|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Opet Usb-ovi
Imam 4 komada USBa odozada na maticnoj (nije bitno, al eto). Sve sto ukopcam na njih radi. Ali kad sam neki dan bio na asusovoj stranici (maticna je asus a7v8x-mx) vidio sam drivere za usb 2.0 (nemojte se na to smijat, znam da je usb 2.0 staro). Skinuo ih i instalirao. Puf, neradi mi nista na usb-ovima. Neradi modem za dsl, neradi gamepad. Neradi nista. Jednostavno mi na modemu za dsl nema struje(Nesvijetle lampice). Izbrisem te drivere za usb, puf sve radi dobro. Sta je s time? Jer imam problema i sa modemom od dsl. Nekad se sam odspoji sa neta. Mnogi imaju prituzbe na to, ali meni su tipovi iz servisa rekli da je problem na usb-u. tj. da maticna daje premalo struje na njiih pa da se odspoji modem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
VIA USB 2.0 Host Controller Drivers V2.52 for Windows 98SE/ME/2000. skinuo si drivere koji nisu namijenjeni xp-u pa ti zato nije ništa radilo (pretpostavljam da imaš xp). što se tiče napona na usb-u mislim da driveri neće riješit taj problem nego da je do hardware-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vocna iglica u mudante
|
Izgleda da sam u zadnje vrijeme oglupio kad nisam vidio da to nije za xp. A sta ces, starost. Nego ako je do harware moze biti do napajanja ili maticne. Kako da saznam u cem je problem? Mislio sam si kupit novo napajanje Hiper Type-r 480, al ak je do maticne morat cu i to rjesavat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji OS imaš na kompu? Za Win 2000 SP4 i XP SP1a ti ne trebaju USB driveri jer su već integrirani u OS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
|
Ma imam ja Xp, al mi nije palo na pamet da oni vec u sebi imaju hrpu stvari(drivera). Nego kako da otkrijem u cem je problem: maticna ili napajanje (vezano uz modem sto se odspaja sa neta)??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je normalno za USB modeme... Na nekim konfama nema problema dok na drugim ima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nebi reko da je do usb-a sad T-čkom ima dosta problema koji potječu iz slavonije dakle tamo su dali nekim glupim električarima da im slažu mrežu da bi jeftinije prošli i ovi su pokurili neki bog u zagrebu i sad se ovi krpaju na to kaj imaju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|