|
![]() |
#4321 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Upravo sam smazao:"Bažulj i korenje!" : goood : Preporuke Što se vina tiče, nema do Korakove berbe iz 99´ i to mislim na Šardonej. Rizling mu i nije nekej. Za crnjaka, Plavac Mali ili Stagnum,: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4323 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4324 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Bažul bez žutog korena i komada rebrica nije bažul. Bumo se čuli za transakciju.
![]() |
![]() |
#4325 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas imam i ja bažul sa kiselim zeljem ![]() To se sve kuha odvojeno. U zelju se kuhaju kožice od špeka i šunke, špek, slavonska šarf kobasa...komad suhe vratine koju sam skroz zaboravio (tvrda ko kamen) U grahu jedna kobasa i komad špeka za šnojf ![]() Friški raženi, hladna Žuja. Uvjek napravim više bažula tako da od ostataka mogu napraviti zapečeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4326 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...kuhala sam špinat na mlijeku, pire krumpir i hrenovke... ![]()
![]() |
#4327 |
Super Moderators
|
Nakon dva dana bažula i zelja-nedjeljna klasika zelena šalata, pečena mesina i dva priloga. Krumpač i široki rezanci rađeni kao mlinci ![]() Pa malo jednog, malo drugog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Super Moderators
|
Inače baš ne šmekam slatko ali me je danas izgleda ulovilo ![]() Smazao sam pol kutije čokoladnih bananica, četri naranđe, dvije pune šake mon cheri griota... Sada mjerkam čokoladni kornet iz male škrinjice a kak sam krenuo neće ni ona konzerva breskvi iz špajze dočekati jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4330 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Jučer sam se ubiooo, povodom mog 18-tog rodjendana na "malu" vecericu pozvana je bila moja bliznja rodbina. Meni se sastojao od: Suha meza+kuhana sunka Čorbanac(4 vrste mesa/divljac) Punjeno Carsko meso ccc 7kg Rolovana Piletina bez kostiju ccc 6kg Rolovana teleca prsa ccc 7kg Ramstek u gljivama + njoki ili domaca tjestenina Punjeni njoki sa gljivama i sunkom Bilo nas je 35 od toga 15 muskaraca sa 95kg+ Samo da napomenem da mi je stara po struki kuharica!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4331 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas pohane palačinke ![]() Za desert palačinke sa marmeladom i nutelom:clap:
![]() |
#4332 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja ću danas špagete sa mljevenim mesom izdinstanim na masti malog pu-ajceka i dovršenim sa domaćim paradajzom. Parmezan i ribani podravec.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Danas ostatci od jucer,baklava i naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
juce rbio kod frendice na rodjendanu klopa je bila. Predjelo pohane palacinek punjenje sa puretinom i druge punjene sa sirom. Glavno jele gulas od divljaci sa domacim njokima i uz to kuruzni kruh.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4335 |
Super Moderators
|
Danas druga polovica one debele zigorske purice i mlinci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 | |
Moderator
|
Citiraj:
Mi smo pekli isto pola purice, mlince i cikla na salatu, a počeli smo sa paradajz juhom. Za desert pečena štrudla.
![]() |
![]() |
#4337 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni danas: Prava kokošja juha Domaće krvavice s dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpačem. rok rok : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer: pohana punjena pileća prsa (sir i šunka), pečeni krumpir, brokula...desert...lisnato s pekmezom od marelica i s čokoladom... ![]()
![]() |
#4339 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Daaa....čak sam isto imao ciklu za šalatu ![]() Vražja pura, još je imam i danas kaj jesti i za ručak i za večeru...mislim da ću za večeru ipak od pečene puretine raditi punjena jaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4340 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dorucak jaje i panceta,rhiza u mlijeku ili neke rice&cornflakes shit,rucak svaki dan 0.5kg piletine,ponekad zamjenim s puretinom (malo dosadno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4342 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4345 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana ![]() Tost (pečeni pršut narezan na deblje i Podravec), kefir, mala salatica od rajčice, rog-paprike i gore naribana ovčja feta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4347 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
mene moja sa bazuljomi zeljem te komadima suhih spicrebrica zusammenn !!! onda jos domaci kuruznjak od punice ,pa kupica tastovog crnjaka z brajde"samo za birane"... ![]() ja njoj hip-hoop Milku( onu s mjehurcekima!) i rojzicu, te 6pack Zuja od 1.5 l..ostalo stara zaliha kod frenda u ducanu..( na to je juskala... ![]() pa smo kak se i heca "starcima" laganini posle klope sasili po vinceku i pivici ,te podrigivali od papice i pijacice.... o necem drugom(nedaj boze! steta klope..) nismo ni pomisljali.... dobro ovo VALENTINOVO ,ogotovu kad podbacis kilu suhih spic rebrica pod bazulj i zelje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4350 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam neozenjen,ali sam imao hebeni filing da jesam kad sam na stolu vidio moje i njeno ime,a samo jedno prezime,moje ![]() Zvao sam i rezervirao stol na Kastvu u jednom restoranu,lik pita na koje prezime ja rekao,pita imena ja rekoh,hvala i dovidjenja... Mi dodjemo,a ono na stolu ivan i vanja kukuljan,meni slabo ![]() ![]()
![]() |
|
|