|
|||||||||||
|
|
#68976 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Textar Q+ |
|
|
|
|
|
#68977 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo još par fotki Jaguar (7) - Rowan Atkinson Alfa Giulietta (34) - Jenson Button Plavo/bijeli auto (6) i Ferrari 250 GTO (156) - Karun Chandok (Ferrari snimljen svega nekoliko trenutaka prije nego se zapalio https://www.mirror.co.uk/sport/formu...-fire-30902060 Zeleni auto (53) - Tiff Needell ![]()
|
|
|
#68981 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
To danas više ne možeš znati. “Poznate marke” svako malo outsourceaju od nekih drugih, međusobno se kupuju i preprodaju a ima i hrpa krivotvorene robe pogotovo od poznatih marki. Recimo meni je ATE na zadnjoj izmjeni dva dana poslije počeo cviliti za po3.14zdit. Kao da zaustavljam prastari vlak na kolodvoru a ne auto. Zamijenjen Textarom i sve 5. Godinu poslije frendu isti model auta cvili novi Textar. Isti mehaničari, iste kočnice, isti dobavljač (Ciak). Original pakne za Audi RS6 ugrađene u ovlaštenom - cvile. A nije ništa krivo napravljeno jer ti dečki tamo znaju s time i imaju sve alate i upute koje im trebaju i još su obučeni za to. Hrpa takvih primjera. |
|
|
|
|
|
#68982 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#68984 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#68985 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#68986 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ljudi, gdje uzeti gume, u potražnji sam za zimskima 205/55/16. Gledam do 90€ po komadu i nekako mi Dunlop Winter Sport 5 zapeo za oko. Je ko uzimao već sa ove stranice pa da podijeli iskustva. Tamo su najjeftinije makar ne piše DOT, moguće da je stariji. |
|
|
|
|
|
#68987 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Meni je Brembo MAX izdurao 140.000km (diskovi) s pripadajuća dva seta pločica koje su prve mijenjane na 75.000km. Mogle su i treće pločice na to ali sam naletio na dobar deal i opet uzeo Brembo MAX komplet. Nije bilo cvilienja ali sam imao nekakav hum pri jačem kočenju između 60-70km/h koji su stvarale brazde na diskovima. |
|
|
|
|
|
#68989 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#68990 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Malo skuplja, ali za sada dvije kupnje, oba DOT-a niti 4 tjedna starija od same kupnje. Što ne garantira da će tebi tako biti, naravno, ali moje iskustvo. |
|
|
|
|
|
|
#68991 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kupigume je ispostava Auto Antonia, jednog od najvećih vulkanizera u Dalmaciji. Kupio sam barem 10 setova guma, ako ne i više, DOT nije nikada bio stariji od 5 mjeseci od dana kupovine. |
|
|
|
|
|
|
#68992 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Za lijene, s tog linka preza s par brojki: https://uscale.digital/wp-content/up...tudie-2023.pdf Ako je jezik problem, kopipasta u translate. I čitajte s razumijevanjem, molim.
|
|
|
|
#68994 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Telegram se raspisao o robotaxijima https://www.telegram.hr/vijesti/koli...sad-prekrsili/
|
|
|
#68995 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Znam da je /s, ali ozbiljno, ne, nisam. To je još jedna u (malom) skupu informacija koja nije sugestivnog karaktera. Kao takvu smatram ju relevantnijom od kojekakvih drugih pro-ICE portala/izvora. Treba ostati elastičnog mozga, kao i s bilo kojom promjenom u životu. Nije to za svakoga, tak jasno, ali čovjek je kao vrsta majstor prilagodbe. ![]() Nisam early adopter EV-a, ali kad bude pod mus, lako ću se prebaciti.
|
|
|
#68997 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Po sluzbenoj objavi za ovu godinu još rade na adekvatnijem i pravednijem modelu ![]() |
|
|
|
|
|
#68998 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#68999 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vidim ovu novu teslu za 40 somova (cca) i sad ti to mene mami. Naravno da neću dati te pare ali ako mogu kaj jeftinije proći... 520km s jednim punjenjem baterije je sasvim ok.
|
|
|
#69000 | ||
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala dečki, ove s kupigume.hr mi već u košarici nekoliko dana ali gledam ima li gdje jeftinije i iskočilo mi ovo. Nadam se da bude i meni tako DOT došao. |
||
|
|
|
![]() |
|
|