|
![]() |
#1 |
2FAST4YOU
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Dobio sam grafu neki dan na testiranje(gainward ti4200ultra 128mb), ali kad instaliram 44.03. drivere prepozna je kao ti4200,a kad neke novije drivere kao npr.71.20.c prepozna je kao QUADRO grafu,i pri testiranu u 3dM01 i u igricama pukne i pojavi se bijeli ekran s plavim ili crvenim tockicama.......ako zna netko sta joj je....unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
driveri ziher ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
identični simptomi kao i mojoj ti4200, ispostavilo se da su skureni konektori (dio koji ide u AGP slot) tj. jedan konektor je otišao pa sam je zalemio i sad sve 5. Provjeri konektore. voltaža na AGP slotu je bila 1.55v (defolt na AN7).
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
OT: Koji driveri su najbolji za GF4 MX kartice?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
imao ja MSI GF 440-T predobra kartica kaj god reko.vrtio doom i hl 2 na medium detaljima..i to s jako dobrim frame rateom.. evo je doma stoji u kutiji ![]() a sto se tice drivera ja sam ovako radio...instalirao sam prvo drivere s cedeja a onda nove...jer mi su mi ovi s cedeja davali opciju overlocka i jos nekoliko stvari...eto..prvo oni s cedeja a onda skini nove... a sto se tice omega drivera za GF4 MX...to nemoj raditi jer grafa totalno poludi..barem je moja..katastrofa ![]() artifakti na sve strane..sve puca..ma užas.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nemam CD-a, u tome je problem. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
2FAST4YOU
|
zasad su mi najbolji 71.20c driveri...postignem s njima na default clockovima 12100 3dM01,NFS MW na detaljima koji su na pola klizi bez ikakvog stekanja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
2FAST4YOU
|
...jel pod skurenim mislis na izlizane konektore i kako ih zalemiti...,jel zbog toga ona u igricama baci bjeli ekran s crvenim ili plavim tockicama...
![]() |
#12 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
pod skurenim mislim na crne ![]()
![]() |
#13 |
2FAST4YOU
|
nisu crni, normala su...,probano je vec na drugom kompu...eto pa hvala