|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Koliko ide AMD 3000+?
Zanima me za ovaj procesor koliko se da overclockati najvise. Ispod su serijski brojevi na njemu. Ako je netko mozda imao iskustva s tim, moze li netko reci do koliko to ide? Zahvaljujem! e6 jezgra ada3000daa4bw lbbwe 0529cpfw |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Testiraj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Nije za mene, nego za prijatelja. Trenutno nema maticnu plocu u racunalu, pa ne moze sam nista. Imao je neku sugavu plocu sto se tice overclocka, sad nabavlja nesto pristojnije, pa ga zanima dokle ide sam procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nema tu pravila. No pošto je E6 nek ne očekuje nešto puno. 2,4Ghz s puuuno struje. Moram ovdje napomenuti da nema pravila za OC, ima nekih okvirnih vrijeodnosti ali generalno do kud koji ide toga nema, ovisi o hlađenju, o napajanju o ploči, itd.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
[QUOTE=Isus]nema tu pravila. No pošto je E6 nek ne očekuje nešto puno. 2,4Ghz s puuuno struje. nema niti tu pravila.Moj je E6 kao što se vidi pa ide 2600 bez problema bez puno struje(dobro 3200 je ali vrijedi ista stvar) testovi pa će znati ![]() ne mogu upload. attacha- nije prevelik(jpg. 92.2 KB) ,zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ili preko imageshack-a On topic: Cini se meni da ovi noviji E6 idu jako dobro, postizuci oko 2.6-2.8Ghz u prosjeku...
![]() |
![]() |
#8 |
Ancient
|
ma znam gdje je attach i pobrisano sve osim jednog od 91.8KB ,a taj uopče nema onu praznu kocku za "kvačicu"da ga obrišem.Ali i dalje mi "kaže" da sam prešao limit.Izgleda da mi toga(što ga ne mogu obrisati) broji u svaki novi pokušaj. P.S. rješavam to sa adminom |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ancient
|
On topic: Cini se meni da ovi noviji E6 idu jako dobro, postizuci oko 2.6-2.8Ghz u prosjeku...[/QUOTE] Ja moga držim na 260x10 na voltaži 1.36-8 i tako mi prolazi sve testove (OCCT,super pi,prime95.7-8 sati.) ja zadovoljan i kad čitam ostale to je reza za E3. Dalje ga nisam(samom sebi ne vjerujem,ali stvarno) još probao,ustvari jesam na 265x10 ali testovi padnu-igre rade ali test ga nakon nekog vremena sruši(voltaža ista 1.38) i da brojke: ADA3200AA4BW LBBWE 0545 APMW Z843056K50241 dakle E6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Super, ja svom E3 moram dat ako se dobro sjecam 1,55V za 2.5Ghz... Al tak mi je svejedno kad ga drzim na 1.8Ghz@1.125V
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Tek sinoć uzeo 3000+ E6. Stavil sam za probu na 270*9 iliti 2430MHz sa 1.45V i radi bez problema, testovi prolaze svi, default 30´C a load 42´C. Jako zadovoljan:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Jucer sam ga malo vise testiral. Nakon 5 sati Prime95-a temp je bila 46-47 max. Jel to previse za njega ili ne? Cooler je stock AMD sa Arctic Silver Ceramique. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
blizu granice... |
![]() |
![]() |
|
|