|
![]() |
#42362 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42363 | |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Ovih 1000-1500€ modela jednostavno NEMA! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42364 | |
Banned
|
Citiraj:
na kraju uzeo ghost i nepopularni sx, rekao mi frajer ako se brzo pojebe unutar jamstva da mogu nadoplatit za tipa gx,nx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42365 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Koji Ghost si uzeo? Meni je zanimljiv Nirvana Tour Essential, samo nema veličine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42367 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#42368 |
Banned
|
je istina, bilo je XL nesto malo po ducanima. doduse u ciklo sportu mi je prodavac reko da je takva nestasica i pomana da im pretezno nasi ljudi narucuju bajkove iz austrije i italije i tam im salju. ja mislim da sam ja prelistao po zgu vise manje sve poznate i nepoznate ducane i proizvodace cak sam u jednom trenutku razmisljao da uzmem mozda rock machine neki hardtail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42369 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas je nakon 3 mjeseca cekanja u garazu stigao novi biciklic za moju malu. Grand Canyon Young Hero, vel. 2XS, 1x11 sve Deore, XCR vilja, MT200 hidraulika. Eh, da je barem meni netko kupio sa niti 9g takav bajk ![]() Zanimljivo je da prelazi sa 20" Cube Kid 200 na ovaj 27.5". Sad sam miran duze vrijeme ![]() ![]() Moram skratit volan jer je 700mm, vjerojatno na nekih 650 +/- 10mm, budem jos vidio, lula ide dolje, sic kad se navikne na novi bajk cca 2 prsta gore. I to onda bude to. Slijedece godine na Sljeme ![]() Ova mat bijela boja uzivo odlicno izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42370 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
hebenica je bajk |
![]() |
![]() |
![]() |
#42372 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Nik Isprva volan na slici izgleda manji u odnosu na kotače. Ja imam 27,5" , rama XL sa 780mm volanom. Koliko je to udobno za moje rame. Prilično ugodno Отправлено через iPhone
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42373 |
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Ekipa, trebam pomoć. Tražim novi bic, najbolje nekakav hibrid (city/MTB) za povremeni izlet po nezahtjevnim stazama u poljima i šumama (nikakav downhill , skokovi i sl.), uglavnom za vožnju po makadamu i asfaltu/betonu. Tražim nešto do 10k kn. Problem: visina 200cm, težina 125kg. Koji model bi bio adekvatan mojim dimenzijama? Do sada sam Vozio Gary Fisher Tiburon model iz 2010, rama 23" i bio mi je na knap, točnije ipak malo premalen, pa bih ovaj puta nešto veće, ako ima/postoji/znate... Unaprijed hvala svima na pomoći ovom mutantu da sjedne napokon na kakav bic k'o čo'ek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42374 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42375 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Molim preporuku za best-buy hardtail MTB, XC ili trail, do 10 000 kn. Moja visina je 183 cm. Ne znam što najbolje odgovara mojim potrebama, no evo nekoliko bicikala koji mi se sviđaju: Team Marin, no imaju ga još samo u M veličini Giant XTC SLR 29 2 Cube Attention SL Cube Acid Cube Reaction Pro Trek X-Caliber 8 Trek X-Caliber 9 Kona Kahuna 29 Orbea Alma H20 - nedostupan, više neće dolaziti Nukeproof Scout 275 Race oprema - izvan budžeta Specialized Rockhopper Expert 29 (ne mogu naći da ima veličina i da je dostupan)
![]() |
#42376 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Volan skracen na 650, sa ovih 700mm udari u sic - zanimljivo. Sad za vikend idemo isprobati bajkic po Jarunu i nasipu, privikavanje sa Revoshifta na "kak spada" shifter i hidrauliku. Kad skuzi bajk, drzim da ce vrlo brzo moc mene pratiti na biciklu, do sad sam ja trcao a ona vozila bajk za mnom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42377 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo za Kone kad pise narucivanje - to znaci da ih nemaju, posiljka s biciklima bi im trebala doci sredinom ovog mjeseca, ako opet ne bude nekakve odgode (trabala je doci u lipnju). Znam, jer sam se ja zapisao i cekam da dodje moj novi commuter bike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42378 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Jučer skužim da mi pukla jedna žbica na zadnjem kotaču. Kolko je to opasno u vožnji i da li je uopće opasno? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#42379 |
Torrent freek
|
U boljem slučaju neće se dogodit ništa, u lošijem će se iskrivit obruč ![]()
![]() |
#42380 |
Premium
|
Jucer sam nakon podosta vremena odvozio meni jako dragu stazu, stazu broj 39 koja ide preko izletista Srnec. Dio uz potok je krasna tehnikalija, ima bas lijepih detalja ![]() Nakon makadama prespoj na donju polovicu Zagorje enduro staze. Kombinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42382 | |
Banned
|
Citiraj:
samnom na tako nešto, dosadno mi je postalo ići solo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42383 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42385 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
39ka je laganini osim 5-6 dionica po 20-50 metara i mislim da ima samo dve ili tri prepreke radi kojih moraš silaziti s bajka. HT s dobrim gumama i prosjecnom vilicom bi trebal biti dostatan za normalni spust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42386 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42387 |
Banned
|
Ima tko od vas možda ovaj stalak za servis bajka ? sve nekako da ću dočekati onaj famozni iz lidla medutim nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42388 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pozdrav. Razmisljam o kupnji mtb, cestovna-makadam voznja, onak, rekreativno, nis zahtjevnoga.. Dal postoji nekaj vrijedno spomena do cca 4tkn? Ili se mora iskljucivo gledat nekaj u cjenovnom rangu do 7-8tkn a da vrijedi ![]() 186/85 su moje dimenzije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42389 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42390 |
Torrent freek
|
@Mar jel ti ono bajk na njuškalu? Uzea bi ga sutra da nije onako kričavo florescetno vanzemaljske boje ![]()
![]() |
|
|