|
|||||||||||
|
|
#55771 |
|
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Trebam za drugi auto nekakav rabljeni karavancek i dopada mi se talisman, ne sasvim ali mi je ok kompromis. Ima li tu vlasnika / korisnika da se potuže ili ga malo pohvale? Gledao sam 1.6 160 dizel sa matikom. ![]()
|
|
|
#55772 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#55774 | |
|
Just don't give a fuck
|
Citiraj:
|
|
|
|
#55775 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Kad sam počeo čitat ovog prvog, prvi dan lampica, drugi dan vidi da vrata gepeka vise, pa kuca volan i onda vidi odvajanje između fara, ja sam do kraja posta očekivao da će mu od auta ostat školjka i četiri kotača ![]() |
|
|
|
|
|
#55776 |
|
Just don't give a fuck
|
Pa bas, a na kraju kao kupit ce novog opet. Ja da imam s autom takvih problema, zapeljao bi im ga u salon kroz zatvorena vrata... (sry, trebao je biti edit zadnjeg posta, nemam pojma kaj se desilo)
|
|
|
#55777 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da se ohladite od Rimca, evo vam malo običnih auta koji isto nisu vozili shootout ![]() https://postimg.cc/gallery/VzCKQjt Od tih svakodnevnih auta...favorit mi je Hyundai Ioniq 5. Auto djeluje kao pun pogodak u svim kategorijama. Prostranost, izgled, upotrebljivost, domet... Impresivno. BMW-ov iX izgleda smiješno jeftino pored Hyundaia i Kie, a cijena je 2x veća
|
|
|
#55778 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
Mrgud je tamo spanao na granici Izlijetanja i driftove bacao u full speedu, kako tad nije imao problema sa kočnicama. Video na njihovom kanalu. Koliko mi je poznato Rimac je C1 vozio na shootoutu prije par godina. Mislim nije uopće bitno ali sigurno da su mogli no nisu htjeli biti prosjek da ih napere neka GT jurilica iz 90-ih. |
|
|
|
|
|
|
#55779 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
#55780 |
|
The mighty pirate
|
Daj pogledaj kartu staze... https://postimg.cc/G9YZvTPd Staza je duljine 2.5 km, širine max 2.5 metra ![]() Hladan cestovni auto tih specifikacija bi trebao s gasom do poda doći do prvog zavoja i onda što? Nadati se da će s hladnim kočnicama zaustaviti masu od 2 tone koja juri 200+? I da nije do kočnica koje realno ni ne možeš zagrijati da optimalno odrade svoj posao, jel bi stvarno riskirao da se ovo dogodi, čisto da možeš reći da si napravio vrijeme s cestovnim autom u kategoriji trkaćih
|
|
|
#55781 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#55782 | |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ekšli čovjek se trudio koliko je mogao. link |
|
|
|
|
|
|
#55784 |
|
Registered User
|
A kaj je 150kW regen snage? Pa to je ništa. Pa takvi superauti dok skidaju sa 200-tinjak na 100 ili manje u naglom kočenju proizvode kočionu snagu koja se mjeri sa megavatima, a ne kilovatima. Treba takvu masu s toliko ogromnom količinom kinetičke energije zaustaviti |
|
|
|
|
|
#55785 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni su Lexusova IS i NX linija prekrasne. Prije neku godinu, susjeda si je htjela Lexusa NX. kako u to vrijeme nije postojao službeni zastupnik u HR, morala je otići u Ljubljanu na probnu vožnju. Vratila se oduševljena. Rekla je da je Lexus po završnoj obradi i kvaliteti materijala space shuttle u odnosu na druge proizvođače. Godinama kasnije kupila si je Q5 u S-Line izvedbi jer joj zet radi u Audiju. Unatoč tome, taj Q5 joj je ispao 70k, a da nije imao ni navigaciju. Navodno, da su ugradili svu opremu koju je ona željela, auto bi cijenom otišao u viši porezni razred pa je odustala od nje. Za te pare si je mogla uzeti NX nakrcan opremom do ubera i još bi joj ostalo love.
|
|
|
#55787 |
|
The mighty pirate
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.07.2021. u 22:49. |
|
|
|
|
|
#55788 |
|
Registered User
|
Bolje da smo se riješili Astre ranije, samo zabavu opet imam dobijem poziv da trebam doći u garažu od dućana s kablovima jer ne može upaliti auto... i dobro, spojimo, auto upali bez ikakvog problema, dovezem ja auto doma da ne bi bilo, i akumulator je prazan, vidim multimetar daje malo, ni 12v pa sam mislio možda je u šlusu. Odspojim i stavim na Bosch C7, upalim tu njegovu regeneraciju i on je uredno napunio i nakon 12 sati mirovanja akumulator ima i dalje 12.75V, sve uredno. Vratim u auto, upalim uredno, napon nije previše pao kad sam palio, malo ispod 11V, znači prema svemu je akumulator uredan skroz. No, dok je auto u leru na akumulatoru mjerim napon je jedva 12-12.05V, što je i manje od napona akumulatora dok stoji pa ili je toliko veliko opterećenje na njega, ali ugasio sam sve u autu osim onog što se upali automatski ili alternator praktički prazni akumulator onda. Stisnem malo gas, na 2000 okretaja daje oko 12.8V, što je ipak bolje, ali to neće napunit akumulator. Ako dođem do 3500-4000 okretaja onda skoči napon na 13.5V što bi već bilo podnošljivo. Iskreno, nije mi skroz jasno, alternator ipak onda radi, ali sigurno se ne može vozit na 4000 okretaja da napuni bateriju do idućeg paljenja Tako da, jel imao netko problem takav ili ima ideju što bi još mogao provjeriti i pogledat jer ako odem mehaničaru već lagano predosjećam da bi probao uvaliti novi alternator a to me ispadne više s ugradnjom nego kaj taj stari auto uopće i vrijedi |
|
|
|
|
|
#55793 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Eto, probaj zategnuti remen. |
|
|
|
|
|
|
#55794 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Alternator testiraš da ga opteretiš, uključi kratka svjetla i grijač zadnje šajbe. Onda mjeri u leru i okretajima. Al tebi očito su četkice reglera otišle, čum daje nešto veći napon na okretajima. Ako alternator ne puni dovoljno i napon je manji od napona akumulatora, auto svu struju troši iz akumulatora-a on autu treba samo za pokretanje |
|
|
|
|
|
#55795 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Vozio službeni par puta. To je u biti okljaštreni povišeni Golf. Lošije opremeljen od Golfa za iste novce, troši osjetno više na autoputu. Interijer je puno lošiji od Golfa. Prtljažnik je upotrebljiv za razliku od Golfovog plitkog, ali ni blizu Octavije. Drugim riječima morat ćeš iskrcat 2-3 soma ojra više za istu opremu i interijer nego za Golfa. To je auto za one koji se ne mogu ili ne žele saginjati kad ulaze u auto i za one koji voze po nešto lošijim cestama. |
|
|
|
|
|
#55796 |
|
49%winner
|
Sta nije bilo da su t-roc, kao i vitara, na grbavim cestama kao zivcane kobile? (Pre)kratak medjuosovinski razmak + povisena karoserija + basic ovjes.
|
|
|
|
#55797 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Bio danas gledati s cross i vitaru za punca Pa to je toliko smeće iznutra da je u razini dacie Užas. Dizel prozor a vrata se uvijaju i skripe Sve plastike skripe i odvratne kvalitete Digli su cijene kao i svi i nije to više ni povoljno Završni dojam na razini Francuza iz 2000tih ono, kao da su udareni auti , razmak na gepeku sa jedne strane nokat sa druge prst Sjedala odvratno mekana , kao da propadaju Multimedija očaj u usporedbi sa konkurentima. Mjenjač loš, Opel iz 90tih Potrošnja stvarno ok, tu skidam kapu Tko kupuje ta sranja osim ako mora? Ne kuzim |
|
|
|
|
|
#55798 |
|
Registered User
|
Ja sam bio neugodno iznenađen kad sam ušao u frendovu Vitaru staru neke 3-4 godine, ne znam koliko točno. Unutrašnjost mi je izgledala manje kvalitetno nego u našoj Merivi iz 2007. Hvala ostalima na savjetima, četkice sam pomislio jučer poslije isto, ništa, naći nekog autoelektričara i odvest da provjeri. |
|
|
|
|
|
#55799 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#55800 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Govorim zeni da ima vise mana nego prednosti. Bio u Zubaku pa ok lik je ovak super, ali on meni odmah nudi najskuplje. 2.0 TDI Sport + dodatna oprema 218k kn to mi nekak previse i jos me obraduje ako uzmem novi iz tvornice da se ceka 6-8 mj + cijena ide opet gore za 5000-7000kn |
|
|
|
|
![]() |
|
|