|
|||||||||||
|
|
#61711 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ma stvar je vrlo jednostavna, zamisli ako dodje kod nas. Imas digitalne tablice, te uz slusanje svoje omiljene Extra FM stanice, mozes na regi takodjer promovirati svoje izvodjace i stanicu, a zauzvrati dobijes gratis, ili povoljniju registraciju ![]() . |
|
|
|
|
|
#61713 |
|
8-bit Gen.
|
kad kuga uleti sad u opticaj (te nedaj boze) dobije i prenose kod nas. Jer Nova je vec i lokalizirala naslove. Turbofolk milozvuci iz prometa, vise nece biti povremena kulisa zvucnog zagadenja ![]() Da ne govorim o krim miljeu, koji ide uz kulturni projekt. .... |
|
|
|
|
|
#61714 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A gdje je Mate? Izašao mu novi model, a on se qrči najobičnijom tablicom. https://www.index.hr/auto/clanak/fot...o/2372336.aspx
|
|
|
#61715 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Tu su stvarno rigorozni i zapravo ti pregledaju auto.Zapravo ti je krepala žarulja i nisi je promijenio što odstupa od onog kaj si pisao ranije. ![]() Ali hej ipak se čovjek hvali da on uplaćuje u državu, a u računicu uzima i doprinose. Pravi biznismen iz BiH, domovine svih velikana rvacke privrede Ovo je potvrđeni info ili? Daš izvor? |
|
|
|
|
|
|
#61716 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Da malo skrenem sa Rimca... jucer odradili voznju kroz Litvu i Latviju. Svasta sam u zivotu vidio, al kako se ovdje vozi po brzim cestama, jos uvjek sam fasciniran hahaha. Znaci cesta je malo sira, jedna traka u svakom smjeru + 50-60 cm "zaustavnog traka" sa strane koji je isto oznacen isprekidanom linijom. Po defaultu se vecina vozi skroz desno uz rub po tom dodatku, a sredina je za ekipu koja prestize. Hrpu vremena se tako vozimo 3 paralelno, s tim da je u par navrata bilo jako blizu da bude 4... sutra do Estonije nastavljam, jedva cekam ![]() |
|
|
|
|
|
#61717 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.esca-online.eu/wp-content...ort-2021-2.pdf Ovo je recimo za UK https://www.vehicle-certification-ag...type-approval/ Nego da se maknem sa Rimac teme prije nego mi proradi čir na želucu ![]() Evo sredio sam ''ključ'' za ispustit ulje na Renfaultu. Ili ti ga, zašto platit 80+kn za alat kad ga mogu doma napravit za džabe #židov #nebumenenikojebal ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 16.06.2022. u 11:15. |
|
|
|
|
|
#61718 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Izvor je on sam na FB.. Stavio je slike nekih dokumenata Slika 1 Slika 2 Na slici 3 se vidi tko je dobio "homologaciju", a u prijavi u projektu HAMAG-BICRou je bio anveden Rimac Automobili koji imaju skroz drugačiji OIB od Bugatti Rimac koji je dobio "homologaciju" ![]() Al bude to stari sredio da je sve OK sa Hrvatskim dijelom, al kad dođe EU revizija to nebu baš tak lako išlo... Ekipa je gubila EU lovu radi gluposti dok kod ovoga ima ogromne propuste i nikome ništa ![]() |
|
|
|
|
|
#61719 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Novi 308 stigao u Hrvatsku Izgleda fantastično, meni osobno za kategoriju bolje nego njemačka ponuda karavana |
|
|
|
|
|
#61721 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A volan kao na brodu, katastrofa. A Dacia uz novi logo uvodi i ograničenje brzine u svim modelima na 180 km/h. |
|
|
|
|
|
|
#61722 |
|
8-bit Gen.
|
Meni je potpuno bezlican, te nema veze s FR dizajnom. Sve su napravili da je pozeljan za konzumente naviknute na danasnje preslikavanje linija. Ali makni "bedj" 308-ici, te imas karoseriju, na koju mozes staviti, ama bas bilo koje drugo ime i nemati dokaza, da se ne radi, o bilo kojem drugome proizvodjacu. 307 je elegantan, cist, bas Peugeot. Jasno, ne dvojim sekudne, da po mjerilima danasnjice, nije dovoljno agresivan, te da ovaj na papiru pozeljnosti "cekira" sve tocke pozeljnosti, te neovisno o klasi, moci/statusa/uspjesnosti... Jedino, postoji uzrecica, da svaka noble marka, mora imate bedj a ne natpise, pa percepcijski, nije za baciti. Nesto sto su tvrdili da KIA silno treba. . |
|
|
|
|
|
#61723 |
|
Moderator
|
Pa iskreno, 206/307/406 su meni vjerojatno najljepši modeli i nekako možda i zadnji koji su imali baš prepoznatljiv elegantan francuski dizajn. Kasnije se to sve razvodnilo. Kao i recimo BMW sa svojom E46/E39/E38 postavom. Ali to je tak, tržište diktira što se treba pravit
|
|
|
#61724 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volan je totalna retardacija pod Puga. Na 2008/3008 ga ne možeš dignuti jer su ga namjerno ograničili da se vidi tabla kroz njega, a to što ti onda struže po koljenima je full nebitno.
|
|
|
#61725 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#61726 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#61727 |
|
Moderator
|
|
|
|
#61728 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#61729 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ko padobranac, pardon Moram do istre Imam normalni enc Jel prolazi sve do pule / novigrad ili je kakva kemija U sjecanju mi je da istra Y se posebno naplacivao? Učka? To ide isto encom? Tnx na info |
|
|
|
|
|
#61730 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Kak je dobio regu ako nema osiguranje? Informacijski centar ne raspolaže podatkom o aktivnoj polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za registracijsku oznaku ZG2360NM i datum nezgode 16.06.2022. Provjerite jeste li upisali ispravne podatke. https://huo.hr/hr/provjera-osiguranja |
|
|
|
|
|
#61732 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#61733 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#61734 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
HAC ENC nije "kompatibilan" s ipsilonom, trebas stati na ucki na naplatnima i otvoriti Bina ENC racun. Nastavljas koristiti isti ENC uredjaj, ali imas na njemu dva odvojena racuna koja nadoplacujes. Ako vrlo rijetko dolazis na ipsilon, usteda je mala, 10ak % za ipsilon/ucku. https://bina-istra.com/wip/cestarina...2/enc-paketi-3 Nisam radio ovaj proces, ja sam na Bina ENC dodavao HAC racun pa ne znam gdje tocno moras stati na ucki, taj dio se raspitaj malo
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 16.06.2022. u 15:11. |
|
|
|
|
|
|
#61736 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bolje, brža solucija ti je da izađeš na Lupoglavu van i onda preko Buzeta, Motovuna do Novigrada. Tam kod Istarskih toplica imaš dobru konobu "Dolina" Oko Novigrada, tipa 30min vožnje imaš hrpu toga, a lijep je krajolik. Konoba Morgan u Bracaniji, odmah kod skretanja za nju ti je vinarija Veralda. Kod Momjana imaš konobu Stari podrum, 100m pored je Kozlović. U Bujama, na putu do Momjana imaš pivnicu/steak house od San Servola.. Na izlasku iz Novigrada prema Brtonigli/Bujama imaš sa desne strane vinariju Moreno Ivančić, ima mi odličnu malvaziju, slatkastu, ne kiselkastu. |
|
|
|
|
|
#61738 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Pa to kad se smjesti u Novigrad ![]() Jednom sam bio u Morganu, popio 2 čaše vina. Kad smo išli doma stali u Veraldi da kupimo vina i gazda nam nije dao dok ne probamo neka 3 vina, a natoči ti po 1dcl od svakoga. Jedva ga se nekak oterasio da mi ne natoči i 4tu vrstu. I nakon toga išao po teranino u Brtonigli i tam mi lik natoči deci teranina jer isto tak nemreš kupit dok ne popiješ barem jednu čašu. Fun times |
|
|
|
|
|
#61739 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pro tip, u sezoni se rezervirajte za Morgana. Jednom smo banuli jer smo bili usput, bio je uskrs (prakticki sezona jer nam tad navale turisti) i skoro vrijeme rucka. Terasa prazna, na parkingu par auta. Sve rezervirano! -.-
|
|
![]() |
|
|