Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2023., 11:56   #6301
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
da, da, loš trol, nisi ovakvu depešu napisao od maturalnog rada

ma zadnji put te poklopio kolega, tad si bacao neke fabricirane ''istine'' i slike iz 2013, sad vidim da nastavljaš u istom tonu, jednostavno mi ne predstavlja izazov da se spuštam na tu razinu jer ja udaram samo pravom istinom, ko faktograf sam

pa evo još malo službenih i ovjerenih statsa vezanog uz playoff...

https://www.basketball-reference.com..._career_p.html

LeGOAT STANDS ALONE AT THE TOP

i polako se spremajte za polufinale konferencije, kaskate nešto
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2023., 12:01   #6302
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Jimmyja nitko ne spominje?

Kralj.
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2023., 12:01   #6303
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Slika je iz 2013., ali statsi iz nje su puno svjezi, trebali ste ti i kolega checkirati prije odgovora

U to bi bilo polufinale, al gsw ima malo vise posla, zilavi su ovi kingsi

Al su mi i dragi pa cu bit manje zalostan ako oni prodju rijesit Lakerse
Staro 25.04.2023., 12:07   #6304
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Jimmyja nitko ne spominje?

Kralj.

Upravo pogledao Q4, fenomenalna partija. Nisam Butlerov fan, al ima on već podosta ovakvih partija u životopisu.

Ne znam ništa o ovom Martinu, al neke jebene šuteve je pogodio u Q4.

Ne umanjujući Butlerovu maestralku, treba reći i da Greek Freak evidentno nije na 100%.. Ajde neka ih Miami rokne, pomoći će itekako mojoj tezi da će Greek Freak teško vidjet drugog naslova
Staro 25.04.2023., 12:22   #6305
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Meni taj Istok nikako da sjedne kao nešto relevantno, ajde Toronto 2019 zbog toga što sam htio da gsw izgube i Kawhi mi nije mrzak, i Bucksi 2021 zbog mog imenjaka Antetokumpa su mi isto bili dragi i koji su potpuno zaslužili naslov 2021 možda i najmonstruozijom predstavom jednog igrača u finalnoj seriji. Antiša je tada zgazio sve, pa u finalu i one ratne profitere Sunse jer to bi bila poklonjena titula zbog zna se čega
Inače baš bezvezna i dosadna konferencija, ja sam uvijek bio za Zapad i Kaliforniju osim gsw naravno.

Anyway, čini mi se da Miami čeka slično ko i nekoliko proteklih sezona, sada će proći vjerojatno zbog toga što Antetokumpo igra poluspreman , ok oni su bez Heera, ali Bucksi imaju puno veći hendikep. Ali ne želim umanjiti Miami, to će biti svakako herojski prolaz ako uspiju, pa možda onda na ludilo prođu i Knickse, ali što dalje ? Da li će taj luđački ritam moći imati vs Celtics/Phila, ja čisto sumnjam.

Tako su i prošle sezone prošli, ali su zaustavljeni i onda taj bezvezni Boston igrao finale. Ja bih u biti najviše volio da izađu sa Istoka i da bude ko finale 2020, to bi baš bila najljepša moguća priča za sve košarkaške sladokurce
Staro 25.04.2023., 12:36   #6306
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Celticsi brutalno izgledaju, jači i bolji nego prošle godine, mislim da ih teško netko na istoku može riješiti. Eventualno Bucksi ako nekim čudom ovo okrenu uz skroz zdravog Antišu. Fila na moju žalost isto teško, Embiid ponovno polako u PO pokazuje svoju krhkost, kako fizičku, tako i mentalnu

Na zapadu Denveru ne vjerujem i dalje, iako su bolji od očekivanog. Clippersi bez Kawhija teško mogu okrenut, a Sunsi će po meni bit bolji kako Po ide dalje.

Grizliji su noćas prokockali priliku, ne vidim kako ovo mogu okrenuti, propustili su dobit tekmu u kojoj je Davis bio loš, bolju priliku neće dobiti.

GSW i Kingsi je još otvoreno, no izgleda da je FOx slomio prst u jednoj akciji pod kraj Q4. Pretpostavljam da će ipak igrat s jačom bandažom.
Staro 25.04.2023., 13:47   #6307
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova

Kralj.

Ma kakvi, puno bolje je odigrao. Partija dostojna MJ-a.
goran1985 je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2023., 19:25   #6308
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
A vidii Ðimija kako je izdominira stace dijete ćikaga.

di_su
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2023., 05:31   #6309
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Haha, Young riješio Celticse u Gardenu. Nakon Netsa najslabija momčad u PO smanjila protiv prvih favorita na 2:3

Napete borbe za ostanak u igri Minesotte i Clippersa u tijeku

EDIT:
Wolvesi pali u borbi do samog kraja, a Sunsi se odljepili od Clippersa, gotova i ta serija.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 26.04.2023. u 06:07.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2023., 13:45   #6310
goran1985
Ili jesi ili nisi

Nisu valjda Hawksi i Netsi slabiji od najslabijih prvaka ikad?

Večeras ludilo utakmice, sve do jedne...
Staro 26.04.2023., 13:58   #6311
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Haha, Young riješio Celticse u Gardenu. Nakon Netsa najslabija momčad u PO smanjila protiv prvih favorita na 2:3

Napete borbe za ostanak u igri Minesotte i Clippersa u tijeku

EDIT:
Wolvesi pali u borbi do samog kraja, a Sunsi se odljepili od Clippersa, gotova i ta serija.
Pa rekao sam ti jučer da Boston mi nije previše impresivan. Atlanta je dobila na ludilo Traea, ali sad im se pruža jako lijepa prilika da odvedu seriju u 7 što svakako Phili ide na ruku max. Jer ako neće to iskoristiti, sad dok se odmaraju i pripremaju komotno za protivnika onda kad će ? Nemaju izgovora.

Denver je isto visio za povratak serije u Sotu, nisu bili daleko. Clippersi također dali dobar otpor Sunsima , ali Booker je imao veliku večer. Čini mi se da Sunsi nemaju baš klupu, koliko god se činjenično dižu svakom tekmom, talent ogroman imaju i kad ih krene sigurno mogu svakoga riješit na tu shemu.
A jesu se i Clipersi žurili dobiti na kraju rs taman da mogu doći na megdan Sunsima

Zaključno za dosadašnje tekme playoffa, vrijedi isto kao za rs, sve je to vrlo izjednačeno i ne ističe se netko da je u svemu tome preveliki favorit. Zato i jest ovako zanimljivo.
Staro 26.04.2023., 17:36   #6312
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Nisam puno gledao Boston ove sezone, no Atlanta mi je bila skroz meh. No ovo su dobili i bez Murraya, zanimljivo. Ma, što više G7 tekmi, to bolje

Booker, a i Durant ubijaju iz midrangea, opako. Nemaju klupu, nema ju baš ni Denver što se toga tiče.. Ne znam, ja imam feeling da će to Sunsi bez puno muke riješiti. Ogorman firepower prem anapriejd, a plus toga Jokić je dosta loš obrambeno, i Gobert mu je radio probleme, kamoli neće Ayton

Clippersi, vjerujem da bi tukli Sunse s Kawhijem, a i ovako su muški izginuli. Ballmer je bacio ogromnu lovu na KAwhija i PG, a nakon kolko, 4-5 godina samo su u Bubbleu igrali zajednički PO, osim toga uvijek barem jedan od njih dvojice ozlijeđen, često i oba. Al nije da imaju puno izbora nego nadat se da će iduću sezonu biti zdravi.

EDIT:
Evo sad baš čitam, Kawhi poderao meniskus u desnom koljenu.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 26.04.2023. u 17:41.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2023., 06:43   #6313
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Clutch player of the year 0/5 u Q4.
Steph 4/8, 10
Staro 27.04.2023., 06:46   #6314
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
AnteJimmytenapumpo
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2023., 06:51   #6315
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
AnteJimmytenapumpo

Choke Bucksa. Nitko se nije usudio puknut po kosu, uklkucujuci i antisu
Staro 27.04.2023., 06:51   #6316
goran1985
Ili jesi ili nisi

Ja sam htio pogledati samo kraj Miami - Bucks pa onda kad sam vidio šta je Heat uspio u zadnjih pola minute, uz Jordanovski kraj Jimmia, odgledao i produžetak. Respekt.
Tako da nisam vidio puno Q4 od GSW. Uključio se kada je prikazano da Kingsi imaju 13-2 seriju a nakon toga nisu ništa odigrali. Stef odličan u tim trenutcima a i onaj Wiggsov zadnji šut je perverzija.
Staro 27.04.2023., 07:07   #6317
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Stara garda svi na 20 ili vise koseva. Looney malo koseva, ali zato preko 20 skokova

Steph u biti losa suterska vecer, samo 2/10 za tricu ali svejedno preko 30 koseva i zabijao kad je bilo bitno.

Bucksi kolektivni choke. Prosuli 16 razlike u Q4, a zadnjih par minuta hrpa gluposti.
Staro 27.04.2023., 07:25   #6318
goran1985
Ili jesi ili nisi

Vidio sam jedan promašaj Stepha za tricu pred kraj, totalno netipičan za njega za uspavati utakmicu.

Draymond 21p. Je li mu to rekord sezone?

Ali koja luda završnica Miami- Bucks. 6 sekundi prije kraja svirana ničija lopta, podbacivanje nakon challengea Heata. Najgore nešto što im se moglo dogoditi, jer je u tom trenutku izgledalo da 6sec i maks. -3 nakon slobodnih bacanja protivnika je premija.
I onda tek dvije sekunde prije kraja uspiju napraviti faul.

I, sad je lako pametovat kad je gotovo ali je li bilo bolje promašiti zadnje slobodno kad je na satu 2.1sec do kraja i tako potrošiti nešto vremena dok se protivnik ne snađe ili ovo što su Bucksi napravili?
Staro 27.04.2023., 07:39   #6319
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Ma promašaj se uvijek može desiti. Al i uz loš šut on zabije 30 i stavi ga kad treba.

Svi bitni su zabili i dali svoje, tako i trebaš da dobiješ PO tekmu u gostima. Dray ovaj put nije promašio 5-6 polaganja ko u prve dvije tekme, čak je i jednu tricu stavio

A Bucksi.. prvo, jebi ga, prokockat 16 koševa prednosti u Q4 PO tekme koja te treba održat u seriji... Nisi onda ni zaslužio dalje ić. ANtiša je promašio kolko, tucet slobodnih, Jrue isto kad je trebalo, Bud ne zove timeout na kraju, u zadnjem napadu Antiša ide na koš i ne usudi se on ić na šut nego kicka van... Sad će ga jebat da je začokao tekmu, mal oje, al bio je to sve skupa kolektivni čouk

Svaka čast Miamiu. Grit and grind. Keltima se otvara ždrijeb.
Staro 27.04.2023., 07:48   #6320
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
super zavrsnica bucksa i heata

jimmy se raspistoljio

i jel moguce da je GSW konacno dobio nekoga u gostima? sok i nevjerica
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2023., 08:48   #6321
goran1985
Ili jesi ili nisi

Sad još nek se pojavi game 6 Klay i to je to. Mada, gledajući extended highlightse, pojavio se on večeras itekako...
Staro 27.04.2023., 11:20   #6322
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Mnogo sam nezadovoljan radom Šunke , a to govorim još i od prije playoffa. Lik je kreten, nemoguće koje on gluposti na klupi radi. Rotaciju ne razumije ni on sam, Brona i AD umjesto da dozira gazi po 40 minuta na parketu bez rezona, onda kad dođe u egal stavi ih na klupu, rade mu seriju 20-0, maher nijemo promatra kraj terena i gleda bez zvanja to.
Mislim, nakon ovoga sinoć sam uvjeren da je lik na platnom spisku grizlija ili warriorsa, nemam zbilja drugog objašnjenja za sve te njegove gluposti.

Miami izbacio Buckse, svaka čast, ali nešto tu ne štima kod Bucsksa čim su 2 tekme zaredom ispustili +15 vodstvo, a sad i kući. Buldožer je pogubio konce i ovo je kraj njegovog mandata, nisam sad previše pratio tu seriju van kratkih sažetaka, ali zašto Crowdera nije koristio više ?
Knicksi će izbaciti Miami. Sumnjam da mogu heat igrati tako u kontinuitetu makar se Spo pokazuje zbilja ko top trener, možda trenutno i najbolji u ligi.

Gsw nisam ni gledao, ali pretpostavljao sam da će tako biti. Kingsima je prolazak ostao na obruču kod onog šuta Barnesa u game 4, bolje od toga nisu mogli ni sanjati.

Ali nije mi mrsko, jer bit će to pravi derbi polufinala zapada prvenstveno, a onda i zbog toga što Lakersima bolje odgovaraju GSW neg Kingsi koji igraju na brzinu, trku i ritam, ne slično kao Grizliji, ali uglavnom fizički jako zahtjevnu košarku i to Lakersima baš ne leži. Sa GSW će to biti jako fina košica, nadmudrivanje, a plus i ne vidim kako će braniti AD u reketu, obrvanko će to da isprobija samo tako. Brona da ne govorim, tu možete staviti 100-200 eura na to da će Draymond dobiti barem 1 tekmu suspenzije jer neće moći podnijeti kako ga LeGOAT uništava, kako ga je uništio i u finals 2016

Uostalom, i omjer u rs sugerira da iako su Lakersi bili nekompletni imaju 3:1, homecourt GSW neće biti prepreka jer su Lakersi, a pogotovo LeGOAT navikli uzimati Warriorse u njihovoj dvorani

Jedino nas Šunka Ham može zaustaviti da ne uđemo u finale zapadne konferencije
Staro 27.04.2023., 11:53   #6323
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Šunka definitivno niej doraso zadatku i količini ega taštine koju ima u svlačionici
Nisam gledao tekmu ni sažetak, pojma nemam za ovu konkretnu tekmu, ali jasno mi je da se ne snalazi najbolje.

Budenholzer je vjerojatno bivši nakon ovih dobivenih pa izgubljenih tekmi, dosta lošeg vođenja tekmi i šlag na tortu, imaju timeout i ne zove time out nakon onog Butlerovog ludog koša za izjednačenje sekundu prije kraja regularnog dijela. WTF, Bud!?

GSW... jbg. its a hit or miss league. Wiggs je fulao čistu tricu za pobjedu 10 sekudni prije kraja G1 nakon što ga je Steph našao iz double teama. Barnes promašio onu... moglo je već biti gotovo sve za GSW, a mogo je i danas se GSW čupati za ostanak u seriji.

BTW, taj Barnesov promašaj, kad već spominješ 2016., taj čovjek je uništio GSW promašajima u dvije tekme
Mislim da je u dvije tekme koje su spušili gađao 2-22, a većina bili otvoreni ili barem solidni šutevi nakon udvajanja na Stephu
Nakon što je fulao ovo za Kingse moglo se čuti Greena poslije tekme kako govori Curryu we have seen this movie before

Imamo i mi i vi još poosla do kraja, neće Kingsi pasti sami od sebe sad. Jako repsektiram tu ekipu, bit će odlični u nadolazećim godinama.
Ali volio bih GSW Lakers gledati, apsolutno. Plus, GSW ne bi prestali zajebavati Grizlije što se nisu ni pojavili na rematchu koji čekaju godinu dana

Davisa nema tko čuvati u GSW, apsolutno, ali svejedno bi to bile vrhunske tekme s neizvjesnim ishodom.
Staro 27.04.2023., 14:54   #6324
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
jedna prigodna za našeg Đanija

Đimi je stvarno odlično odigrao, nadam se da će dogurati što dalje.
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2023., 17:32   #6325
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Đimi ide na Knickse, btw, nitko ne komentira kako su Knicksi riješili Cavse? Imo, Miami prilični favoriti za finale konferencije.
Možda su u Utah znali zašto se Spide rješavaju

Curry u odabranom društvu:
Staro 27.04.2023., 19:52   #6326
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
ÐIMI GOAT.

di_su

Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 27.04.2023. u 22:26.
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2023., 21:55   #6327
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

e zato ga volim. čovjek je doslovno dijete s ulice, iz ničega je došao do krova svijeta i sad ga novinar drugu godinu zaredom pita istu glupost

https://streamable.com/grfy9u

mislim da nitko nije očekivao ovakav odgovor, američani jednostavno nemaju takav mindset, tamo si ili prvi ili si nula. Đani gospodin.
Staro 28.04.2023., 06:53   #6328
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
e zato ga volim. čovjek je doslovno dijete s ulice, iz ničega je došao do krova svijeta i sad ga novinar drugu godinu zaredom pita istu glupost

https://streamable.com/grfy9u

mislim da nitko nije očekivao ovakav odgovor, američani jednostavno nemaju takav mindset, tamo si ili prvi ili si nula. Đani gospodin.
Ono kad je "glupi" sportaš pametniji od visoko obrazovanog novinara. Svaka čast Đaniju, kakvo spuštanje.
vlatko27 je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2023., 12:05   #6329
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Bit ce zanimljivo vidjeti kazne za Realove igrače posebno onog Vuvuzelea a tekma br3 u utotak u beogradu ce biti zanimljiva.....
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2023., 14:00   #6330
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

danas bi trebala liga izaći sa službenom odlukom o kaznama. možda će u ekipama biti više juniora, nego igrača prve ekipe
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na