|
|||||||||||
|
|
#64591 | |||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
|
|
|
|
|
#64592 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Auto.mi je star 10 mjeseci, nemam ga namjeru mijenjati bar 3 ili 4 godine, drugi auto za ženu bi dobro došao. Cijena je manje važna. Nista nemam na kredit/leasing, nemam minusa ni kreditnih kartica. Kupujem što želim u datom trenutku. Moje pitanje je bilo za iskustva s 2 auta, a ne njihova usporedba. Zadnje izmijenjeno od: DoxyTheCroat. 03.12.2022. u 16:41. |
|
|
|
|
|
|
#64594 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2020
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#64595 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pirelli P Zero. Pretpostavljao sam da će tako biti sa gumama, masovno se žale vlasnici I20N/I30N da gume idu kroz 10-15tkm, tako da mi nije bilo čudno vidjeti. Što se tiče razlike, mekše su dosta ove zimske. Primijetio sam dmah nakon prvih 100m. Pirelli gume izgledaju kao da su "navučene" preko felgi, zato ću vjerojatno nakon još 2 mj sljedeće godine mijenjati u Michelin Pilot Sport. Evo dvije slike, morao tražiti u WA jer ne slikam baš često: ![]() ![]() Citiraj:
Realno, veći je komfort i bolja preglednost. Ja koji ih ne volim, moram priznati da mi je dosta često zafalio nakon prodaje. Možeš ići preko bilo kojeg terena, ako je bijeli put, ne moraš razmišljati ako je negdje kiša napravila rupe itd. Djeca, ulaz/izlaz, gepek, sve je na strani SUV naspram običnih. |
||
|
|
|
|
|
#64596 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Promijenio ga je jer može, i ja bi rado mijenjao auto svakih par godina...
|
|
|
|
#64597 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sta se ovo događa na ovom forumu? Ljudi pricaju pozitivno o SUV-ovima? Evo sve se okrecem oko sebe i gledam da nije skrivena kamera ![]() Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
#64598 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Hejt train je sada na struji. Tko nema para za SUV, uvijek si može kupiti neki kombi, isto se sjedi povišeno ![]()
|
|
|
|
#64599 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#64600 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Veci je problem sto je unazad zadnjih par mjeseci na ovom informatickom forumu ova tema najaktivnija Natrag na topic....da sad kupujem auto razmislio bih o SUV samo iz razloga lakseg ulaska u auto posto me kicma tu i tam hebe. Inace...ne. Veca potrosnja je prvo sto bode...komfor u voznji...dosad se nisam u puno SUV-ova vozio ali nijedan se nemoze mjerit se prosjecnom limuzinom/karavanom. Al uvijek vrijedi ona zivi i pusti zivjeti - tko voli nek izvoli ![]() |
|
|
|
|
|
|
#64601 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Meni je kod EV najveći problem što mi nije pouzdan za svakodnevni život. OK kao drugi za po gradu (prijatelj uzeo onaj WV UP, preporodio se za grad i mala okolica), ali ako ja moram kroz dan otići PU - RI - ZG - PU i to gledam da sam što prije doma, onda jebiga...makar da se ne lažemo, kojih 80% potrebe bi mi jedan EV mogao odraditi, ali zbog onih 20% je ogromno NE od mene. Sa time da nema puno punionica ako sam vani, a i kada dođe ljeto, a ono još 10 auta ispred mene. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#64602 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Dobro izgleda ovaj Hyundai i30N, nisam ih iskreno primjecivao, vjerojatno i nema puno na kod nas na cestama.. 275ks u hot hatchu = zabava na maks, ne cudim se sto si pojeo one ljetne gume |
|
|
|
|
|
#64603 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Btw, evo dobre električne opcije za "oživiti" neko starije prometalo https://ev-evolution.eu/solution/fia...onversion-kit/ S obzirom da su nabili cijene novima, a kupovina rabljenog električara je rizik ako su baterije loše, a koštaju više nego taj auto, u ovoj opciji imaš univerzalne lako zamjenjive baterije. |
|
|
|
|
|
|
#64604 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nismo dugo o škodama. ![]() ![]() ZAGORJE-ZG-SMB ZAGORJE-ZG je bilo 3,8 Lagana vožnja autoput ništa pretjerano od 110-150 kako gdje kako kada. Brza cesta 110. Grad manje više po ograničenjima + 10% i tempo za hvatanje zelenih na semaforu (ne divljanje nego opuštena i glatka vožnja). |
||
|
|
|
|
|
#64605 |
|
Premium
|
Pa ne mora biti X5. Nisam ja neki BMW fanboy, samo mi tipiziranja i stereotipi idu na zivce. Na to stvarno imam kratak fitilj, radilo se tu o nacionalnom/teritorijalnom, koji-auto-vozis ili cak evo u danasnje vrijeme - koji-mobitel-nosis tipiziranju. Drago mi je da smo dosli i ovde do spoznaje koliko su SUV-ovi korisni i prakticni, ako se ne gledaju kroz prizmu seljacina koji ih kupe kao produzetak spolovila. Drago mi je da su se takvi koncentrirali oko par modela i proizvodjaca, pa vecina modela ostane i za normalnu ekipu. Evo meni je recimo Ford Edge odlican i vjerojatno ce biti moj slijedeci auto. Takodjer i gore pomenuti XC60/90, pa recimo Hyundai Santa Fe/Kia Sorento, pa i Skoda Kodiaq ili VW Touareg nisu na meti gore pomenutih kockastih glava, a odlicni su i prakticni. Naravno, u velikom gradu je problem parkirati se sa njima, ali tko ima dodatni mali auto za po gradu i rezervirano parking mjesto ispred stana/kuce, ovi SUV-ovi su superiorni svemu ostalom na trzistu, naravno IMHO .Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 04.12.2022. u 15:34. |
|
|
|
|
|
#64606 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bih uzeo i ove na meti tih kockastih glava. IDGAF ili po naški BMKK tko kupuje i vozi auto koji se meni sviđa. Tako i mob. Previse se brinemo tko šta vozi. Kupujem svojim novcima pa neka takvog vozi čak i Hamm nije bed ![]() |
|
|
|
|
|
#64607 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Možda jednog dana kad ostarim onda uzmem suva ili tak nekaj povišeno ali do tada ne mislim davati lovu za 18ice kada se mogu voziti na 16icama niti mislim plaćati previše novaca za gorivo. Suvovi su superiorni ovisi kaj se uspoređuje i kaj ti je bitno. ![]() |
|
|
|
|
|
#64609 |
|
Premium
|
Definitivno se slazem sa tobom. Ne bih ja izbjegavao te modele da me se ne bi svrstavalo u neku subkulturu, daleko od toga. Problem je sto takvi kupe auto radi pokazivanja i k***enja, ali ga onda rijetko ili nikako odrzavaju. Dosta cesto ga kupe i zadnjim novcima, pa onda ni nemaju za odrzavanje. Ja sam recimo skoro godinu dana trazio F11 za koji sam bio siguran da je odrzavan kako treba. |
|
|
|
|
|
#64610 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
I to je sve legit sto si napisao, i naravno da imaju prednosti i mana. Samo ekipa gleda binarno sve, i moš se slikat za neku konstruktivnu raspravu. Što se tiče vozača BMW-a, stvari se izgleda mjenjaju. Vidim tu i tamo koji žmigavac i nekidan me lik s bmwom pustio ispred sebe. Šok i vjeverica.
|
|
|
|
#64611 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|