|
![]() |
#1 |
aaaa
Datum registracije: Jul 2002
|
vodeno_
Neki su sigurno vec pomislili da prodajem toplu... Blokove sam imao jos prosle godine po ljeti, i sve ostalo sam slozio jos prosle godine, no tek ove godine uspijo uloviti nekoga sa dobrim digitalcem da slika. Click !!! BTW EPoX 8KHA+ pocela goriti ko jednom Slovencu, no o tome kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
svaka cast..i na dizajnu kucista i sajta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Zakon je vodeno, nema sta. ![]() Samo me zanima, kolko se uistinu smanjila buka (dobro, alpha JE bucna) kad jos uvijek imas 2 8cm venta na radijatoru, i kolko sam vidio, jos 2 ili 3 sa strane? Zasto nisi stavio vece ventove?
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
|
Freaky shit ![]() Vrlo dobro odrađen posao kolega. Heh sad, složio bih se s Miatom da je potencijalno bolje staviti 120 mm Enermax ventove ( Melcomp - 150 Kn ). Samo prijedlog ![]() Sve u svemu, ajko dobar posao. Ne samo vodeno nego kučište u globalu. Također pohvaka za stranice ( web page za bedake ) zgodno napravljeno ... :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
odlicno je napravljeno a to je kuciste JNC ali izgleda super ![]()
![]() |
#6 | ||
aaaa
|
Citiraj:
Imam 6 ventilatora u kucistu. 1. od napajanja (malo jace buci pri full opterecenju proca) 2. gore na hladnjaku 80x80 (vrlo tihi i jos usporen potenciometrom do kraja) 3. isto gore na hladnjaku 80x80 (vrlo tihi i jos usporen potenciometrom do kraja) 4. jedan od 486tice na GeForce 2 MX (sam po sebi necujan) 5. jedan 120x120 bocni koji puse prema kondenzatorima i tome (uvijek spusten do kraja na potenciometru) 6. tamo u onom plasticnom kucistu ispod harda (prakticki nikada ne radi - samo sminka) Znaci sve uvijek usporeno s potenciometrima tako da je dosta tiho - prakticki se ventilatori jedva okrecu. Citiraj:
Imo sam ove 80x80 ventice doma, a i gore izmedju hladnjaka i kucista postoji jedan lim zbog kojega su i ovi 80x80 ventici jedva stali. Bitno je da opce ide kakav zrak kroz hladnjak - cak da ostavim samo da radi jedan 80x80 mm ventic sve je i dalje stabilno. I da to je JNC - samo sam napajanje promjenio ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() Nego, aj napravi mali test, sto mene jako zanima. Prvo jedan dan stavi te ventove na radijatoru na maximum, odvrti par testica svega i svacega i javi neke RELATIVNE temperature. Drugi dan iskljuci te ventice i iste testove ponovi i javi onda te rezultate... Ne mora to biti uskoro, al bas me zanima kolko ventovi pomazu radijatoru :confused: Inace, kolko cesto trebas nadolijevat vodu?
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Svaka cast, stvarno si si dao truda....:clap: :clap: :clap:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aaaa
|
Citiraj:
Vodu ne naljevam nikada - system je full zatvoren pa nema ishlapljivanja - mozes kuciste okretati u svim smjerovima - tresti i drmati, pa da mozes na lan party odfurati bez straha. Sada komp radi vise sati sa najsporijim rezimom ventica. Stalno vrtim SETI@home te temp sada na MBM-u iznosi 38 C° Ostalo kasnije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Rulac i dizajn ![]() ![]() ![]() Svaka čast.. Koliko si para uložio u to sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Svaka čast Da bilo bi lijepo znati cijenu svega toga.. ![]() nego daj baci okvirnu cijenu tog svega, kolko te na kraju ispalo
![]() |
#14 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Odlično napravljeno. I stranica i vodeno. Imam isti hladnjak kao i ti i bojao sam se da ga neću uspjeti kombinirati u moje vodeno, zbog velikih otvora za crijevo. Al sad si mi dao neke nove ideje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|