|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Jeli ovaj Pionir za reklamaciju?
Još prije dosta vremena sam kupio ovu pržu (Pioneer 110d bk). Više se nesjećam dali je ovakve probleme radila od početka, ali mi je stvarno više dosta da se dvd neće snimiti ako je napunjen do kraja a cd više ne želi ni početi snimati (naravno prije toga ga shebe sa lead-inom). I da,.. zadnja 3 cd-a od jednog informatičkog časopisa ne želi uopće očitati (kod prijatelja šljakaju). Sad je pitanje dali to odmah vratiti ili flashati pa sta bude? I može li kakav drugi razlog ovog problema biti osim neispravne pržilice, jer sam provjerio konekcije i nedavno instalirao Windoze? Tnx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Očistio leću usput??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako imas takvih problema reklamacija....
![]() |
#5 |
Premium
|
Daemon-a nisam imao ni prije ni poslije nove instalacije, a za čišćenje leće nemam onaj cd, a sad kupovati ga samo da se pokaže da je prža shebana i nebi baš ![]() E i usput mi dajte savjet sa kojom pržom (već ako daju) zamjenim ovu, jer više nemaju crnoga 110D ![]() Inače se radi o hg-spotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nec 4551
__________________ |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdraw
i ja ti imam sličnih problema sa 109BK..isto iz HG Shrotta... ne znam frende..zaključak je jednostavan..ili škart roba...ili da probamo taj firmware stavit novi..ja sam stavio 1.58...i snima malkice bolje...možda da najnoviji Nero nabaviš... Ali sumnjam da nam je software u komi...prije je prža ajme majko izbagirana... ![]() Šteta para..a i izgleda ![]() Drž se! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Postojala je jedna serija Pioneer DVD prža koja je totalno shebana... Navodno je upgrade firmwarea riješavo problem:confused: , ali nisam siguran zato što nisam probao... Jebiga...svima je nama bilo jasno da je sjebano ali kasno smo to skužili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma fend kupio istu, istoga dana. Vjerojatno je i firmware isti ![]() ![]() Mislim da ću tražiti taj Nec ili BenQ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() cd neće više od 32x stabilno kuriti..a ide na 36 i 40x inače u papirima...šta se dvda tiče nije bajno...samo 2.4x dok u papirima i firmwareu stoji 4 pa čak i 8x uz medije 8x jasno... Ne znam..malo sam razočaran ali šta je tu je...trebali bi se skupiti mi svi sa tim pajonirkama...i sve im vratit isti dan..jedno stotinjak reklamacija da imaju..na jednom prod.mjestu... ![]() bezveze ti je to..jer ne možeš ništa napravit da ti radi bolje..izvadit je eventualno van i dovidjorno.. ![]() sve mi se čini nekakav Asus da bi se dao ubost...16x.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
evo usput da ne otvaram novi topic, imam Pioneer DVR-108 i kada hocu da przim CD-e na brzini vecoj od 10x cuje se jak skripav zvuk kao da zapinje cd od lecu i onda Nero kaze da nemoze sprzit. Na brzinama 10x i manje radi savrseno. Jednom sam ubacio DVD u uredjaj a jedan CD je vec bio unutra(nenamjerno naravno) i izvadio sam okusao sve radi. Jel moglo biti do toga, i moze li se ista uradit da ga otvorim i pogledam. Sto se tice DVDova i ne treba mi brze od 8x ali CDovi se prze 10 minuta na 10x |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Moja preporuka ti je ili LG 4167B serija ili jedna NEC-ova (neznam tocno koja) S njima ljudi ovdje na forumu imaju najmanje problema
![]() |
#16 |
Banned
|
i ljudi imali iko ideje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao A03 pa A04 zatim 106, 108 110 i sve još dan danas rade, inaće pioneer koristi Nec-ovu logiku tj čip je od NEC-a možda je stvarno stvar u serijama tj gdje su proizvedeni uređaji ako se neko sjeća IBM-ovih diskova recimo diskovi proizvedeni na filipinima, Malezija i Taiwan su radili ko zmaj dok recimo Mađarske od 20 kupljenih morao sam vratiti njih 15. Pozdrav
![]() |
#18 |
Banned
|
evo da nebi okaljao ime Pioneer-a moram javiti da nije do uredjaja nego do medija, naime uzeo sam 10 nekih Quark cd-a koji su 0,30KM sto je 1,20kuna, kada sam stavio Verbatim pa kasnije TDK nije se culo skripanje, dakle Pioneer still rulez! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Killing Is My Business...
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja tokoder imam 108 i moram priznati da je malo alergican na nekvalitetne medije naprzit ce na njih ali ne nudi brzine vece od 10x upravo ono sto se desavalo s tvojom 108 ja sam takoder mislio da mi je lagano pocela crkavat a medij s kojim sam imao problema je bio renomiranog imena ali ocigledno skart posiljka. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|