|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
omega driveri i ati 7000
frend ima grafu ati radeon 7000 i instalirao sam mu najnovije omega (6.1 based) drivere. sve lijepo radi, i u igricama i u prozorima samo kad pokrene divx slika ostane na prvom frame-u, zvuk ide dalje. atitool mu se isto ruši (blue screen). tako isto kad mu instalam neki noviji catalyst igre i sve odlično radi, osim divx-a. ak se nemre sredit, koji su zadnji catalysti koji prema papirima podržavaju 7000? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Podržavaju svi, al mislim da bi 4.9 ili 4.12 bili najbolji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Imao sam taj isti problem,da bi mogao gledat filmove moraš Smanjit Hardware acceleration na minimum, dakle odeš u Control Panel>Display properties>Settings>advanced>Troubleshoot A Ako hoćeš normalno igrat igre moraš acceleration dić na maksimum...tak da ti jedino preporaučam da kupiš novu grafičku, to sam i ja napravio jer me ovo izluđivalo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@p3tar89 to je frendova grafa, moja je dolje u sigu ni najmanjih problema osim što je crko vent @domy_os ne radi ni 4.9 a ni 4.12, stavio sam mu neke a cd od matične ali su 3 godine stari koji su zadnji za ati 7000, zna li netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam dugo drzal 4.8 |
![]() |
![]() |
|
|