|
|||||||||||
|
|
#67171 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Koristim Nexen N Fera 215/45/18'' i mogu reći da su sasvim ok gume za mokru cestu po dosadašnjim iskustvima. Prošle godine sam uhvatio neku akciju u Furlanu ispalo me 220€ za 4x18" gume. Imam dva seta ljeto/zima ne radim puno KM godišnje pa sam se odlučio za Nexen. Imao sam Uniroyal ali osim prevelike potrošnje nisam bio zadovoljan sa njima. Ima tko preporuku za brisače prednje. Koristim Bosch ali nakon jedne godine su već dali svoje. Lijeva donja strana brisača uopće ne briše više i samo mrlja staklo. |
|
|
|
|
|
#67172 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#67173 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Žena vozi, a ponekad i ja Bridgestone T005 ali 14". To je mali citrač c3 1.1 atmo mlinac. Normalno se auto ponaša s njima. Ovo je druga godina. Računaj da dok je na automobilu ta guma prijeđe dnevno 50km. Vjerojatno bi birao između Uniroyal Rainsport 5 i Bridgestone T005. |
|
|
|
|
|
#67174 | |||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Hmmm,.. imao sam već Fuldu i Dunlop, za Fuldu se slažem da je tak tak na mokrom, ali Dunlop mi je ostao u gorem sjećanju jer kad je guma otišla prestala je držati cestu tako naglo da sam se do vulkanizera otpeljao tek nakon dva dana kad je prestala padati kiša i kad se asfalt posušio, ne znam što im je bilo i jesam li bio baksuz pa sam dobio neku lošu seriju guma, ali kad su otišle i na najmanji pritisak kočnice se palio ABS, a krenuti na uzbrdici (a kuća mi je na brdu) po mokrom je za okolnu bilo: "Gle budalu kako stišće gas" Ipak hvala, stavljam onda za sada jedan plus pored Dunlopa (možda sam ipak imao lošu seriju) Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Hvala. |
|||
|
|
|
|
|
#67175 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Imao sam Aerotwin i nakon jedno pola godine je počeo ostavljat tragove sa lijevom metlicom. Od toga je već valjda prošlo 3g al se i dalje ne čuju i tihi su. Na istu foru ima i Valeo First, a mislim da su malo jeftiniji, al ih nisam isprobao |
|
|
|
|
|
#67176 | |
|
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#67177 | |
|
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Zašto ne Continental i Michelin? Meni su Premium contact 5 i 6 najbolje gume koje sam ikad vozio. Samo bježi od Eco contact (koje sad imam jer su tvornička ugradnja). |
|
|
|
|
|
|
#67180 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nakon toga sam vozio Falken Ziex nešto u 215\40-17, 4 godine stare i bolje su se ponašale. Sad sam na Hankook Ventus Prime 4 u 205\40-17 i to je razlika nebo-zemlja, auto je kao na tračnicama bilo po suhom ili mokrom u toj su dimenziji i Tigar gume bubreg/kom
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 15.05.2023. u 12:33. |
|
|
|
|
|
|
#67181 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.05.2023. u 16:44. |
|
|
|
|
|
#67182 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#67183 | ||
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Druga stvar, peri sajbu malo cesce. Ja svoju blanjam ziletom i skinem one zapecene mrvice pa mi izguraju i po 2god bez da rade crtice. https://www.boschaftermarket.com/xrm...vers_flyer.pdf
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.05.2023. u 16:44. |
||
|
|
|
|
|
#67185 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#67187 |
|
Premium
|
Ma razlika u cijeni je par €,... ali sam googlao i taj FR bi trebala biti guma koja ima zaštitu ruba naplatka. EDIT: Nakon potrošenih sat-dva čitanja, sveo sam izbor na tri komada; Hankook Ventus Prime 4 K135, Continental PremiumContact 6 FR i Bridgestone Turanza T005 XL. Idem sad pogledati kaj se da uzeti bez čekanja ili sa minimalnim čekanjem i to je to. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 15.05.2023. u 17:50. |
|
|
|
|
|
#67190 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja sam proslo ljeto odradio onaj 12k km roadtrip po baltiku i skandinaviji na Turanza T005 u dimenziji 215/55 R16... stvarno same pohvale na gume. Kocenje je stvarno moralo biti HC da bi triggeralo ABS a zavoji/kisa, kako god da smo se vozili, ESP nikad nije zablicao. Prednje su se solidno potrosile, zadnje izgledaju ok, ukupno sad imaju 15-16k km iza sebe. Po skandinaviji sam se fakat vozio kao debil po curvy backroads sa lokalcima, tak da me potrosnja prednjih nije iznenadila ako se uzme u obzir koliko tesko djubre je Volvo C70. Sve u svemu, mislim da ce prije ljeta ici dvije nove naprijed ![]() |
|
|
|
|
|
#67191 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
https://youtu.be/TQsWlZoh55U Evo ti pa slusaj ![]() Eagle F1A6, prezadovoljan s njima a zimske su mi Hankook winter i*cept rs3. 225 45 R17 - vrhunska dimenzija za kkoju su gume bagatela ![]() In other news, netko mi ogrebao prednji branik na parkingu. Ne znam tko ni kad, pa cu najvj o svom trosku. Osim ako jedna nadzorna kamera ima snimku, a to jos cekam. |
|
|
|
|
|
#67192 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() napravi sebi uslugu i kad vraćaš ovaj 218i, ostavi im odmah i svoj bmw koji si ostavio na servisu i kupi poštena japanska ili francuska kola tako da nemaš više brige oko prestizanja ![]() |
|
|
|
|
|
|
#67193 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bode te ovo "BMW", zar ne? Da je bilo koja druga marka bila, priznaj da ne bi reagirao ![]() |
|
|
|
|
|
#67194 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije taj motor tako loš. Stisni tamo i povuci vamo i čupa ko veliki. Toliko čupa da je mi je gornji nosač motora pukao ![]() Garancija riješila, ali je komično da se tako nešto dogodi na autu s 40ak km. Poslali su mi slučajno neki dan video iz servisa za bivši auto. Netko je uspio dodati malo štete na popis ![]() https://video.citnow.com/vt4QZGtXK-y Ne znam za praksu u HR, ali ovdje u servisu sve snimaju i kasnije šalju uz troškovnik. Ovaj novi 2 active tourer je takav fail dizajnom da sam ih dosad vidio samo dva na cesti, a oba su bila test auti od dealera. Izgleda ko debela nutrija
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 16.05.2023. u 13:46. |
|
|
|
|
|
#67195 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#67196 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#67197 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#67198 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj 2xx je obiteljsko auto. Preticanje je no-no. Što se tiče motora, meni ni dan-danas nije jasno zašto bi netko stavljao 3c motor u auto Golf klase ili veći. To me podsjeća na Octavie u koje su stavljali SD motor od 64ks. Ako Golf s njime nije išao, možeš mislit kako je išla veća i teža Octavia.
|
|
|
#67199 | ||
|
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
Ok, nisu postavili to na web kao na linku iznad, ali pitaju hoćeš li na mail ili Wapp.
|
|
![]() |
|
|