|
![]() |
#751 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Premium
|
Citiraj:
Odlično radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma ako imas android tv, neznam šta se mučiš sa drugim playerima imas tivimate .. po meni jedan the best player i mali miljon derivata istog kao što je implayer imas ott navigator, koji mi ima nekog smisla smarters player, netko ga voli netko ne i to je to, ostali nisu vrijedni spomena, ko da djeca u vrticu sklepala a samsung / lg su limitirani na svoj store i priča za sebe neki dan doživio kako puca ljubav između samsunga Q95 i smart stb a gazda se buha u prsa, kako je to top topova tv, najskuplji, ali bogme i bugovit sw u samom samsungu |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
|
Kod mene 99% vremena ovaj https://play.google.com/store/apps/d...e.android.iptv |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
da i ta je dobar, al nisam ga spomenuo jer nije bas daljanski firendly za postaviti, više je mob only i treba kobasu od linka upisat, nema xteme login api i da, epg tre posebno upisat izvor, al da program radi svoj posao ok, radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
Za tv imam uključenu optimizaciju za tv Kategorije prikazane u Tabovima ne listu I prikaz programa u listi, ne mreži Brzo, jednostavno i najvažnije radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Update: jučer pronašao https://maxplayer.tv/. Najbolji do sada. 7 dana trial, nakon toga 1,5 EUR mjesečno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
ima li negdje video gdje se može vidjeti kako radi? na njihovim stranicama ne radi link na video... otvara spot od Shakire ![]() 1,5 eura mjesecno nije ni malo ... volio bih da ima opciju jednokratne kupnje kao SmartIPTV app (jednokratno 5.5 Eur) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
|
svašta su natrpali na sajt i meni se ne sviđa to uplodanje u njihov sustav listu samo lakše izazoveš ban kod davatelja a za winodwse vam je ovaj dobar sfvip player i besplatan k tome za sve ostale kemije .. stavis neki android emulator i deri |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam placen tivimate ali koji epg dodat a da radi? Ako netko ima molio bih na pm barem hvala Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
![]() |
#777 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Post 768 Ili phoenix: https://phoenixrebornbuild.com.hr/it...n-pvr-epg.html Ovog drugog sam dugo koristio na tivimateu
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da i napokon odustao, smeće samo radi na Samsungu i Lg-u iako reklamiraju da radi na svemu. I da, na njima kada stisneš tutorial video dobiješ Shakiru da mrda guzicom. Kao pa bit će i za WIN i za Android kroz koji tjedan, moš mislit, vrlo su neozbiljni za nekoga kome trebaš dati podatke i svoje linije na raspolaganje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |