|
|||||||||||
|
|
#72661 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To ti balkanski Austrijanac Doduše, iz mog iskustva mogu reći da se stranci ovdje povampire i postanu gori od domorodaca kada su u pitanju kršenja raznih zakona, neplaćanja obaveza, ilegalna gradnja i sl.
|
|
|
#72662 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Koje AO i kasko je sad (po)najbolje uzeti? Dakle, ne mislim na najnižu cijenu, nego da nisu teški smradovi u slučaju sranja. U CO imam osiguranu nekretninu pa vjerojatno mogu dati nekakav dodatni popust. Za Allianz isto načuo da budu dosta OK, iako su skuplji. Euroherc sam imao zadnjih 8 godina, a kasko nisam zadnje dvije i imam na ženinom Euroherc, ali više me ne budu vidjeli ni oni ni Adriatic. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
#72663 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() mene nije strah da ću ja napravit štetu nego da ću bit bez auta bar 6+ mjeseci dok se ne naplatim od "njegovog" osiguranja |
||
|
|
|
|
|
#72664 |
|
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
https://imgur.com/a/Uc7t7VV Ovo je japanska guza ![]() Imala sam priliku sjesti u Lexus ISF 250 ![]() London je začuđujuće pun Lexusa, ali SUV verzija
Zadnje izmijenjeno od: Ladytron25. 06.04.2024. u 13:20. |
|
|
|
|
|
#72665 | |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pa si ne želim priuštiti sex bez užitka s osiguranjem, nego da se to relativno brzo i lako riješi ako već plaćam dosta veliku premiju kaska 😬 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
|
#72666 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Prekrasan stroj uživo
|
|
|
|
#72668 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() EDIT , malo kasnije idem promjenit zimulje na ljetne, trebao sam to prije 10tak dana, a ne peč hancockice na +10 i više... |
||
|
|
|
|
|
#72669 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Na pola puta između octavije i fabije. Problem su ove shity opreme tipa smart ili kako se ve zovu. Onoa osnovna sranja gdje je plastika ko da si sjeo u jugića, a ne auto iz 2022-2023-2024. I da u shitty opremi je mislim ručna klima. Imho super auto oprema tipa stye makar i 1.5 benz. |
|
|
|
|
|
#72670 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ne postoji ljepsi interijer od LC500, o kojoj god da se trenutno klasi vozila radi. Konceptna sloboda poteza dizajnera, vecina vozila se razvodni do proizvodnje do neprepoznatljivosti, njegov interije i u stvarnosti ostaje isti. Samo da je rucnog. Neki lik iz ZG Holdinga ga vozi |
|
|
|
|
|
#72671 |
|
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Po meni najbolja limuzina je Lexus GS serije, al zvuk Lexusa isF250 s v8 motorom , ufff Muž mi je vozio Lexusa, sad trenutno imamo Škodu Octaviu RS 2023 god
|
|
|
#72672 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Vezano za LC500, da predobro izgleda autić, preko bare ih ima ko pljeve. A i tu u ZG se zna zalomit koji. Jedino je žalosno što su kod nas gotovo svi IS serije roktavi čađavci.
|
|
|
|
#72674 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#72677 | |
|
8-bit Gen.
|
Aha, nisam te dobro citao. Mislio sam da mislis na ZG crnog, jer to je jedini crni kojeg sam vidio u HR. Vecinom su crveni ili polarno bijeli. Citiraj:
Bila je neka peticija za RCV8 i LCV8, da dobije rucne mijenjace koju su pokrenula dva velika auto portala s vlasnicima modela, ali su dobili ala Toyota pricu o manualcu virtualcu. |
|
|
|
|
|
|
#72679 |
|
Premium
|
Ima jedan LC500 RI rege koji se zna dokotrljati do mene. Prekrasan auto - širok, nizak, sav uglato agresivan. btw, evo popisa lokacija novih kamera https://autonet.bug.hr/propisi/odzvo...a-nadzor-39823
|
|
|
#72680 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Zena nasla na parkingu ogreban cosak prednjeg branika i malo blatobrana. Odvezla u Mazdu (u pitanju je ona njihova crvena boja), servis popravi i nikakvih problema sa naplatom osiguranja. Zapravo, servis direktno s osiguranjem rijesi. Mali na istom autu ogrebao zadnji branik (pocetnik vozac), isto kao gore - u servis i sve rijeseno bez ikakvih problema sa osiguranjem. Auto ima kasko. Kuca isto osigurana kod njih. Ja sam zatvarao ventil za vodu u kupaoni jer sam mijenjao mijesalicu u tusu. Kada sam ga odvrnuo nazad ocito sam nesto sje... jer je laganini slinio, ali kako je kapao ispod plocica nisam odmah primjetio. Zbog toga nastala na zidu vlazna fleka nekih 30cm x 30cm. Prijavio na Allianz, bez ikakve primjedbe uredno isplatili nekih 1700kn, to je bilo prije nekih 5-6 godina. Dakle, za sada sa Allianzom samo pozitivna iskustva.
|
|
|
|
#72681 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Alianz imam već dugo. Također nemam zamjerki. Čini se da je Alianz kao Croatia nekada. Ako te udari netko osiguran kod Euroherca, savjet je zovi muriju i ne pristaj na nikakve dogovore. Još nisam čuo lijepe riječi za njih. |
|
|
|
|
|
#72682 | |
|
8-bit Gen.
|
Every Car With a Manual Transmission in 2024 Citiraj:
To su posebno dozivljeli ljudi koji su imali osiguranje nekretnina, nakon zemljotresa, neki se i danas jos spore. Sigurno da noble imena daju osjecaj sigurnosti, ali po onome sto mi Blazun govori, a sto i sam svjedocim, bas svi se mogu izmotavati, od prilike do prilike. |
|
|
|
|
|
|
#72683 |
|
#erase startup-config
|
Osobno ne bi imao problem s automaticima kada: 1.) kada bi trajali kao manualci 2.) kada bi ih se lakše dalo tweakati (najviše da ne drže auto u preniskim okretajima) |
|
|
|
|
|
#72684 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Gledati višu klasu auta (konkretno, BMW već po defaultu ima odlično podešen automatik) Drugo je prebaciti u drugi način rada (sport) Jel uopće postoji trenutno moderni auto s automatskim mjenjačem koji nema mode selector? Veći problem je što neki imaju programiranu amneziju pa kod novog paljenja auta vrate na defaultne postavke iako su korisničke postavke skroz drugačije. Opet, konkretno BMW. Da, može se kroz bimmercode to postaviti, ali nije za svakog. Na Audiju imam sad individual postavke s mjenjačem u sport modu i srećom ostaju aktivne i kod novog pokretanja, tako da nemam zamjerki. S druge strane, Opel mi je (Astra K ) imao katastrofalni automatik bez mogućnosti sport moda, a CVT u Japancima je kategorija za sebe ![]() Možda su noviji modeli nešto bolji, ali eto, to mi je ostalo u pamćenju. Ne vjerujem da je nešto na što se čovjek ne navikne nakon par tjedana.
|
|
|
|
#72686 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemam puno iskustva s automaticima, ali vozio sam ZF 8hp u BMWu 116d f20 i f10 520d, to je perfekcij, draži su mi od DSGa. Iduća obnova vozilice bude automatik.
|
|
|
#72687 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
To ti je onaj novi službeni Audi? Čuo sam da na najnovijim DSG-ovima više ne moraš biti na kočnici ili u neutralu da stoje na semaforu. Je li tako i kod tebe? Gledam si novog T-Crossa benzinca s DSG-om ali stari DQ200 se nisu baš pokazali trajnima... Inače da, stari DSGovi drže okretaje preprenisko. U Sportu drže previsoko i uz to je previše živčan i osjetljiv. |
|
|
|
|
|
|
#72688 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Uključiš auto hold i ne moraš biti na kočnici. Samo kad se zaustaviš, stisneš još jednom malo jače kočnicu i stoji dok ponovno ne dodaš gas. Nije samo do VAG, svi imaju tu opciju, samo je stvar je li serijska ili dodatna oprema. BMW je imao paljenje tog na fizičku tipku, kod Audija je zakopano u menijima.
|
|
|
|
#72689 |
|
Premium
|
Vozi se svaki dan na relaciji Tehnobeton - ČK, ČK rege. Već ga viđam jedno 10 dana skoro svaki dan. I neki dan sam ga pratio prema ČK, bogami se vozi, ne zajebava se. Mojih 240ks ni blizu mu ne mogu, mislio da sam da će nekako penzionerski, ali stišće ga dobrano. Upravo pred Angelusom u VŽ vidio McLaren P1, trula višnja, ZG rege. Bogami, pojava od auta. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 07.04.2024. u 20:45. |
|
|
|
|
|
#72690 |
|
Premium
|
Kod Yarissa Cross i Captura imaš autohold tipku na centralnom tunelu. Svaki put kada staneš možeš dignuti nogu s kočnice i nećeš krenuti. Tek kada dodaš gas, on krene. Idealno za gradske vožnje pune semafora.
|
![]() |
|
|