|
|||||||||||
|
|
#58983 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@zvonac Imam 225/45/19 PS4. Prije sam imao Dunlop SportMaxx istih dimenzija. Imam osjećaj da su mi Dunlopice bolje držale mokru cestu. Na suhome je PS4 nenad*ebiv, ali kada pada jaka kiša, čini mi se da akvaplaning prije nastupa na PS4.
|
|
|
#58985 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Eto ja kupio Hancook zimulje. Misliš da bum se spizdil negdje? |
|
|
|
|
|
#58986 |
|
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
https://www.br-performance.lu/en-lu/...5-2-0-tdi-evo/ Nitko nije napomenuo najbitniju stvar za O4, da su 115 i 150 ks verzije motora hardwerski identične. Vjerujem da će biti još popularnija nego što je, a sada se čeka godinu dana na isporuku i cijena svaki kvartal ide par posto gore. Soft probleme zasada imam ograničene na lampicu ulja, riješeno updateom. Zamjerka na krutu osovinu iza, osjeti se u gradu da to može mekše, autocesta je fantazija. Također pripaziti na potrošnju ulja, koja nije zanemariva s obzirom na 0W20, pogotovo ljeti. |
|
|
|
|
|
#58987 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#58988 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
S novim Hankook gumama ne bi trebao imati problema. Ali nisam siguran zašto si mene linkao, osim ako nisi skroz krivo shvatio moj post? Čovjek je gledao premium gume i moj odgovor mu je bio da neće pogriješiti sa bilo kojom premium markom. Kak si ti mene tu quotao i zašto, pretpostavit ću da si nešto pogriješio. |
|
|
|
|
|
#58989 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Imam ja na običnom Ceedu, a frend ima takvoga X-a. Nikakvih zamjerki u ovih pola godine, auto fino (tiho) radi i dobro vuče. Potrošnja oko 7-8l, uglavnom za sada gradske vožnje po Zg-u. Sve ovisi kako voziš, zna se potrošnja popeti i preko 10l ako ga stišćeš, kao i kod svih. Na otvorenoj cesti padne i ispod 5,5l. Frend isto ima kratko svoga, ali za sada je zadovoljan, dobra izolacija, auto ima dosta opreme. Ako te što još zanima pitaj. |
|
|
|
|
|
#58991 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman nakon što sam sinoć na jutubu pogledao kako ga Travis Pastrana muči, naletio na BRAT uživo. Rijetki japanski auto koji se nikad nije prodavao u Japanu. Subaru BRAT tj. u ovom slučaju Subaru 284 ![]()
|
|
|
#58993 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() Mi svaki put prođemo sve salone, od Mercedesa do Lade valjda, kod nekih prođemo i različite autosalone da vidimo kako ide kod koga ![]() |
|
|
|
|
|
|
#58994 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Kaj misliš da odgovor na forumu bi promijenio mi mišljenje? Tražim auto cca 6 mjeseci. Platio sam, i čekam da vozilo dođe. U međuvremenu pipkam i pitam gdje god mogu info više, jer sam nestrpljiv, i još nije kasno da promijenim želju (čar plaćanja gotovinom). |
|
|
|
|
|
#58995 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#58996 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#58997 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Koliko ćeš čekat na auto? Osim ak nije s lagera.
|
|
|
#58999 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Preskocio sam xceed jer nema adaptivni tempomat u niti jednom paketu s manualnim mjenjacem. Samo AT ima pravi adaptivni tempomat.
|
|
|
#59000 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedan E36 coupe manje... https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d Ne znam jesam li ćorav ili su mu stražnje gume skoro pa slickovi. Na prednjima se vidi da ima mesa, ali na zadnjima ne vidim ništa. ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.01.2022. u 20:07. |
|
|
|
|
|
#59003 | |
|
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
zadnje dvije gume ... valjda dvije najćelavije gume trenutno u Zagrebu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59004 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nekuzite vi to, to su slikcovi za prave driftere .
|
|
|
#59007 |
|
Moderator
|
Šteta auta. Ali eto, to je činjenica da jebeni balvani ganjaju te aute u takvom stanju. Mislim WTF Ali da, bude za mjesec dana na njušci, nikad udaren, nikad vožen zimi ![]()
|
|
|
#59010 |
|
Moderator
|
|
![]() |
|
|