|
|||||||||||
|
|
#60601 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
|
|
|
|
|
#60602 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#60604 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
https://www.ford.com/suvs/mach-e/Samo SUV i Crossoveri, nema vise limuzina i coupe-a. Iako se pitam sta ce bit nakon SUV-a. Jer SUV je na pocetku bio kao, pa sigurnije se osjecam, sve mi je preglednije jer sam uzdignut(a) nad prometom bla bla... kad svi budu imali SUV-e, opet smo na istom sto se tice preglednosti. Sta ce mo onda, monster truckove pocet vozit? |
|
|
|
|
|
|
#60606 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Problem je što većina kupaca suvova misli da su to tzv. terenci ![]() A ne podignute Corse, Astre, Golfovi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60607 |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
nije istina. vecina kupaca koje ja znam, myself included kupuju SUVove jer je jebeno izlaziti/ulaziti u niske aute i imas vece kvadratnije bunkere za stvari (kolica, pakete, alat, spezu). od tih kupaca SUVova, NITI JEDAN nece ici s njima kao da je kupio terensko vozilo i ici ganjati planine/ugradjivati snorkele i sl. govori kupac jednog od tih suvova ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Psycho. 07.04.2022. u 16:36. |
|
|
|
|
|
#60608 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Većina samo misli, većina ne povezuje terence s ugradnjom snorkela i vožnju po planinama van puteva ccc... Većina ih povezuje sa podignutim autom. Pa dobro, koji su to tako niski auti da je takav problem u njih ulaziti/izlaziti.... |
|
|
|
|
|
#60609 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitaj bilo koju stariju osobu je li mu lakše ulaziti u SUV ili neku limuzinu. 90% će ti odgovoriti SUV. Isto važi za sve koji imaju problema sa nogama, koljenima, kukovima,... bez obzira na godine. Konkretno. Mojoj majci koja imaju problema sa nogama i hoda sa štakom je lakše ulaziti u mog Qashu nego u Corollu od starog.
|
|
|
#60610 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
@Psycho Točno to. Vozim limuzinu i sljedeći auto je vjerojatno SUV, a jedini razlog je to što si naveo. Čak mi se posebno niti ne sviđaju. Bila bi mi top limuzina koja se diže jedno 15cm prilikom ulasaka i izlaska iz auta. ![]() |
|
|
|
|
|
#60611 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#60613 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nego, kako si zadovoljan Edge-om? I meni je jako napet i gotovo da prizeljkujem da se BMW krene kvariti da imam razloga ga mijenjati i uzeti takvo nesto. ![]() |
|
|
|
|
|
#60614 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A pogotovo klince stavljat/vadit iz sjedalice XY puta na dan. Prebiješ se u niskom autu. |
|
|
|
|
|
|
#60615 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Nije to sad baš samo da starijima i onima sa tegobama više paše SUV ili crossover. Da nije ljudima ugodnije u SUV-ima, ne bi ih kupovali mada sam osobno razočaran da Mondeo odlazi jer je meni to bio krasan auto, ali kad se jednom počneš voziti u nekom povišenom autu, većini ljudi se teško vratiti natrag |
|
|
|
|
|
|
#60616 |
|
The mighty pirate
|
SUV kao izmišljotina 21 stoljeća je ok jer je "praktičan" i sjedi se visoko, a monovolumeni, koji od 80-ih nude istu stvar odjednom nisu? To mi nije nikako jasno. "Praktičan" auto u koji trebaš nešto dignuti na skoro metar i pol visine da bi to ugurao u gepek je sve samo ne praktičan.
|
|
|
#60617 |
|
Registered User
|
Pa Meriva bi trebala biti monovolumen i da sad moram napamet reći, ne čini mi se da ima posebne razlike u visini gepeka u odnosu na CX-5. Možda 5-10cm, ali realno, nije toliko da bi primijetio. Baš budem izmjerio kad budem u prilici, sad si me malo natjerao da razmislim o tome, nisam baš primjećivao. E sad, jel CX-5 ima niži gepek od ostalih, jel Meriva ima viši, to stvarno ne znam ![]() |
|
|
|
|
|
#60618 |
|
Premium
|
Nije nitko rekao da su monovolumeni neprakticni ili da su SUV-ovi prakticniji, ali su definitivo atraktivniji. A ja iskreno ne vidim razloga zasto ne kupiti atraktivniji auto. |
|
|
|
|
|
#60620 |
|
Premium
|
Pa lijep je i praktican. Mislim, ako vec izvalim toliku lovu za auto, onda zelim da ima sto vise pluseva i izbjegavam kompromise koliko mogu. U F11 stane vise stvari u gepek nego sto je stalo u Kugu, ali to mi treba 1-2x godisnje kad idemo na godisnji svi zajedno. Ono sto mi svaki dan fali je preglednost radi povisenog polozaja gdje je Kuga definitivno bila u prednosti. Kuka mi ne treba ![]() |
|
|
|
|
|
#60621 |
|
The mighty pirate
|
Kad smo već kod praktičnosti, jel ima ijedan SUV danas tri nezavisna sica iste veličine otraga ili su svi s 2 pune veličine i minijaturnom sredinom i preklapanjem 60:40?
|
|
|
#60622 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovako na brzinu iz glave - Peugeot 5008. Mada se i nisam bas nesto puno zanimao za taj feature. A imam troje djece ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60623 | |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Sto se udobnosti tice, top auto iako mi je trebalo malo vremena naviknut se na voznju u zavojima. Mazda ih je gutala ko dama noci, dok je SUV tip voznje ipak polupenzionerski jer se zbog visine sjedenja vise osjecaju G sile u zavoju. Medjutim, evo u zadnja 3 tjedna 3k km u njemu po autocestama i sitno lokalnim cestama - gust za voziti. Pogotovo sto ima sve djidje midje, automatsko blokiranje segmenata dugog svjetla da zastiti vozace iz drugog smjera ali i ako vozis iza nekoga sto mi je pregenijalno, dinamicki tempomat, cruise control (unutar linija kontrolira volan), automatsko parkiranje (ne koristim nikad) i ostalo. gledao sam ga kao novog prije 3 godine i bio je preskup, ovaj sam uzeo polovnog za dobru cijenu i sada preeeezadovoljan. uz dodatak svega, svaki put kad parkiram se okrecem za njim kako dobro i impozantno izgleda (a nije sveto trojstvo) ![]() Tocno. Prijatelj kupio upravo radi toga (3 djece), iako je to meni vise neki poviseni monovolumen.
|
|
|
|
#60624 | |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#60625 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#60626 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Edge mi je bio prvi izbor i kad sam kupovao auto prije tri godine i ne znam kako i zasto je u stvari BMW prevagnuo. Valjda bio taj "seljacina" dio mene glasniji u tom trenutku Da samo nije ovako lijep, pouzdan i mocan, sutra bi isao u prodaju. Ovako se bojim da cu pozaliti ako ga prodam. |
|
|
|
|
|
|
#60627 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Odnedavno imam solidno opremljenog F31 i svaki put me oduševi dok sjednem u njega ![]()
|
|
|
|
#60628 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Odlican je to auto, nema price, ali tko jednom vozi SUV-a jako se tesko privikne na limuzinu/karavana opet. |
|
|
|
|
|
|
#60629 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#60630 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ja sam nakon limuzina,karavan upao u kadjara i za razliku od vas kome je problem ulazak u auto meni je .ucking tezi izlazak iz obicnih auto,totalno se preporodio tjedan se na posao vozim sa legom u mercedesu c klasi jbt izlazim iz njega i svaki put psujem ![]() tako za nas blize 50 mislim da je suv prakticniji ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|