|
|||||||||||
|
|
#66811 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam odakle ham vadi te opskurne tablice. Tvornicki podatak za hankook je 72 a cc2 69. E sad neka meni netko objasni logiku tog grafa u ovom slucaju ![]() Dodajmo i podatak da hankook ima dosta veci rolling resistance od cc2. Ukoliko michelin ne izbaci cc2+ ili cc3 kad cu mijenjat gume mislim da bum i ja na hankook, iako ce mi bit glasnije od ovih sad.
|
|
|
#66813 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam kupil Maxxis 175/64/R15 cjelogodišnja C/B/70db Mini cooper prije kojih mjesec dana i dojmovi su odlični. Guma super lovi mokru cestu, koči bez problema. Cijena je bila 440 kn po gumi. Savršeno zadovoljan. |
|
|
|
|
|
#66814 | |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2022
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#66815 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2022
|
|
|
|
|
|
|
#66816 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Toyota chr. Sadašnji model godišta odgovarajuće budžetu ili novi novi koji dolazi do kraja godine ako se može čekati. Biti će sličan novom priusu koji je sad novi model. Sadašnji model cijeli u sivoj boji ne izgleda toliko divlje i čak sam viđao ekipu 60+ koji ih voze. Uz to hibridi su ecvt automatici provjerene tehnologije.
|
|
|
#66817 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Na parkingu ispred zgrade je niknulo nekoliko CHR-ova u posljednjih 2-3 godine. Susjedi kažu da ih je super voziti i da se iza ništa ne vidi ![]() |
|
|
|
|
|
#66818 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Provjeri si dostupnost, cijenu, izgled da ti odgovara, probaj sjesti u svaki koji ti je u užem izboru itd. Ima tu više čimbenika. Ako očekuješ crno na bijelo jedan odgovor, nećeš ga dobiti. Svaki auto koji danas kupiš, dobar je, uz normalnu vožnju i održavanje, nemaš brige. Na kraće relacije hibrid ili benzinac, izbjegavaj dizel i dalje je na tebi. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.04.2023. u 15:30. |
|
|
|
|
|
|
#66819 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Gle sve osim dizela na kratke relacije i grad. |
||
|
|
|
|
|
#66820 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Obzirom na to da misliš radit kratke relacije onda bi preporuka bila neki benzinac koji nema direktno ubrizgavanje no toga je danas (a da je novo) jako malo.
|
|
|
|
#66821 | |
|
Strichek Moderator
|
Automobili
Citiraj:
Kaj nije bilo losije stranice? ![]() Super je “test”, fali voznja po snijegu al to nije ni bitno kod gume koju ces vozit po snijegu ![]()
|
|
|
|
#66822 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() https://www.tyrereviews.com/ majka svih stranica za test guma |
|
|
|
|
|
|
#66823 |
|
Moderator
|
Timater kak se zgužvao https://www.vecernji.hr/sport/foto-n...oOQxfefXY42ROE
|
|
|
#66824 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#66826 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
![]() BTW moj novi Scross je otišao do Verone i nazad i prezadovoljan sam. Preporod nakon mazde 3 2012.g 1.6 benzinke. Ide bolje, udobniji, manje troši, iza više mejsta za klince, sve điđe miđe itd. |
|
|
|
|
|
|
#66827 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa, mijenjao sam set guma na ljetne ovaj vikend i umjesto križnog ključa + dugačka šipka koristio sam nekakav ključ koji mi je buraz posudio, a kupio je u Njemačkoj. Ovako nekako je izgledao: https://www.bauhaus.hr/moment-kljuce...juc/p/11115918 Ali rekao bi da je bio duži (taman da mi ne treba šipka sa strane da odšarafim) + imao je jedan nastavak koji ide na ovu glavu da ju malo izduži plus par onih standardnih gedora za šarafe koji običnu idu na felge. Zna netko kako se to zove? Je li to ovo s linka iako tu ne vidim te nastavke koje je on imao.
|
|
|
#66828 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 16.04.2023. u 23:52. Razlog: linkovi |
|
|
|
|
|
#66829 |
|
Mirko, a ne Harry
|
E to je to, super, hvala. Još jedno pitanje, prije par godina sam htio raditi kopiju ključa i svi su mi preporučili jednog lika u ZG, a sad pojma nema tko je taj lik bio, imate li kakvu preporuku?
|
|
|
#66830 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam nedavno radio popravak ključa kod VM servis u Dubravi i zadovoljan sam brzinom i obavljenim poslom. |
|
|
|
|
|
#66831 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Imaš ovaj novi motor 1.4 Hybrid? Kolko ti troši? Ja sam na 1.0 i u gradu mi troši oko 8L Otvorena cesta 6.5l, autoput na 130 sa klimom oko 7.5l |
|
|
|
|
|
|
#66832 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Misliš na polugu (breaker bar) ili na moment ključ? Ne bi preporučio koristiti moment ključ za otpuštanje zapečenih vijaka/matica. https://md-auto.com/trgovina/alati-i...jina-600-0-mm/
|
|
|
|
#66833 | |
|
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Zašto ne bi preporučio moment ključ? Meni je išlo sasvim oke, bolje 100 puta nego onaj križni ključ. Kakva je to poluga, idu li uz nju i gedore ili je ona za korištenje u kombinaciji s nečim drugim?
|
|
|
|
#66835 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako je zategnuto više od maksimalne vrijednosti moment ključa, velike su šanse da ćeš ga ubiti, odnosno da više neće kliketati na pravoj vrijednosti.
|
|
|
#66836 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Za kljuceve City Centar One East, dolje taman kod pokretnih stepenica. Meni je napravio kljuc u ravno pola ciiene nego me je za isti posao pitao covjek u Rijeci, s time da mi je u RI jos htio uzet 200kn za novo kuciste (kinesko s aliexpresa) koje dodje 5$, a u ZGsam kljuc dobio s novim kucistem bez da sam ista ni pitao Navodno taj tip svasta moze s kljucevima, citao sam po internetima na vise mjesta da ga spominju |
|
|
|
|
|
#66837 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Nikada ih se ne koristi za otpuštanje vijaka niti za zatezanje iznad deklariranih vrijednosti jer postoji velika šansa da ih uništiš. Za otpuštanje se koristi tzv breaker bar kakav sam linkao gore. Nasadni ključ kupiš koji ti je potreban ako ga već nemaš.
|
|
|
|
#66839 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
1.4 Hybrid, da. Ide ko blesav jel auto je lagan a motor dobro pogođen a i taj elektro mu daje kod ubrzanja i za anuliranje turbo rupe. U gradu s mojim gasom (ne štedim) oko 7.5l. Autoput je čudo, na 120kmh nekih 5.5l a 160 oko 8l. Šesta brzina je preporod. Za sad mi kombinirano piše točno 7l. |
|
|
|
|
|
#66840 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
550kn, Lancia Delta, cca 1h U RI me trazio 1100kn +200kn za kuciste s Aliexpresa |
|
|
|
![]() |
|
|