|
![]() |
#123 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Old person question ![]() Evo regao sam se sad na taj ukleti Twitch, mogu li ostavit stream da se vrti pa da mi se automatski claima key ili moram nesto aktivno napravit/stisnut nakon tih dva i pol sata, jer necu bit za kompom? "GO TO YOUR TWITCH ACCOUNT SETTINGS > CONNECTIONS > BLIZZARD AND LINK YOUR ACCOUNT, THEN WATCH FOR 2.5 HOURS TO GAIN ACCESS TO THE BETA!" Ok, izgleda da je to to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Ehhh, za 2.5h se mocim u nekoj rijeci ![]() Hvala na obavijesti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
https://www.reddit.com/r/Diablo/comm...lting_in_menu/ Igra topi kartice u menu. ja sam isto čuo svoju iako mi je to čudno pošto mi je uključen radeon chill |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ima ih, ako netko još uvijek nije pokupio; baš maloprije dobio i instaliram. Nije mi taj Twitch nimalo privlačan (općenito, koncept gledanja kako drugi igraju mi je skroz bizaran), ali eto, ponekad posluži za ovakve stvari ![]()
![]() |
![]() |
#128 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Instalirao i ja, no grafa me dosta koci. Imam masivne stuttere pogotovo kad je kisa u igri - bez obzira kakve postavke stavim. Nije ni cudo s obzirom da je trenutno gtx660 u pc-u al racunao sam posto Dotu2 vrti u 100fps-a da Diablo nece biti toliki problem... No dobro, strpit cu se do ponedjeljka, stize 3060ti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Premium
|
Citiraj:
Anyway, ovo sto meni steka je djelomicno zbog grafe a pretpostavljam djelomicno i zbog same bete... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
heh, a rezolucija? ostatak kompa? pitaš za 100fpsa a grafa rx570 stara ko isus a još uvijek na našu sreću bogić za full hd.. treba ti stotka jer imaš toliko Hz monitor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Diablo je takva igra da bi to trebalo moći. Odradio prije 6 mjeseci Torchlight II tako. Sve Dote i slične igre rx570 vozi na high postavkama bez problema. Ali reko da provjerim, možda netko od ovih u beti ima rx570 pa zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
sve 5, ali kad je torchlight 2 izasao? i dota i takve igre su prilicno cpu bound.. no nebitno, bilo bi stvarno kewl da se na takvoj grafi u 2021g dobije 100fpsa, tj i sam imam rx570 i vrti sve grafa.. sta kazu ovi koji igraju igru, koliko fpsa na kojim postavkama i koja rezolucija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da će mi firma propasti krajem septembra. ![]() Kad se samo sjetim originalnog D2 i LAN partija koje smo pravili na raspustima. Ajme, oče i majko. Buljenje od popodneva do sledećeg dana ujutru, krvave oči, psovki po crkvenom kalendaru. Bijaše to period od nekih 4-5 godina, prije 2 decenije. Ostarilo se... Ali ovo se mora kupiti i odigrati sa istom ekipom kao i prije 15-20 godina. Nažalost, ovaj put remote, a ne u lokalu kao nekada.
![]() |
#141 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Znači sutra mogu probati ljudi koji nisu još kupili/prednaručili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
...evo nakon 1h vremena... meni je to sve jednako clunky kak je i bilo... nebum kupovao, prije 20tak godina sam dovoljno vremena utukao u Zealot Fanaticsam paladina, da bi im ponovno davao peneze za ovo reciklirano govno. ... radije dam peneze za Last Epoch ili nesto koliko toliko novije i orginalnije. a Blizzard ak se ikad dobije i izbaci nesto orginalno i vrijedno para kupim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
Kak stvari stoje, neće izbacivati do daljnjega ništa, a pitanje hoće li uopće izbacivati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Vrlo je jednostavno.Oni koji su dosad igrali Diablo 2 nastavit će i dalje ali sa boljom grafikom i poboljšanim gameplayem.Ja sam naprimjer jedan od njih.Diablo 4 će bit smeće jer je Blizzard gotov.Izbacit ce Activision igru al će bit smeće. Poslano sa mog Galaxy S10
![]() |
#150 |
Premium
|
Volio sam diablo 2 davnih vremena, dao ovome šansu pola sata, niti 1% me nije zainteresiralo. Shift delete od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|