|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
FIC 9700 non-pro
ajde decki recite mi koji bios moram modat da mogu overclokirat memoriju jer me fakat zaje**** vidio sam puno tih BIOSa ali samo sa sapphire, hercules,... valjda sam ipak trebao izdvojit 300 kuna vise za hercules ako nista drugo ima hladnjake za mem i odispod do koliko mogu ja klokat to sranje s novim biosom?? ima netko tu karticu??
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A na koliko si je uoće digao(mem)??? Koji driveri??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: FIC 9700 non-pro
Citiraj:
Najbolje ti je probat sa powerstripom ili riva tunerom a ono za bajos zajebi samo možeš usrat izvrsnu karticu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: FIC 9700 non-pro
Citiraj:
![]() Ako več možeš clockat pstripom isl. cool, nemreš ništa shebat. Ali ako ideš flashat i zezneš .... papa R9700, uživaj na nebu. Jedino ako nađeš nekoga tko ima reprogramator EEPROM-a za VGA kartice ![]() ![]() Nema te igre trenutno da ne radi na BAREM 100 FPS-a. Ako imaš refresh 100, a 150 FPS-a, to ti ništa ne znaći. Monitor i tako može prikazati maximalno 100 FPS-a po sekundici. ![]() Radujte se narodi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: FIC 9700 non-pro
Citiraj:
![]() Ako več možeš clockat pstripom isl. cool, nemreš ništa shebat. Ali ako ideš flashat i zezneš .... papa R9700, uživaj na nebu. Jedino ako nađeš nekoga tko ima reprogramator EEPROM-a za VGA kartice ![]() ![]() Nema te igre trenutno da ne radi na BAREM 100 FPS-a. Ako imaš refresh 100, a 150 FPS-a, to ti ništa ne znaći. Monitor i tako može prikazati maximalno 100 FPS-a po sekundici. ![]() Radujte se narodi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
BIOS za FIC 9700 vulgaris još nisam vidio,ima za ATI,Sapphire,onu Dell-ovu inačicu/9700TX/,Hercules i PC,možda paše koji od njih ali sumnjam... Moj ti je savjet da si skineš npr.Rivatuner,lupiš gore onu soft 9800PRO scriptu,i uživaj. http://www.guru3d.com/rivatuner/ warp11@mindspring.com to ti je adresa glavnog i odgovornog,mejlaj ga,pitaj da li imaju i tvoj BIOS. http://home.mindspring.com/~warp11/ tu imaš hrpu BIOS-a i alata za flash,a da nebi bilo nismo znali,pogledaj malo kak to škvadra dela http://ads.ad-flow.com/?DC=Rage3d-to...&TARGET=_blank Uživaj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
zato mi i treba flashanje (hvala na stranicama) samo cu se jos morat raspitat dal to sljaka na FICu
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
u biti ne razumjem kako mogu slupat karticu novim BIOSom skinem staroga (sadasnjega) i ako ne redi a trebao bi ovaj hercules bios jer skoro sve 9700 kartice ga koriste znaci ako ne radi vratim stari ili mi taj novi moze toliko sjebat karticu da uopce nemam prilike vise vratit stare?? znaci da nemam slike ili sta ja znam
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Da, bilo je i ljudi koji su tako zajebali grafičku,neki biseri su je čak uspjeli i uništiti-istinabog neznam kak im je to uspjelo... Obavezno si nabavi PCI-grafičku,ak zezneš flash onda lijepo koristiš nju da bi vratio stari BIOS ili re-flashao novi... Skini si RadEdit i pogledaj koju verziju BIOSA ti imaš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
a ja mislio da vise nikad necu dirat moju staru s3 virge 64+ ne znam da li sam joj niti ime vise zapamtio ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|