|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
unlock Daemon Tools????
e dosta dugo nisam imao nikakvih problema, pa mora i mene jednom krenuti. Problem je naime taj da imam instalirane Daemon Toolse radi pojedinih igrica, nedavno sam instalirao igricu Knights of Honor, koja inače ne radi preko Daemon toolsa i radila mi je normalno, a sada kada ju pokrenem javi mi da je Daemon instaliran ali zaključan, da ga otključam i restartiram aplikaciju, u prilogu je slika sa postavkama koje sam ja našao da ima nešto za lock/unlock međutim kako god da ih postavim uvijek ista greška i ne mogu više pokrenuti igricu, pomoć ekipa klinac mi je mozak popio zašto ne može više igrat Knights of Honor? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mozda je sakriven ili zakljucan nekim drugim programom... Uninstaliraj ga i ponovno instaliraj...koja je to verzija? Stavi ili 3.47 ili 4... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
http://softpedia.com/get/System/Syst...Unlocker.shtml Ovim programom ga odblokiraj i onda deinstaliraj. Samo obicnim uninstalom neces moci ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nazalost radi e o igri KoH a ja sam to tek sada vidio... ![]() Naime, ona uklanja daemon.dll file ili ga "zakljucava"... Moguca rjesenja: -Instaliraj Alcohol i u njemu mountaj... -Instaliraj AntiBlax i podesi ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo problem je riješen, obrisao Daemon Tools, i kako je E.T rekao Alcohol 120% je riješio stvar. Hvala ekipa na pomoći, mali je sretan Knight Of Honor radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|