|
![]() |
#5311 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo kolega Iluzionist, ovdje se vidi kakav je I/O shield > https://www.ebay.com/itm/294210261009 bolja slika > https://i0.wp.com/the620guy.com/wp-c...O_Plate_N2.jpg a za žuntu: review slične xx Platinum mobo > https://m.hexus.net/tech/reviews/mai...ion-nf3-250gb/ support > https://www.msi.com/Motherboard/supp...n_neo_platinum Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 31.08.2021. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5313 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo izvolite kad hocete... Ja sam samo beta tester tako da nisam odgovoran za ove vradžbine, ali mislim da svi znate tko je kriv... ![]() ![]() ![]() Btw ocekivao sam famozni tulac 1.4 na zidu tamo gore, kad ono tamo neki el cheapo p3 i p4 koji uopce nisu high end. Pffff ![]() Btw ta napajanja su generalno dobra ili samo do nekog datuma ? Čisto da znam pobrati ako naletim negdje ![]() P.S. Da znam, ekran od lapa je prašnjav. Deal with it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5314 |
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Hvala svima na pomoći, tada su ti I/O limići bili univerzalni u dobroj mjeri zato sam i pitao ako ima netko šta viška a da odg. za ovu ploču. Trenutno se sexam sa onom neupaljenom s370 koja- ne pali. Ehhh, ne zamjeram joj, stajala je skoro 20g. Trenutno mijenjam napajane pa ćemo vidjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5315 | |
Guest
|
Znao sam! Imao sam dvije 6200 koje su bile identične, jednu crvenu (MSI) i jednu plavu ... mislim Asus, ali nisam siguran ![]() Citiraj:
![]() A ja sam mislio da budeš okinuo sliku kako je Trekkie kriv za sve ... pa zar nisi vidio na zidu da ti jasno i glasno piše?! Znali su da je Trekkie kriv za sve još tamo davne 2002 kad su radili igru. Isto tako su znali i za Adisone, ali i 3dfx vradžbine ... vidovita neka ekipa, nema što! ![]() Huh ... što to radiš sa pločom kolega?! |
|
![]() |
![]() |
#5316 | |
Moderator
|
@Trekkie4 Hhaha, bravo ![]() Citiraj:
mada je zgodno zaviriti u unutra da nema koji problematični elektrolit, imaju -5V rail koji je bitan za prastare platforme sa ISA slotovima, malo drugačiji raspored "snage" na rail - ovima po tadašnjem ATX 1.2, vidi naljepnicu od kolege poviše > https://postimg.cc/2b9Q7FT4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5321 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5322 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @ Trekkie: Nemrem vjerovati da mi je ovo promaklo. Očito su me ovi Adisoni sa kojima sam bio "surrounded" omeli hahaha ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
Guest
|
Hvala, hvala ![]() Baš sam rekao kolegi, ovo je bio mali "easter egg" kojeg sam napravio i ubacio u igru kroz svega par minuta vremena. Vjerojatno se dalo bolje napraviti, popraviti aspect ratio modela (i/ili mapiranje teksture) ali kako sam mu obećao modani Vice prije dosta vremena a sve stavio "on hold" sad zadnjih tjedan dana smatrao sam da je krajnje vrijeme to uploadati i završiti, a ne trošiti vrijeme na sitne gluposti. Ali sad kad sam to rekao, nije isključeno da budem napravio nešto bolje i prikladnije, kad riješim tehnička pitanja sa kompom. Planirao sam nadogradnju ovih dana, ali kako to uključuje nabavku DOSTA novih dijelova prvo sam se odlučio stisnuti zube i keširati koliko je potrebno, ali sad se opet premišljam i preispitujem prioritete. Bilo kako bilo budem morao donijeti odluku jer AKO idem u nadogradnju, onda budem formatirao disk, te stavio frišku kopiju W7. U protivnom budem ostavio i vratio sve kako je i sad ... budemo vidjeli. Poanta je samo da Vice modding bude morao pričekati neko vrijeme. |
![]() |
![]() |
#5329 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Admiral / Mercedes 230 (1) ![]() ![]() Admiral / Mercedes 230 (2) ![]() ![]() Deluxo / DeLorean (Sentinel / BMW u pozadini) ![]() ![]() Infernus / Lambo Countach ![]() ![]() Cuban Hermes / Mercury Eight ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5330 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2021
|
Citiraj:
Da li je ne/pristojno pitati koliko para? ![]() Inače ove 3D naočale, nisam nikada skužio kako točno rade, osim što izazivaju glavobolju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Info za one koji nemaju te naocale a žele slican efekt, u zagorju postoje adapteri tj. prilagodnici koji imaju multifunkcijsku primjenu kad pricamo o 3D efektima ili 3D grafici. Primjenjivi su i na retro HW naravno. Vrlo su jeftini i svega 1-3L je dovoljno za pretvorbu 2D grafike u 3D (i obrnuto), paralelno se javlja i 3D zvuk, a postoji i cijela serija drugih efekata i doživljaja potpuno besplatno. Poznatija imena tih adaptera su tudum, noha, direktor.... a glavobolja je posljedica video konverzije, isto kao i kod 3D naocala ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5333 |
Moderator
|
3D brlja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Od dobrog direktora ne boli glava. Samo od domaćeg delanca kad naši ljudi malo nadoštukaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 |
Premium
|
Ne bih znao, no čim sam ga uočio, znao sam da je moj. Tolko sam bio sretan da sam kupio još i nekog (nedovoljno) starog CM koji je prošao sito i rešeto, doslovno, za neku sitnu lovu jer hoću barem privremeno posložiti i ispitati ovo što mi je stiglo od s754 komponenti. Poslije, kada jednom pronađem kućište po želji, lakše će biti odraditi transplantaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 |
Premium
|
Sad mi je lakše da nisam jedini ![]() W98/P4 rig je jedini kompletan, fala bogu bar nešto. DOS/SLOT1 rig je hrpa nastala od prijašnje slot1 konfe koja se borgovski mergala sa bivšom DOS/MMX konfom/hrpom plus dodatnim ventilatorima, power/fan adapterima i sd karticama/adapterima plus jedna Voodoo1 kartica on top of all that ![]() XP konfa/hrpa je sastavljena od i3 540 koji se tu spominjao po temi nedavno, klokanog na 3.8 i e8600 koji tek ceka da ga se kloka i benchmarka pa da vidim kaj bude od te 2 konfe brže pa da postane nova main XP konfa u kompi sa 750ti. Plus popratne ploče, ramovi, hardovi i sve ostalo iz 2 kucista. Jedino kaj nemam po 2 napajanja za svaku hrpu... Plus još bih se htio poigrati sa onom Abiticom kad stignem i testirati ju detaljnije i možda nabaciti full recap... Ovim tempom to ce biti možda negdje oko uskrsa ![]() A nikako se nac sa vremenom da odem tamo u jazbinu to sve pospajat i stavit u kucista kako bog zapovjeda. Kad sam imao vremena cekao sam da stuff stigne a sad kako je stigao nemam vremena otic se igrat sa svim tim. O živote robijo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|