|
|||||||||||
|
|
#55351 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#55354 |
|
Premium
|
Glupo mi je bilo što nisu spojena zadnja svjetla trakom svjetlećom, a postojala je ta crvena plastika prazna, pa sam uguro led traku unutra. Meni je definitivno bolje nego prije, a ovaj lip je 120kn koštao, a fora izgleda. |
|
|
|
|
|
#55356 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Sad je samo pitanje prolazi li to tehnicki pregled, jer na prednjim farovima nikakve egzibicije ne smijes raditi, a za zadnja svjetla nisam siguran... |
|
|
|
|
|
#55357 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
|
|
|
|
|
#55359 | ||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Si to spojio da se pali sa stop svjetlom kad kočiš ili svijetli stalno? Ako je stalno onda će ti se po kiši oni koji voze iza tebe naspominjati familije ![]() Citiraj:
A ništ, ako budu zezali uvijek može povući još jednu crtu ispod tablice pa će biti u paru Bonus je spominjanje familije na kvadrat ![]() |
||
|
|
|
|
|
#55360 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Trebo sam prekidac ugraditi, na tehnickom prerezem kabel ak budu zezali. Kak onda na audijima prolazo takva traka ak se racuna ko neparno svjetlo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55362 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bome ne bi imao muda za ovaj eksperiment. Na stranu lepota zahvata koja je u oku promatraca, ali ne zelim ni na koji nacin dovesti osobu iza mene u dilemu da on misli kocim li ja, jesu li mi to pozicije koje su eto slucajno drukcijeg intenziteta ili boje od ostatka svjetala i sl. Pogotovo ne dok kruzamo na AC ili u koloni, po kisi i tako... Jednostavno ne bi imao muda testirati inteligenciju nesretnika iza mene dok je u tom autu moja glava ili glava nekog meni dragog. Nope :| S druge strane stvarno nemam problema s tim dugim pozicijama na gepecima. Imam problem recimo s running zmigavcima, i to jakih problema do te mjere da mi nekad treba trenutak vise da ga registriram (promakne mi trenutak kad je cijeli zmigavac osvjetljen, a pocetak zmiganja ne dozivim). Vjerojatno je samo do mene. I dalje sam fan full led zmigavca koji kad blicne, blicne i kaze ti "upaljen sam, ugasen sam, upaljen sam...".
|
|
|
|
#55363 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2021. u 16:27. |
|
|
|
|
|
#55364 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2020
|
lol, 200k kn za 7 godina star hyundai ![]() Realno, to je auto bez karizme, tradicije i bilo kakve prepoznatljivosti brenda, totalni generički crap i pokušaj da se jedan korejac gura u visoku klasu, a to jednostavno ne ide. Kad vidiš da za 60k kn manje dobiješ npr. 330d isto godište onda je daljnja rasprava suvišna: https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-34730717 |
|
|
|
|
|
#55365 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Nhf, ne volim bmw, a volim hyundai. Ne volim ove aute kojih ima svud, volim aute s puno opreme, cak mi ni konji nisu tolko bitni, al ovaj genesis ima sve, pa i ventilirana sjedala sva sto je nesto sto mi fali u trenutnom autu. ![]() Taj bmw je i slabiji, i manje opreme, i više km. Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2021. u 16:48. |
|
|
|
|
|
|
#55366 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#55367 |
|
Banned
|
Ma to sam dao bezvezan primjer prvog auta koji mi je iskočio na njuškalu i šta se dobije za puno manje para. Kao da je problem otići tražiti neku seriju 5, Audija A6 ili sl. za te pare... https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-530...oglas-34518281 kakav hyundai... |
|
|
|
|
|
#55369 |
|
Banned
|
Čini ti se da ih ima puno jer se za takvim autom okrećeš, još će ispast da svaki 4. hrvat vozi bmw od 20-30k eura i da smo zapravo bogati kao švicarska samo to ne znamo. |
|
|
|
|
|
#55371 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#55373 |
|
Moderator
|
Genesis je zakon, problem je jedino, kao i kod meni osobno predobrog Infiniti Q50 je sto im V6 motori cugaju ko da nema sutra. Inace, meni je zakon koliko je razlicita percepcija kvalitete kad su u pitanju Audi/BMW u Europi vs ostatak svijeta. Recimo ovdje te aute smatraju rupama bez dna ![]()
|
|
|
#55375 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#55376 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ovo je istina. Ali platiti 29k za onu staru peticu F10 je suludo (pod staro mislim da je nakon nje došao G30 i da je nedavno došao i G30 facelift). Znači graniči s ludošću, ali valjda to tu prolazi. |
|
|
|
|
|
#55377 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Po BMW-u moze kakati samo onaj tko ga vidi samo u prolazu ili onaj koji se zabije u 6 kredita pa kupi groblje od BMW-a kojem su vec 5 puta vracali kilometre i 6 puta naplatili od osiguranja. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
#55378 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
U ostatku svijeta ćeš teško naći 1.9/2.0/3.0 TDI Audija dok je kod nas to 90% modela. I kod nas su rupa bez dna stariji FSI i TFSI motori, samo su jako rijetki pa ne pridodaju percepciji.
|
|
|
#55379 |
|
Moderator
|
Ne pricam o korisnicima vec o ekipi koja radi na njima.
|
|
|
#55380 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|