|
![]() |
#1 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Uzeo sam novu Point of view 6800Gs (agp) i kad probam boot-at windowse s cd-a nakon inspecting hardware mi ostane crni ekran, nema uopce slike tako svaki put, znalo mi se desit i pri boot-anju samih windowsa ista stvar ko dojde do log in ekrana i bude sve crno,pa ako je netko imao slicnih problema?Mislio sam da mi napajanje nije dovoljno jako pa sam ikopcao disk i cd,ali nije ni to, cak sa s burn in testom isprobao i nema error-a,a inace mi normalno sljaka u igrama samo nemrem reinstalirat windowse da ih dignem s cd-a pa da napravim clean install. Jer mi se prije to nije desavalo s ATI 9600XT, sad sam isprobao s ati opet i sad i snjime nece!? Hvala! Hardware: PIV 2.8e Abit IC7-G (I875P, bios v2.8) Point of view 6800GS (agp) 2xWD 160GB SATA i SATA2 DVDRW CDRW Chieftec 420W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ghotic warrior
|
Evo isprobavao sam opet i kao kad treba boot-at cd ostane u loop-u disk cita ali se nista ne desava?: stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...instalacijski cd od windowsa ti nije ispravan,desava se
![]() |
#4 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
isprobano sa vise cd, XP SP1 i XP SP2 verzijama. kada boota sa cd, krene chekirat hardware i onda kad treba ici plavi ekran i da loada drivere, to se ne pojavi, nego samo hard rosta i crni ekran smrti.
![]() |
#5 |
ghotic warrior
|
Isprobao sam i sa 6800Gs i 9600xt same shit,ali mi normalno digne boot fedoru3 cak i windowse 98se, a XP ni jednu varijantu nece!?!?: hitthewa : wtf : Jel imao to slican problem? Ne kuzim da mi prastara 98-ca se normalno boot-a s cd-a,a XP nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...mozda ti je nesto otislo tipa memorija ili nesto drugo,pa ti zato bloka,moguce je i to,nema drugo sta biti
![]() |
#7 |
ghotic warrior
|
Ma nije memorija... Uglavnom uspio sam s winxp-sp2 boot disketama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|