|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi OMEGA 3.2 i A-haII...
New (Omega 2.4.07a) * Fixed a major problem with cards lower than 9500. New (Omega 2.4.07) * Based on the official 6307 ATI drivers (Catalyst 3.2) * Added support for the following chipsets: Radeon 9500 non Pro Radeon 9800 Pro * The SMARTGART control panel has been RE-ENABLED, ATI asked me to re-enable it as a favor, so I did it. * Fixed the FPD not showing in the Display CP. * Removed various tweaks as they where no longer necessary. * Added the 9500/9700 to 9800 hack, now the 9800 pipeline is enabled by default in the drivers, there is going to be a BIG speed increase in D3D for these cards. * Changed a some stuff in the drivers setup, please read the installer options more carefully now, they include some important info and it's now better explained for newbies. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
|
Dakle-prvo novi OMEGA driveri...ja sam sa starim 3.1 (OMEGA)bio iznimno zadovoljan,evo...sad su izašli i novi... A-haII NE MOGU VJEROVATI... Pa valjda je 20-ak vas pogledalo onaj ATI2 zip...i nitko nije primjetio da se radi o dobrom starom 8500 ![]() A sve lijepo piše...i ID...514c itd... "Soft-mod"8500-9800 PRO je pao isključivo zbog zavidnog frenda koji se pali na novi hardware...jadan je poslije bauljao po kvartu i mrmljao kak se ona pizda od njegovog frenda malo-malo žali kak love baš i nema,a vidi kaj je kupio... ![]() ![]() ![]() Ah...budem mu rekao...već... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Novi OMEGA 3.2 i A-haII...
Citiraj:
Kaj mu trebalo to ponovno uključivanje sranja zvanog smartgart u drajvere?????? A jedina je prednost ovih drajvera ua one sa 9700 jer će ga automatski prepotnat kao 9800. No uskoro izlate kat 3.3 pa to više neće biti tolko bitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
A jebiga stari moj...koliko mene pamćenje služi,i puno veće mange su podvile rep kad ih je ATI nekaj "zamolio" ![]() Makar-treba vidjeti da li se da i deaktivirati u OMEGA driverima,ja sam s 3.1 bio oduševljen...sve igre su delale glatko ko nikad ![]() Citiraj:
![]() Još se pjenio kak sam to napravil sa GA grafičkom/9500/kad se kod nas prodaje samo model sa 64mb :clap: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|