|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
clocnuo sam p4 2.4
jucer sam dobio maticnu MSI 865PEM3-ILS, 2x512 MB DDR400 3200 GoodRAM. ocistio sam stock cooler od intela (skino prasinu i onu foliju sta je na aluminijskom bloku). proc mi sada sa stock coolerom radi na 2976 MHZ i temperaturom 27-35 C. ovih dana kupujem Sonic Tower,zato sto mi je pre glasan stock cooler,ali dobro hladi,no nema veze. p.s. maticna mi ne podrzava FSB vise od 165,pa mi je ovo finalni overclock. slika: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Id etaj proc barem na 3,4 GHz
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
znam prijatelju,ali maticna mi me podrzava FSB veci od 165. trazio sam bios na netu,ali nema noviji od ovog sto ja imam. imate nakakav prijedlog sto da radim,jel bas sam razmisljao da ga clocknem preko 3.2. hvala na pomoci unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo Moj Prescott ide na 3.47 atm, ici ce i vise, moram bolje hladjenje jedino osigurati, grije se ko pecnica, navuce i do 70-ak stupnjeva... ![]() Koliki je max treshold ovog proca, trenutno ga hladim sa Glaciatech Igloo 3470TC, znam da je smece, ali nemam novaca za drugo, koji cooler preporucate da je do 150kn i je li temp od 52 u windowsima zabrinjavajuca ili jako zabrinjavajuca? Unaprijed zahvaljujem. Zadnje izmijenjeno od: h3lld. 22.02.2006. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A to je jedan ovakav: http://www.hardwareoc.at/Pentium4-MO-5.htm
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vjerojatno se pregrije cim pokrenes neku aplikaciju ili mu nedostaje voltaze. Najvjerojatnije oboje : hitthewa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|