|
![]() |
#185 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
5.
lol jebote daj ugasite firmu više
![]() |
#188 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
i danas opet sranja sa serverima, no evo plavog posta: https://us.forums.blizzard.com/en/d2...-forward/28164 Citiraj:
![]() |
![]() |
#190 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#193 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
volio bi ali ništa mi konkretno još nije dropalo hah.. socijalni gear imam još uvijek, ali ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#196 |
Vocna iglica u mudante
|
znači, treba mi pomoć za necra summonera.. pregledao sam sve buildove/guidove/yt videe i kurac palac.. act2 na hellu, ne mogu ništa.. imam solidan eq, premda svaki build kaže da gear toliko i nije bitan, ali moji skeletoni/merc ne mogu ništa protiv jačeg monstera.. s kolegom sam prošao act2 duriela i sad na act3 opet ista stvar.. merc ima tal rasha helmet, super resistove, insight weapon, treba 5min da ubiju monstera da mogu bacit corpse explosion.. imam teleport staff s 45 chargeva u switchu, ok wand sa + skillovima, ali ovim tempom ću hell završit za godinu dana ![]() jedini izvor dmg mi je merc i corpse explosion jer skeletoni ne prave nikakav dmg i raštrkaju se na monstere (uzas AI) napravio sam barbariana, malo s njim igram, bit će frenzy gold finder build za njega, imam Ali Babu weapon koji je spreman za njega čim ga levelam |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Složi si Lore u helmet, smoke ili stealth chest, i obavezno spirit u crystal sword. Od skillova skeleton warrior, skeleton mastery i CE. Ostalo po 1 point. Malo je zeznuto sa summonerom do negdee 50 lvla poslje je puno lakše. Na merca probaj još Treachery u armor. Sve ovo su jeftinjara runewordi a Spirit je broken, može još ići i u shield i odlično je kad imaš 2. Jak merc je jako bitan jer će on uvijek ubiti prvog moba za CE. I uvijek spam amplify damage. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Vocna iglica u mudante
|
imam lore helmet, stealth armor.. lvl 77 sam, maxan skeleton warrior/mastery/corpse explosion, koristim clay golema za supporta, pointovi stavljeni u amplify dmg, decrepify.. merc ima tal rasha helmet, insight weapon.. sve mi liči da je ok krenio sam s barbarianom ispočetka, dok se malo odmorim od necra pa ću opet probat |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
|
Citiraj:
ne znam kako ti neide, od cijele moje ekipe s ima ih dosta samo summon necro je solo prešao sve |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Vocna iglica u mudante
|
evo sinoć sam igrao, act3 flayer jungle, došli neki monsteri s lightningom, dva hita i crknem, ne stignem ni izbjeći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Vocna iglica u mudante
|
imam rune, trebam sword i shield za spirit.. hvala ti, ali probat ću zasad sve sam da obavim/nabavim ![]() edit: dal trebam gledat base dmg weapona u koje ću staviti rune, ili je dovoljno samo da ima sockete? gledam sad guide, lik je u phase blade stavio rune da dboije grief weapon, a base dmg mu je onak 31-36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Vocna iglica u mudante
|
bilo je i meni na nightmare sve lako, lvl 77 sam ipak.. na hellu su krenili problemi, riješit ću resistove pa vidit dalje edit: prešao na hellu.. napravio sam white wand, skeletoni malo ojačali zbog skeleton masterya.. fight s baalom je trajao 10minuta haha.. spam decrepify i gg Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 19.11.2021. u 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja ga isto ubo na sniženju za PS 5...ušao samo u igru da vidim kako izgleda i mogu reći da je pravi remake što se tiče grafike, ne mogu vjerovat da je igra izgledala onako kakav je legacy mode. Tada mi je to izgledalo kao next gen, a sada me bole oči dok gledam u to ![]() Sad samo da završim Ghost of Tsushima i slijedi grind fest kao u dobra stara vremena kada su me igre zabavljale puno više nego danas unatoč drlog grafici. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|