|
![]() |
#56821 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ekipa odakle naručujete dijelove tu u EU? I dal se još uvijek isplati ić po gume u Zloveniju il je to sad sve isti dreq? Nisam godinama ništa ovdje kupovao niti pratio cijene pa mi je sad to sve novo ![]()
![]() |
#56822 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dijelove s https://www.autoteiledirekt.de/ , a gume u Sloveniji ovisno o dimenziji. Manje/jeftinije dimenzije nisu isplative, ali kod 18" nadalje se zna naći solidna razlika u cijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56824 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#56826 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Jesam već, hvala. Fakat ne kužim kak Rock Auto ima onako niske cijene. Šteta što bi shipping koštao gro ![]() Recimo set diskova i pločica koji tamo koštaju 60 CAD a u ovim EU shopovima bude oko 70 Eura. Al ok, kak mi žena veli, you're not in Kansas anymore ![]()
![]() |
![]() |
#56827 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što reče kolega, gume većih i rjeđih dimenzija tj. skuplje gume se više isplati kupovati u SLO. Prije 2g. sam si kupio 225/45/19 PS4 Michelinke za 700€ sa montažom. Doduše, radilo se o demo verzijama (<50 km). Ganc nove bi koštale 100€ više. Kod nas je svaka koštala 1.800 kn s popustom.
![]() |
#56828 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Ja neznam gdje vi gledate cijene guma... Evo u autohrvatska Michelin ps4 225 45 19 dođe 1480kn sa pdv, ima i jeftinije kome se da potrošiti 5minuta.kakva mrtva slovenija Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#56829 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#56831 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56833 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Molim pomoć starijih i iskusnijih kolega ![]() Dimenzija 205/55/r16 P.S. na testnoj vožnji auto je bio ok, nisam primjetio da je neudoban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56834 |
Moderator
|
Nov ili rabljen? RFT ili standardne gume? Nisam Ceed vozio jako dugo ali sam vozio mk1 i mk2 posve nove i oni jesi onako na tvrdoj strani spektra, no nikako neudobni. Kako bi soderasi rekli, auto je max utegnut ![]()
![]() |
#56835 |
Premium
|
Novi i standardne gume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56837 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Prođi pet puta gore dolje po Jazbini, ima 14 ležećih u ta 2,5 kilometra, taman da se opusti auto i ne osjećaš svaki kamen više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56839 |
Fresh Juice
|
Da da, 14 komada. 12 novih crvenih i 2 stara žuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#56840 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Baci pogled na ovo https://carsradars.com/news-features...ases-to-42000/ U nekim kvartovima, nema ceste bez ležećih policajaca, a dolaze u svim veličinama, oblicima, bojama i okusima ![]() Čak su napravili mapu svakog ležećeg u gradu ![]() https://www.reddit.com/r/Maps/commen...ump_in_london/ Da prevedem na ZG pojmove...zamislite da na Slavonskoj imate ležeći svakih 50 metara. Eto, to je London. Nemate se što žaliti ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.09.2021. u 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56841 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma nek idu u k s time. Zbog nekoliko idiota vecina ispasta. Netko je dobru provoziju dogovorio. Zasto ne stave radare/patrole i konacno sud krene provoditi kazne? Udari po dzepu, ako nemas za platit nek ti uzmu auto. Da vidis kako bi se ubrzo svi pridrzavali propisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56842 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Činjenica je da su smrtni slučajevi, pa i same nesreće na minimumu s obzirom na količinu auta koji prođu cestama u jednom danu.
![]() |
![]() |
#56844 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#56845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U subotu su u mom selu gostovali oldtimeri. Kako je prije par tjedana bio Mate sa svojim milijunskim mašinama, mogao sam povući nekakvu paralelu. Iako ne vrijede ni mali dio raznih Bugattija, Lamba i sličnih, 'djedice' imaju daleko veći šarm i raznovrsnost oblika jer današnji auti, uključujući i one vrijedne milijune US$/€, su teška konfekcija i c/p.
![]() |
#56846 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Krešo je prevara i lopovluk, a to dobro znam jer sam čekao akciju kad sam djorao pola clia pa sam vidio što je za njih akcija popusti po 20-30-40%, a zapravo ti je cijena ista ili čak i veća nego kad artikl nije na akciji. Tokić je očajno skup i ima nikakav izbor proizvođača. Impex ima super cijene i fino ti dođe doma za dan-dva. ![]() I ne isplati se u SLO po gume. Razlika je fakat mala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56848 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#56850 |
Premium