|
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljudi koji je vrag sa ovom igrom....imam 42 sata igre, odgledao vatromet na "kraju", dobio bacač granata i sad mi se oslobođen teritorij nakrcao novim zadacima, kao da ništa nisam ni igrao, LOL. Ima li ova igra kraja osim brisanja...ne namjeravam ovo igrati do kraja života ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mwuahahaha, kaj nisi reko najbolja igra zadnjih 100 godina ![]() ![]() OK, razumijem da je igra dobra, ali bezveze da SP kampanja nema kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Dođe ti Black Tusk frakcija i odradiš njihove misije. Oni su kao najteži i najbolje opremljeni. Svaki put kad napreduješ digneš World Tier od 1 do lvl 5 (težina), radiš challenge misije, tj. prije skupiš gear do GS 500 ili GS 515 PVP i na kraju imaš raid. Ako si igrao Diablo 3 i one njegove Nephalem Riftove, ovo je recimo nešto približno slično tome. Naravno sad ti dolazi DLC pa se priča nastavlja i sve se ostalo proširuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
U principu, kad predjes igru, onda tek "prava" igra pocinje tj endgame ![]() Tezi neprijatelji, bolji loot, dnevni/tjedni izazovi, raid misije... sve u svemu zesci grind, ali ekipa to voli, dev-ovi stalno pumpaju novi content, igra ima engagement mijesecima/godinama nakon izlaska... Ako igras solo, zna dosadit brzo, jednostavno odustanes kad te prodje volja ![]() mozda zato sto nije SP igra, nego MP co-op, koji, eto, mozes igrat solo ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 29.02.2020. u 08:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
po tom pitanju je borderlands 2/3 puno bolji... jednostavno resetiras story progress.. kreces iz "pocetka", sav gear i level ti ostaje... no od pocetka do kraja te rokaju najjaci neprijatelji pa da vidis rokade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Neprilagođen
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Mislim je im ovo velika novina kaj su napravili - izresetirali/izmješali su ovo kaj si imao i sad nakon 2-3tj skupljanja ovak prek to librery-a buš se zgiro do ibera i kaj onda ??? contenta ima za 10-20 sati uvrh glave a pvp i dalje ne valja k. jedinica je tu bila 10x bolja ... Ne znam, sve u svemu 30€ ni mrtav ne mislim davati ali moguće čak da nebum ni uplay+ mj dana uzimao jer ovo je kad hype prođe u biti ništa... Ono prvo za 3€ svakako uzeti - z 3€ 100-200 sati contenta, onak polako ima bez brige |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bas vidio neki dan 2,99$ za PS4, reko ke? jel ovo neka zajebancija? ![]() ovo je krađa a ne sale jebote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Igram Division 2 na PS4 Pro i imam problema sa HDR-om kad uključim,odjednom skoči na čudan način brightness i saturacija,sve bijelo kao da baci neki filter,jel ima tko problema sa time ? TV je 4K HDR naravno,slika bez HDR-a uključenog izgleda kao da ima HDR uključen. Usput,ako netko igra na PS4,neka se javi da pa bacimo koji game |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() ![]() https://news.ubisoft.com/en-us/artic...ision-universe TL;DR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam jedno vrijeme skoro svaki dan rokal, isprobaval gear setove, kombinacije, ovo ono, grindal ali nakon otprilike 500 sati mi je polako već dosadila ali ne toliko da ju šiftdeletam ![]() Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|