|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
opteron 146 izvještaj
Dakle krećem sa overclockom. Znam da imam najlošiju jezgru CABNE. Ali krećem.... Sada sam na 2450mhz na 1.37V 245x10 Dao sam mu do 1.7V i na grubo lupio 260x10 i dođe do plavog ekrana za windoze i puf reset... Zato sad idem fsb po fsb Ne znam, javim sutra do gdje sam došao. Zanimljivo je da na 2500mhz kad je ušao u windowse nije mi htio očitat zapisivanje i čitanje u everestu, dok latencije je... Hmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako preživi do sutr ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: opteron 146 izvještaj
Citiraj:
1,7V je previše,i da boota taj napon je prevelik i ne treba te uopće zanimati.Npr. moj CABYE ne voli uopće visoki napon niti ga treba.A jedna stvar koja mi se dešava nasuprot Venicu E3 i146 CABGE je da boota(što ne znači da je stabilan) skoro gdje hoću na 1,525-1,550 i digne Windowse na čak sitnicu iznad 3200mhz! sa Sonic Towerom isto, ali na 1,6 temp. ode gore i nema efekta,probao i pri cool cool sobi kada su temp. proca relativno niske ali nema efekta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
|
Hvala na savjetu pokušat ću. ja sam ostavio doma sonic towera i stavio AC silencera 64 ultra i zadovoljniji sam nego sa SOnic towerom. Sad je na 28C!! Ali tek sam ga upiknuo prije 2 sata tako da neznam točno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nw trebaju ti opteroni ECC memoriju?
__________________ |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ma ne trebaju bruno,bilo bi malo čudno za 939,ha??mogu,i ne moraju radit sa njom.....pa kad samo pogledaš ljudima u sigove,pa vidiš da ne koriste ecc memu
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj 146, na naglo ![]() @Mortal Sretno s clockanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() "Kapetane, hipertrnasport je pregorio. - Spusti ga na 3x." :clap: :burn:
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ...a mi sa zebnjom iščekujemo rezultat... : sweating |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
daj napiši cijeli stepping tog opterona... ako je CABNE, onda mora biti negdje oko 40. tjedna ili ranije i mogao bi potegnuti preko 3ghz sa stock naponom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rambus 3xtr1m
|
Znači nakon 2500mhz za svakih 30mhz više morao sam mu davat 0.25V struje Sa 1.58V sam došao do 2720mhz i dalje nisam htio ić. Onda sam si htio posložit memoriju kako mi je radila na winchesteru na 530mhz. Spustio sam fsb na 260 stavio memoriju na 400 i puf.... Više nije htio radit na nikakvim postavkama na 1T I čistio sam cmos i mjenjoj slotove za ram, optimized deafolts... Ništ, dođe do loudanja windoza i padne. Uopće nemam pojma.... zašto? Ostavio sam ga sat vremena bez struje i sad ponovo ide, ali clock 2700mhz mislim da ograničava matična. Epox na sck.939 baš i nije bog i batina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
skini si everest 2.20 home edition... i nisi napisao cijeli stepping... ![]() nekako ne vjerujem da taj tvoj CABNE ide tako lose... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() CABGE 0536VPMW-to je stepp proca,na stock voltaži ide do 2500mhz,a na 2.7 mu treba 1.55v. Dalje se nemoj truditi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
to te ja pitam...hehe ![]() i mislio sam si da nije CABNE, jer su CABNE prestrašni overclockeri, a kako ovaj ide - ne liči baš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |