|
|||||||||||
|
|
#57871 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Možeš za bilo koji VAG donjet svoje ulje, dok god paše onaj kod za tvoj motor. Filter ulja mora bit njihov i naravno rad. |
|
|
|
|
|
#57874 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
6 litri ulja, filter, rad i inspekcijski servis....1100 kuna sa žigom u servisnu |
|
|
|
|
|
|
#57875 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Lijepo tražim ponudu i pitam jel stoji da furam svoje ulje? Ne mislim caltati skoro 800kn za ulje koje košta 350kn. Da je 400-450kn ne bi ništ rekao ali 100% veću cijenu ne mislim plaćati.Imaš uredno garanciju i sve po pravilima. Ulje je ulje samo kaj su ga oni odlučili prodavati po 120% većoj cijeni. |
|
|
|
|
|
|
#57876 | ||
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nije moj auto, ali držao sam račun u ruci. A di su ostale gulikoža metode od ovlaštenih...
|
|
|
|
|
#57877 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao sto se rad uvijek prosiri da ispuni dostupno vrijeme, tako se i prtljaga za put na more uvijek prosiri da ispuni gepek, koliki god da je bio. Ako budzet fiksan, onda ce uvijek biti neki tradeoff izmedju prostranosti auta i opreme/motorizacije. Moj mentalni proces: > koliko mjesta mi zaista treba (u 99.9% slucajeva, 1x godsinje u IKEU po krevet na kat cu tu izbaciti) > od auta koji zadovoljavaju potrebe prostora, koju opremu moram imati (e.g. automatik) > izaberi auto koji ti se svidja S dvoje male djece mi je bilo draze voziti hothatch kombije (Octaviu VRS i Seata FR), nego slepati najvecim dijelom poluprazan, slabije motorizirani Superb (koji sam si isto mogao priustiti).
|
|
|
#57878 | ||
|
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
O parkinzima po garazama i dvorista zgrada bi se eseji mogli pisati - najjace mi je bilo parkirno mjesto za bocno parkiranje duljine 4.6 metara. Ja sam prvenstveno radi parkinga isao na auto B segmenta.
|
|
|
|
#57880 |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Tko je trazio OBDEleven? Gadget za dijagnostiku i kodiranje VW prometala danas za 99 Eura: https://blackfriday.obdeleven.com/?g...xoCfDIQAvD_BwE
|
|
|
#57882 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Posebno prema mehanici. Iskreno, da baš gledam SUV, sviđa mi se Jeep Compass i Hyundai Tucson 2015-2021. Jeep ima provjerenu bazu od 500x, nepoderivi motori. Hyundai isto tak |
|
|
|
|
|
|
#57883 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#57884 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#57886 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
A2 je privatni koncesionar, tamo ni danas ne vrijedi ENC. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#57889 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#57890 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#57891 | ||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
. Plus gepek. Lako za 100km , to mogu i s peglicom ![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#57893 | ||
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
(tak su meni davnih dana govorili kad bi se netko sa zadnje klupe bunio )
|
|
|
|
#57894 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa čovjek nije ni govorio da je superb klasa A6 nego da je veličine A6. A skoro da i je. A što se mjesta unutra tiče, u superbu definitivno ima više mjesta nego u A6. Al da nisu ista klasa, definitivno nisu.
|
|
|
#57896 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ljubomora je gadna stvar... Nadam se da ću moći priuštiti BMW za koju godinu, od G21 M opreme mi sline cure. |
|
|
|
|
|
#57897 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Glupa lista..i jadan čovjek koji sudi druge ljude po tom šta vozi Ajmo i po odjeći ocjenjivati ljude |
|
|
|
|
|
#57898 | ||
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
niste ni otvorili link jel da? a serete ![]() osiguravajuća kuća je provela anketu, rezultati se garant temelje na iskustvima ljudi, i to u Norveškoj koja je miljama ispred nas |
||
|
|
|
|
|
#57899 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
A koga briga za ta istraživanja ? Ja vozim Toyotu a agresivan sam,znači ipak spadam u oprezne vozače? |
|
|
|
|
|
#57900 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
znači care, nimalo razumijevanja nemaš.. nije to zacrtano, to je samo mišljenje ljudi/vozača. jbg takvi balvani vole sve što sija, a BMW tu upada.. imaš dobrih, imaš loših vozača, al nemoš mi sad reći da to nije premium ekstra wannabe klasa auta koju balavurdija vozi s razlogom i onda dobiješ ovakve rezultate ![]() slično kao apple/android onomad, kunili se ljudi u apple a evo stalka za 1000dolara a gdje ti spadaš, ne znam, napravi si anketu |
|
|
|
![]() |
|
|