|
![]() |
#1 |
informatički suradnik
Datum registracije: Feb 2021
|
crni ekran tokom gejmanja
ovako imam dve prastare konfe s.775 dual core grafičke gtx 285 i gtx 460 svaka je spojena na posebno napajanje akyga (navodno 500watt) i ms industrial (navodno 400watt) pošto obe cicaju dosta struje, gtx 285 prilikom ulaska u 3d opterećenje u igri se kroz neko vrijeme zacrni ekran(troši oko 200watt), dok gtx 460 (troši oko 160watt) od svih igara u diablo 3 se zacrni ekran (potreban restart) , e sad jel može bit da su ta napajanja preslaba ili je do grafički ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da posudiš bolje napajanje od nekoga pa da vidiš hoće li se to ponavljati? Akyga i MS Industrial su poznati kao šrotovi od napajanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
informatički suradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bih isto probao s drugim napajanjem, možda ovi mogu dat dovoljno snage ali džaba ako su naponi nestabilni pa "pošemere" grafičke. Pogotovo ako su starija napajanja, onda su vjerojatno kondenzatori loši |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
informatički suradnik
|
grafulje obadvije imaju po 2x6 pin, a napajanje ima po jedan pa onda kombiniram 2 molex na 6 pin , samo da napomene kod ove 460 kad uđem u diablo 3 baš se čuje napajanje kako vent ubrzava pa vjerovatno je do napajanja, uglavnom ću probat jače napajanje odnosno kvalitetnije, kolko se sjećam davno prije sam isto imao hd 4890 koja je cicala oko 190 watt isto mi je bacilo crnu sliku isto crap ms industrial 400watt |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|