|
![]() |
#26791 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
mala digresija, vidim da je i cinestar uhvatio val poskupljenja, karta je u 6. mjesecu bila 36, sada je ta ista 40, obična bez dodataka 2d 3d 120+ itd. iovako prazna kina još će biti praznija, ili možda neće, ko će ga znat
![]() |
#26792 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Za Cinestar bi i volio da propadnu. Kap koja mi je prelila čašu je kad su najavili naknadu za online kupnju. U današnjem vremenu kad svi žele da ljudi kupuju online i da redovi za kupnju budu kraći oni su odlučili uvesti dodatnu naknadu za online kupnju. Naravno, osim toga bila su poskupljenja svaku godinu, izbacivanje isplativih menu-a, u dvoranama hladno zimi, vruće ljeti, više nije kola s vodom nego voda s kolom.. s druge strane Cineplexx-a će mi biti žao jer su kompletna suprotnost Cinestara.
![]() |
#26793 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
F9, smeće godine za mene. Ne znam kada sam gledao veće sranje od tog filma, po meni su, koliko to god čudno zvučalo u ovoj franšizi, otišli ne predaleko, nego jednostavno već s nas budalu rade. 2/10 i to jer eto, volim FF. Ne tražim nikakvu logiku u ovakvim filmovima, ali šta je ovo... I da, make-up i kostimografu pod hitno otkaz dati. Svi jebeno narančasti, pudra više nego Maja Šupak, Dizel s tim timberlandicama mi lagano ide na onu stvar... Ako želite onako, izgubiti 2 i pol sata nepovratno i kasnije još 3 sata razmišljati što da bacite u zid u kući, idealan film za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26795 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26796 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni je film apsolutna zabava ![]() stvarno me zanimalo kako će pretjerati u odnosu na prošli film....uspili su. Prošli izgleda praktički realan naspram ovoga ![]()
![]() |
#26797 |
Premium
|
Prošli je toliko nerealan da mi je onako bilo cringe gledati koju scenu, onako ti je bed bilo gledati (kao da gledaš Ljubav je na selu)... Ali kako kažeš, F9 je toliko otišao van profila nerealnog da je prošli mila majka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26798 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ja sam prošli tjedan pogledao preporučene Ferry te Blood and bone. To su dvije skroz oprečne kreacije, navodim ih zajedno samo jer sam ih tako kronološki gledao ![]() Eh da, gledao sam i Oxygen koji je skoro korektan film, malo mu fali. Dobar soundtrack su složili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26800 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Joe Bell - ocjena mu je niska i to je jedan od onih filmova gdje su ocjene na sve strane. Radi se o drami, istinitoj, o gay djecaku i ocu koje je prehodao ameriku. Jako tezak film.
![]() |
#26802 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Pogledao F9. S obzirom da sam preskočio zadnjih nekoliko, mislim da sam zadnje pogledao onaj s radnjom u Brazilu, ovo je takav trash... Čini mi se da se niti ne trude glumiti više. Ne znam koliko bi mu dao, jedva je gledljivo na trenutke. Možda 3 ili 4 / 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26804 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() Stillwater - u filmu o tome nema spomena, ali ovo je film napravljen prema slučaju Amande Knox. 30mn predug 6/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26805 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26807 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26808 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26810 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
The Girl Who Got Away - dao šansu ovome, čak je počelo dobro ali nakon toga ide samo nagore 4.5/10 Da ne gubim bezveze vrijeme jel netko gledao nešto od ovoga što je zadnje došlo u videoteku: The Green Knight - neki ga dižu u nebesa, neki kažu da je teško sranje Reminiscence - više recenzija ponavlja isto: kombinacija svega i svačega i da to na kraju ne sliči na ništa. Glumi šveđanka pa ga ne otpisujen olako ![]() Demonic - horor od Neill Blomkampa, ali ima prenisku ocjenu updejt: naravno da nitko nije odgovorio, na kraju sam pogledao Sampdoria - Milan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 23.08.2021. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26811 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26812 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26813 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
RIP Drug Šojić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26819 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
The Green Knight - Meni slabo. Razvučeno, artsy, dosadnjikavo. Ne kužim motivaciju likova. Puno (pre)fantastičnih elemenata koji su po meni suvišni. Neću reć da je potpuno smeće, ima par dojmljivih scena, ali sve u svemu na granici gledljivosti. 5/10
![]() |
|
|