|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako da dodem do 4.2 GHz s ovom konf.
Digo sam ga do 3.9 GHz i radi stabilno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa isto kak si doso do 3,9 Ak nece preko toga digni napon na memoriji pa opet probaj, al vlro vjerojatno ces morat i na procu dic na cca 1.48
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
poslo sam lordu clockanu PM kako ima istu MBO i CPU a on je digo na 4.4 a sjecam se da je prije drzo 4.2 osim ako se nevaram pa da vidim sto ce mi napisat jer kad sam iso preko 3.9 nebi mi se podigo pa bi moro ispravljat sa Insert nakon restartanja na Abit, pa provo sam par puta pa kako sam vidio da neide da ne zajebem sto on je ipak vec podigo pa iz iskustva da mi javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
daj smanji sig velik ti je 20 redova
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
koliku mu temp drzi CPU sa vodenim na 4.4 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
lord ima novi proc... ![]() tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Poslao sam PM ikravaru, temp pod loadom nisam nikad pratio... Proc je novi, ali ploča jebe jer ne podržava ddr2 800, a u ladici mi stoje ovi primjerci...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
|
Nemogu attachat sliku jer mi kaže da sam prešao limit, pa sam obrisao sve attachmente i sad najvjerojatnije nema niti jedne moje slike u svim postovima, ali i dalje ne mogu attachat, sad ću probat sa imageshackom edit: http://www.fileul.com/view.php?file=zyYHAr
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Samo novi bios moras stavit ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
Ja sam mudro šutio kad se raspravljalo oko toga, jer pratim i Abitov forum... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
je li ko testiro novi BIOS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
I dalje ne podržava ddr800. To je bios16 koji je izašao prije 7 dana, ako na taj misliš
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|