|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Imam imation 1GB swiwel flash drive. Nakon što je duže-par sati isključen iz PC-a pri prvom slijedećem uključenju u "my computer"-u pojavi se drive letter F: koji se odnosi na novi USB disk. Problem je kod pokušaja otvaranja - javi da nema diska a pod properties imam kapacitet 0, slobodno 0. ?!?!? Nakon nekoliko minuta što je uključen, isključim ga i ponovo uključim i sad je sve OK. Što se događa? Naglašavam da mu je "prehlada" počela nakon 3 mjeseca rada a pokušao sam ga i formatirati u FAT i FAT32.
![]() |
#2 |
Premium
|
a šta ti piše u uputama u kojem mora biti u fat ili fat32, probaj formatirat s nekim program koji si dobio uz memoriju. moj frend je imao mp3 flash player koji nije htio radit, ništ ni kopirat ni očitat samo zato što ga je stavio u fat 32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() Pa ljudi dajte pomagajte. Zar sam baš takve sriće da nema nikog ko zna nešto o tome? Pa ako ne, iskoristit ću flash drive za test na slanu vodu - prenamijenit ću ga u peškafondo-čitaj mamac za lignje.
![]() |
#4 |
Premium
|
RE TUTIX
Piše da SAM PROBAO FAT i FAT32 a u uputama kažu NIŠTA jer ih nema u retail kutiji osim ako papir 6x10cm zoveš upute. Originalni softver su samo driveri za win98. Postoji doduše nešto za particioniranje diska i određivanje prava pristupa ali mislim da to nema vaze s mojim problemom jer ipak ovaj povremeno proradi!!!!!!!! IMATION= idi mi dođi mi.
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: RE TUTIX
Citiraj:
Copy/paste sa njihove stranice. Ako imas garanciju mjenjaj, jer vidim u uputama da se moze formatirati u FAT, FAT32 i NTFS, pa ako nece, nece....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
RE:
Hvala na savjetu probat ću format njihovim alatom mada ne vidim smisla zašto bi to bilo drugačije nego iz WINXP. Moja MB ti je stara kanta od MSI sa čipsetom i815. Unutra je overclockani celer,mrkva, tj ako baš hoćeš peršin od 900 na 1200- radi ok ovako overclockan naravno uz pojačano hlađenje u odnosu na originalno. Znam da je staro i sporo ali gamer nisam a novi PC dolazi u obzir tek kad dovršim započetu nadogradnju kuće. Nema veze, do tad barem mogu fino razvući pokoji UTP kabel po budućem stanu dok ovaj napravi kakvu složeniju operaciju. Dobro se sjetih da pitam - odlučio u stanu razvući LAN pomoću UTP class V kabela. Zanima me jeli ovaj dovoljan da izdrži video stream recimo miniDV kvalitete??
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo me opet. Naravno nakon promašenog pokušaja. Ma u PM nek ide i USB i Imation. Ubuduće ću koristiti normalan HDD kao prenosnu memoriju. Fino ću ga vezati s malo konopa i objesiti oko vrata pa u šetnju. Naravno, negdje gdje ima što više ekipe. Pa nek se čude !!!!!!
![]() |
#10 |
Premium
|
RE
Ma to sam prvo probao. Uostalom ponovo ću poslat mail Imationu- na prvi mi nisu ništa odgovorili. Thanks anyway.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
imation je "kvalitetan" koliko i njihovi mediji...kud si baš njega išao kupovat... moguće da je kondenzator neki unutra otišao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: RE
Citiraj:
Nemoj uključivati Flash drive na front panel. Produži rukicu i uključi ga odozada. Inače sam i sam ima sličan problem i pomogla je jedino nova konfiguracija. Na staroj jednostavno ništa nije radilo kako treba. USB od nVidie nije baš-baš.
![]() |
![]() |
#13 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: Re: RE
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Re: RE
ja iz lijenosti sve stekam u front panel a naravno da uvijek stekam fotoaparat, card reader, MP3 player i USB stick. Jedno vriejme sam i printer, al on je sad otraga kad sam ga jednom ubo ne vadim vise. Nokad nikakvih problema isto Nvidia chipset ( ali NFORCE 2) Citiraj:
__________________ |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ljudi čudo!!
Niti znam kako ni zašto, ali flash drive radi opet normalno a da u međuvremenu uopće nisam ništa pokušavao. Pa ga sad shvati. Ovo je najgore kad nešto popraviš a pojma nemaš šta si napravio. Misterij. A možda da ga odnesem kakvom vračaru-travaru da istjera vraga!? Ljudi svejedno hvala na savjetima!
![]() |
#16 |
Premium
|
re:
Ljudi bok. Zadnji put sam se prerano radovao - nakon dva dana flash crkao skroz. Na vrijeme sam spremio podatke pa nije tragedija, ali sam neki dan popizdio (sorry) i rastavio ga - kad gle čuda jedan kondenz. odlemljen. Zalemio i radi bolje nego nov. Inače, imation koristi samsungov čip. Pozdrav.:burn:
![]() |
#17 |
Premium
|
ipak nije završio s ribama, morat ćeš kupit neke mamce : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|