|
|||||||||||
|
|
#59942 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Odlican!!! Nadam se da nema puno kilometara i da ce te sluziti! ![]() Citiraj:
Super!Citiraj:
Budem onda opet istraživao za koju godinu kad će mi biti potreba. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.02.2022. u 08:01. |
||
|
|
|
|
|
#59945 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
To je i moj meho rekao. Nego zanima me da li je na tom linku cijeli komplet ili ide jos nesto uz to posto šogi to odrađuje u Zgu a moj meho nije ni blizu Usput, moze preporuka gdje se u ugu moze doci sa svojim materijalom da se odradi veliki servis i da je meho ok |
|
|
|
|
|
|
#59946 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#59948 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Cca 2 godine. U 2 godine je imao 7 pumpi u banani u kompletu od continentala za PSA vozila. Na mom je puštala od prvog dana, stavljena pred cca 2 godine. Otad je imao 7 komada za reklamaciju , na PSA autima. Za ostala nisam pitao jer najviše radi PSA vozila. Nevezano za to, jel netko uzimao te komplete u impex i da li stvarno dolazi cijeli komplet za veliki servis, tj pumpa plus sve što ide za tih 600-700kn ili treba se još stvari uzeti? |
|
|
|
|
|
#59950 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja sam uzimao za clio, a sada ću za c3.Mislim da je amdjeac uzimao za O2. |
|
|
|
|
|
|
#59951 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
kako je doslo do sudara na mostu kod Dubrovnika: https://www.youtube.com/watch?v=Yq2xScc165k :/ edit: samo nemojmo krenut po stoti put u raspravu koju kaznu zasluzuju jer nas odgovorni (MUP, Sudovi, itd.) nece dozivjeti na forumu Zadnje izmijenjeno od: pci_e3x. 23.02.2022. u 15:14. |
|
|
|
|
|
#59952 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Oba debila bi trebala bar par godina ostat bez vozačke i završit bar mjesec dana u zatvoru (ako ne bude težih ozljeda), u suprotnom i puno više. Ali nekako sumnjam da će se izvuć na "mlad", "prvi prekršaj", "neće nikad više" sa nekim simboličnim kaznama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59953 | |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#59954 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#59955 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
#59958 |
|
Premium
|
Kako tražim novi auto, zamislio sam si da bi ga si uzeo preko firme na operativni leasing. Odaberem auto i zatražim ponude. Cifre boli glava, cca. 4k kn/mj. Ispada da nakon 4g. leasinga ja otplatim 80% (cca. 200k kn) cijene novog auta (253k kn). Po meni je to totalno suludo jer sam otplatio 80% cijene, a njima ostaje auto u vlasništvu pa ga mogu prodati i dodatno zaraditi na njemu. A duboko sam uvjeren da bi nakon 4g. taj auto vrijedio bar 50% cijene novog. Kod financijskog leasinga, tokom te 4g. pretplatim auto za 10%, ali mi bar ostaje u vlasništvu.
|
|
|
#59959 | |
|
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#59960 |
|
Premium
|
Baš sam o tome počeo razmišljati. Dobio sam izračune i za fin. leasing. Na cijenu auta od 34.943€, u 4g. platim 37.761€ (+2.818€). Doduše, kod FL imam troškove u vidu rege, tehnički, gume, osiguranje,... pa će razlika narasti na bar 5k €. Idem danas pogledati C-HR 2.0 koji je 20k kn jeftiniji.
|
|
|
#59961 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa i u operativnom imaš sve te troškove dok je auto kod tebe. Cimni Impuls leasing, rekli su mi da njima nije u cilju skupljat stare aute iz operativnog pa daju da se otkupi...al provjeri po kojoj tablici onda gledaju. |
|
|
|
|
|
#59962 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
#59965 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
U operativnom sve rješava leasing kuća, tj. u tom paketu ovisno o godinama najma ide odgovarajuć broj setova guma, osiguranja, registracija, servisi…sve. Ti točiš i voziš
|
|
|
|
#59966 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Razgovarao sam sa 4-5 kuća kada sam uzimao auto i ni jednoj to nije uključeno po defaultu. Može se kod nekih dodatno ugovorit, a opet, sve ti to platiš pa ti u najboljem dođe na isto |
|
|
|
|
|
#59967 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Lol, sta nije jedini razlog za uzet operativni leasing, da se oni brinu o svemu, a tebi je auto samo alat koji se koristi? Zasto uopce postoji "opeartivni" leasing gdje se ti brines o autu u vidu registriravas/servisiras/mjenjas gume etc? |
|
|
|
|
|
#59968 |
|
Premium
|
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 24.02.2022. u 14:27. |
|
|
|
|
|
#59970 |
|
Premium
|
Baš me zanima kolika će sada biti razlika u cijeni između tankanja benzom i strujom. Imajući u vidu i daleko veću cijenu EV, amortizacija će sada biti puno duža.
|
![]() |
|
|