|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Ati 9600xt
imam grafičku ati 9600xt,kad pokrenem igru,mogu igrati nekih 5 min.A onda mi se slika pokvari(pojave se razne boje na ekranu,ili se komp ugasi).Hvala unaprijed na svim odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakvo je hlađenje? Jel radi vent?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Odgovor
Mogu raditi sve na komp,šta ne zahtijeva 100% korištenje grafičke kartice(znači word,winamp,divx itd.).Još je nešto čudno u vezi toga,svaki put kad instaliram nove drivere mogu igrati dan-dva,a onda opet isto,svaki put.Je li postoji program ,kojim mogu vidjeti brzinu ventilatora.Jer je pod garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Odnesi je odmah na reklamaciju.Uz malo sreće i malo nadoplate, možda uzmeš jaču grafu.Recimo X1600pro ili čak nešta od X800... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
|
da to je nazalost problem kod atijevih 9600 i 9800 serija jer su iskoristene do maximuma i znam par ljudi kaj su im otisle grafulje konkretno, jednom 9600xt imao je isti problem ko ti,a dvojici 9800 pro al nemora biti da je tebi nesto prdnulo obavezno pogledaj cooler i te sprehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odg dal ti se vrti vent pa možemo dalje... Nakon toga, koje driver koristiš? Dal je fast write uključen il ne? Ako je na AGP 8x spusti na 4x. Kakvo je napajanje? I napiši koja je cijela konfa.
![]() |
#9 |
You'll Never Walk Alone
|
vidis buljo me podsjetio napisi napajanje kakvo je tu ima puno problema oko napajnja isto sto se tice grafulja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|