesta. I prođe on semafor i čujem bam tres... Tip zakačio nešto uz cestu i okrenuo se na krov tamo gdje se inače vozi 30-40 km/h max. Samo što je ovaj preživio.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 16.06.2024. u 21:33. |
|
|
|
|
|
#73735 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
#73736 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Navodno cak i ima male razlike u kojem modu se vozi. Sto se tice impresija, stvarno mi je top feeling. Snage ima dosta, motor je stvarno necujan, pa moram bacati oko na prijedlog za saltanje, u kruznim tokovima nema naginjanja kao u brodu. Preko lezecih isto tako nema naginjanja/ljuljanja. Uglavnom nice. Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 16.06.2024. u 22:43. |
|
|
|
|
|
|
#73737 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
C-Max Udario je u A4 B5 zarotirao se za 180 i okrenuo na bok. https://vinkulja.hr/teska-prometna-n...stoj-na-cesti/ Citiraj:
|
|
|
|
#73738 |
|
#erase startup-config
|
|
|
|
|
|
|
#73740 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ma puna je cesta debila, idemo prije 2 tjedna za Rijeku i dolijeće lik iza, sav nervozan, nemože dočekati dok mi obiđemo auto da nas prestigne. I kolega skomentira kak je lik nervozan, da će mu se asap maknut da ide svojim putem. I već lagano smo u zoni radova i lijepo su znakovi da autocesta ide u jednu traku za xxx metara. U tom trenu, kamion cisterna lagano ispred nas vozi desnom trakom, trakom u koju idu sve ostale trake. I neznam šta je mislio lik s mazdom od 100ks, valjda da će uletit ispred kamiona. Uglavnom, na suženju, samo se "spojio" s cisternom. Retrovizor i cijela desna strana auta je poderana bila. Na kamionu naravno ništa, ali brijem da je prisjelo vozaču jer je izgubio sigurno pola dana zbog debila.
|
|
![]() |
|
|