|
|||||||||||
|
|
#69511 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Kako je netko gore stavio link, postoje i glupi sustavi koji samo na timer opale upozorenje. Mislim da je tako kod mene u Passatu jer nemam ni front kameru za lane assist, a ni kameru koja gleda mene, tako da nema smisla baš |
|
|
|
|
|
#69512 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#69513 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ekipa stigla mi je kazna (nema kaj drugo). Stara veli da je prekrsajni nalog i nemre preuzet a na ceduljici kaj je postar ostavio je grad Sibenik. Ovo ljeto sam bio tamo i morao do bolnice, stao sam na jedan nogostup do zida i bio u autu pol sata sa klincima, nikome nisam smetao (mislim da bi i smart mogao proc pored mene po tom istom nogostupu), al pretpostavljam da je to to. Kakva je prica sa tim kaznama, ima li zalba smisla (klinci u autu spavaju dok je zena na hitnoj)?
|
|
|
#69514 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Gospođa htjela većega, nije to baš rijetkost ![]() EDIT: Na Ceedu mi očitava tu pozornost vozača baš preko držanja auta u traci. Čim jednom presiječem crtu bez žmigavca, volan vibrira i tuli upozorenje. Ako se to ponovi, očitava smanjenu koncentraciju vozača, ali ne znam što se dogodi ako se opetovano ponavlja. Očekujem da izbaci nekakvo vizualno upozorenje.
|
|
|
#69515 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ovi jeftiniji auti broje koliko je auto bilo upaljeno i/ili vozilo u komadu i onda nakon 3-4 sata, puknu upozorenje. BMW serije 7 ima neke mirise i parfeme koje ti pusti u kabinu da te razbudi. Poznanik mi je pričao da mu je Porsche počeo vibrirati volan, i nakon toga upalio sva 4, i stao u zaustavnu traku. Nisam ni znao da je to moguće ![]() Anyways imam pitanje. Trebaju mi navlake za sjedala zaTiguan, ali da se rade od kvalitetnog materijala, da su napravljene po mjeri, i da traju. Imamo dijete, a ova trenutna tkanina unutra je katastrofa i šteti se kad je krivo pogledaš. Tko radi kvalitetne navlake? Cijena mi nije bitna. |
|
|
|
|
|
|
#69516 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Da, definitivno jako glupo, meni sustav radi dok nije žmigavac upaljen, kad je upaljen onda ne pomaže niti radi išta. Mene s druge strane nervira kad skretanje i zavoj u istom, a do mene još jedna traka s vozilima, onda mi senzori za mrtvi kut pište. Primjer: https://www.google.com/maps/dir//45....!3e0?entry=ttu Ovo je skretanje desno, s dvije trake, a u zavoju, i ako sam u lijevoj traci i dam žmigavac da skrećem desno, auto misli da mijenjam traku i upozorava me da je netko u traci do. Al to su rijetkosti i to mogu izbjeć nepaljenjem žmigavca u toj situaciji ![]() |
|
|
|
|
|
|
#69517 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#69518 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ovisi koliko si (često) kažnjavan, ako ništa, ići ćeš na sud i vidjet ćeš. |
|
|
|
|
|
|
#69519 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Samo sta ako je sud u sibeniku morat ces na sud u sibeniku kad te pozovu zbog zalbe. Ovisno kolika je kazna, a posto ne vjerujem da je velika pogotovo u plati odmah iznosu, sumnjam da se isplati. |
|
|
|
|
|
#69520 | |
|
Strichek Moderator
|
Automobili
Citiraj:
Imam 1 kaznu za prebrzu voznju u svojoj vozackoj kartijeri, prije 16 god je to bilo ![]() Drugo nista, ni za parking, ni u hr ni van hr. Zato i pitam ovak glupo pitanje ![]() Al ak je stvarno to sa parkingom onda u kurac i sve. Javim kad preuzmem postu kaj je na kraju. P.S. Cak nemam ni nikakvu opomenu od policije ili ikog drugog.
|
|
|
|
#69521 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Pusti mi nekakav retardirani instrumental, klimu baci na 18 i varira u snazi puhanja, a rasvjetu u autu promijeni u zeleno. Naravno, apsolutno nikakve razlike. Ak si umoran, umoran si. Kratkoročna pomoć
|
|
|
|
#69522 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Minorna kazna, 20 preko ograničenja. Problem je, ako će te zvati na sud, onda će te zvati u Šibenik. :/ Ne kažem da te hoće zvati, ali postoji velika šansa da te hoće. |
|
|
|
|
|
|
#69524 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Vozio sam se bio sa klijentom, bilo je kasno navečer, i odjednom auto zamiriše ko tropska prašuma. Pitam ja wtf, govori mi čovjek da kamera prati zjenicu i kad skuži da ti se počelo spavati pusti miris. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#69525 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
platio sam i to je to. |
|
|
|
|
|
|
#69526 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno kad se isprazni taj parfem, izbacuje poruku da moraš hitno u servis gdje ti ga nadotoče/zamijene za nekih 300€ jer to naravno ne možeš sam ![]()
|
|
|
|
#69527 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#69528 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Zar nije plava boja da te razbudi? O tome je bilo na TVu a i na nekim letovima su mi okrenuli ambijentalnu rasvjetu u plavo prije sljetanja da se razbudimo. |
|
|
|
|
|
#69529 |
|
The mighty pirate
|
Ma stvar je u tome da po danu tu boju ne vidiš uopće, nit ikako može utjecati na tebe. Plava u interijeru mi je izrazito iritantna, bio umoran ili ne. Imam na izbor 6 boja, ali taj izbor utječe samo na LED-ice u trimu. Tipke na volanu, vratima, komandnoj ploči su i dalje narančaste, bez obzira na izbor boje...tako da držim narančasto da je sve u jednom tonu. Da utječe na apsolutno sve, ajde, ubacio bih u zeleno. Ovako, tu boju primijetim jedino kad idem na posao i kad se vraćam s posla (podzemna garaža). Ako pogledaš opet sliku gore, ta rasvjeta probija kroz ovo prošarano, ali ne kroz baš sve Evo i video, netko naš se pohvalio takvim autom. Isti auto, ista ta rasvjeta. KREJZI lighting kaže...kako da ne ![]() Ako netko misli da ga promjena boje na 3 minute može odmoriti...onda ne znam što reći ![]()
|
|
|
#69534 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da Merc ništa nije naučio iz nedavnih grešaka. Stavljati će 4c motore u svoje GLC AMG modele https://www.index.hr/auto/clanak/nov...a/2498861.aspx
|
|
|
#69535 |
|
Strichek Moderator
|
Tak jasno da je parking ![]() Nego, fun fact, kriva adresa je na papiru, piše 60 a to je 66A. Naravno nikakav dokaz nije predočen. Ima li smisla ić pobijat to jer su stavili krivu adresu? Tražit dokaz za to?
|
|
|
#69536 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zapravo moze ali izgleda ruzno, jer se ide od okvira prozora, pa se stisce zivotinjski. Puno je nezadovoljnih Amera i Japanera koji su pozeljeli na minijaturne coupe autice imati nekakav krovni nosac, pa su se snalazili. Americki Rhinorack je imao cak za BRZ/GT86 ali su ga povukli ili revidirali s necim pametnijim, po forumima vele vlasnici, da su im ispadali u voznji ![]() |
|
|
|
|
|
#69537 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pa bilo je već komentara, cijeli internet je pun toga. Čak i sami direktori Mečke odgovaraju u stilu, da se njih pita bio bi v8, ali cijeli ih svijet stišće i moraju smanjivati motore, oni sami to ne bi nikad napravili, jasno ko dan. Nisu ništa naučili... |
|
|
|
|
|
|
#69538 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Zanima me zašto EV nemaju euro norme oko potrošnje električne energije pošto se lako može izračunati koliko se plina ili ugljena potroši da bi se proizveo 1 kW električne energije.Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#69539 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
1 kWh misliš ?Mentalna gimnastika - kako bi se rješavao carinski unos po CO2 ako jedan dan imas 20 g/km, a drugi dan 100 g/km .Mjere lokalne emisije iz auspuha, to im je najlakse jer inace bi i za fosilce morao dodati 20-30%. Postoji brdo izvora za trenutne i povijesne emisije. Prst/oko metoda kaze da smo u EU na oko 50% s obnovljivima.
|
|
|
|
#69540 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|