|
![]() |
#1 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo ovako:imam celer 1.3 i ja Vam njega metio na 1.586 i izgleda da zasada sve radi. matična je asus TUSL2-C i na njoj Vam ima lijepo sve u biosu i samo meći.Pitanje je slijedeće:ako je brzina sabirnice?(valjda je to) 39 dali to smije ostati tako,inače proc.nije prešao ni 38 stupnjneva nakon 5-6 puta za redom 3Dmark 2001.E da grafička je bijedna(kao i sve uostalom,nema se za bolje)mx400 64 mb tv-out.ima li kakvih primjedbi,savjeta,upozorbi hvala lijepo svima damir
![]() |
#2 |
Premium
|
pod sabirnicom ja kontam da pricas o multiplier(u), jel tako? ako je to to, onda bi ti trebao biti 13, jer 13x100mhz dati 1.3ghz. Jedino sta ti mogu reci je da to fino drzis hladno, znaci sve ispod 45c je vise nego adekvatno. Inace Celeron(i) su pravo dobri sto se overclockovanja tice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ja overclockir¨o (moš mislit)
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
a to ti mislis pod sabirnicom ![]()
![]() |
#5 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
A ja imam Celeron 1,4Ghz i Soltek 65EP-T ploču, i ne radi mi na više od 1,54Ghz. Zašto? Hladnjak je original Intelov, temperatura oko 45 stupnjeva. Svi pričaju kako su ti celeroni super za overclock, a ja imam jadne rezultate. Šta da radim pa da ga podignem na makar 1,6Ghz, 1,7Ghz. BTW, ploča nudi maksimalnu frekvenciju magistrale 133 Mhz i ima RedStormOverclocking.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Čitaj šta dole piše ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |