|
|||||||||||
|
|
#68701 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Steta sto nisu realizirai model Tudor Coupe, vjerujem da bi jos ranije potezom digli na ugledu, kao ime koje imaju sada. Nisam znao da imaju toliko problema s recentnim modelima. Ili morti previse kukamo danas, jer gospodin ide na more sa istom pilom, s kojom su roditelji mnogih forumasa, njih vozili na more. Nisu previse brinuli o zadnjem kvalitativnom plusu auto revije na temu pneumatika, te su svi zivi i zdravi odlazili i vracali se s mora: ![]() Stojadin na autocesti za Jadran .. |
|
|
|
|
|
|
#68702 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Kod bmw-a N47 i B47 motori imaju lanac sa strane kabine pa se kod zamjene vadi motor van. Ali ajd to sad već mijenja "svaka šuša" pa ni iznos nije više toliko papren... |
|
|
|
|
|
#68704 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nadam se da Matini robotaxiji neće biti ovakvi https://revijahak.hr/2023/08/22/prob...ogasno-vozilo/
|
|
|
#68705 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
HAK nije izvijestio o stotine tisuća kilometara u gradskom prometu bez udesa, što je nužan podatak za donijeti sud o performansama i kvaliteti takvog sustava.
|
|
|
|
#68706 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Škoda Karoq 2022 (kupljen 3/2023): - krepa infotainment (DVA puta) - stražnji brisač nije uopće radio - krepa motor za pranje stakla - nejednako koče stražnji kotači - pedala kuplunga (senzor neki otiša, šta je činilo da motor "zaštuca" kad se stisne kunplung. Preporučujem ga svima, super auto ![]() Prije toga imao Nissan Qashqai 2018, jedini problem sa njim sam imao da je krepao stražnji desni senzor za tlak u gumama. Još uvik žalim za tim vozilom....
|
|
|
|
#68707 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zanimljivo, ja Škodu nikad ne bi mijenjao više, mada je moja 2019, možda zato. Ovo novo, moguće, kod mene, stvarno prezadovoljan. Natukao 26tkm, ako posluži još 3-4 godine, idem na Kodiaq ili Superb ponovo, samo novije, VRS ili Sportline. Nikakvi kaškaji, pasati ili golfovi ne mogu u istu rečenicu s Sportline-om, barem u mom slučaju. Ali da, kolega naručio nove Octavije preko firme, svaka imala neke probleme u startu, svijetlile kao božićno drvce. I da budemo na čistom, meni škodilak nije bio na kraj pameti prije godinu i pola, stvarno ju nisam mogao vidjeti. Do kad nisam probao Sportline. |
|
|
|
|
|
#68708 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel svima u Škodi škripi rukohvat (iza desno ja uvijek testiram) ? ![]() Mislim, škripa me ne brine, skoro pa nit ne smeta. Vozim i dalje Megana kad se želim uvjeriti da je KIA svemir ![]() Ali odlasci u servis me nerviraju kada nisu godišnji. Npr. KIA Sportage sa 1.6 benzincem je živo oduševljenje jer već nakon prvih 1000km moraš ići u servis na čišćenje DPF-a. Mislim da je isti motor u Tucsonu.
|
|
|
#68711 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni ne škripi. Čini se da je sve bilo ok sa škodama do 2019., a nakon toga kaos. Sa svojom sam napravio oko 35k km i ništa van redovnog servisa nije bilo. Da danas kupujem auto škoda ne bi bila opcija. ![]() @vuco..svaki dan se vozim u cliu mk2 storia iz 2007. Dva puta tjedno recimo sjedem u škodu čisto da dobijem isti filing ko ti.."wow svemirski brod" ![]() |
|
|
|
|
|
#68714 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
)?
|
|
|
|
#68716 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Kada naprave 4b i popeglaju gluposti ove, onda uzimam novu Iako, imam nekoliko prijatelja koji od nedavno voze nove octavije, nitko nema problema. Dok one prve serije, svatko ima bar neki problem tko god ju ima. Uglavnom infotainment i povezane stvari.
|
|
|
|
#68720 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Mene počeo UCH zajebavat pa sam ga baš danas odnio na prelemljivanje. Počeli kliktat releji, ne rade brisači, žmigavci, podizač vozačevog prozora... pa za par minuta sve proradi. Smeće od auta, ne bi ga kupil više nikad! ![]()
|
|
|
|
#68721 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#68722 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Rukohvati škripe na skoro svim novim vozilicama iz VAG koncerna. To je počelo i prije korone s Golf GTI-jem 7.5. Nakon njega svaki novi model je imao šugave škripeće plastike. Nema to puno veze s koronom nego sa zoomerskim / GenZ mentalitetom. Ekipa hoće svake 2-3 godine lizati novi auto. Zašto onda raditi nove aute koji traju? Btw: vozim Clia mk2 već 15 godina. Kvaliteta siceva i plastike je neusporediva u odnosu na nove aute. Star je i ne izgleda tako lijepo kao novi auto ali njegovi profilirani sicevi su daleko udobniji od skoro svega u što sjednem a kožni volan od prave dvostruko prošivene kože (ne poliuretanski drek kao na novima) još uvijek nigdje nije popucao ili se počeo ljuštiti. |
|
|
|
|
|
#68723 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#68724 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#68725 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
- stražnji brisač? čemu to tebi služi, zar ti gledaš nazad dok voziš naprijed? - motor za pranje stakla? pa operi auto češće pa ti neće stakla bit prljava - kočnice na zadnjim kotačima? čemu kočenje uopće, samo gas. - solucija 1 - da nisi bio škrt pa kupio auto s dsg-om, ne bi te ebala pedala kvačila; - solucija 2 - kakav si ti drajver kad ti treba kvačilo, šaltaj međugasom, pa novi auto je, ak će krepat štogod, neka krepa u garanciji ![]() Eto, tako si odmah trebao napisati. Priznaj, kupio si ga samo i isključivo zato da na gepek naljepiš slova FU ispred naziva modela auta.
|
|
|
|
#68726 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Nemre bit na lajni jer mi bude sjebal aerodinamiku ![]() Al da, da bu izazov - bu, ali bumo se snašli, kad vidim na cesti s kakvim autima ljudi idu na more iz kojih država, onda si mislim da nam bude skroz dobro ![]()
|
|
|
#68727 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#68728 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#68729 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Koji je to tocno infotainment u Skodama koji stvara problem? Jer ima vise izvedbi ovisno o opremi. Sumnjam da je sa svima problem jer obicno nije isti proizvodjac, tipa Delphi, Harman, Technisat.... |
|
|
|
|
|
#68730 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Evo frend ima 2022. Audi Q8, 3.0, ABT, koža i alcantara kombinacija. Vrata škripe ljeti, zimi ne. Auto od 200k EUR. |
|
|
|
|
![]() |
|
|