|
|||||||||||
|
|
#54481 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Ti svojim mijenjanjem trake ne smiješ utjecati na to da drugi vozači moraju mijenjati svoj smjer vožnje, puštati gas ili kočiti, pa to je prva i osnovna lekcija kad izađeš na veću cestu u autoškoli. Naravno, treba biti kulturan u vožnji pa propustiti, ali ako te neko ne pušta pa nećeš se zaletit u drugu traku nasilo za boga miloga. |
|
|
|
|
|
|
#54482 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavio sam smajl na kraju no ok, mozda sam ih trebao stavit vise.Jasno da nemam nista protiv tebe osobno. Negdje sam gore povise ranije rekao da je zakonski on u prekrsaju zbog oduzimanja prednosti, no uvijek ima ali. Ono sto cijelo vrijeme pokusavam reci je da bi negdje drugdje ovo zavrsilo kao 50:50 jer drugo vozilo nije napravilo bas nista da izbjegne udes sto se zorno vidi sa snimke iz kombija koju si stavio. Tipu se stopovi pale tek kad je vec prakticki dosao na metar od auta. Dakle uredno se vozi trakom, drugi auto je vec napola u njegovoj traci a reakcije vozaca nema nigdje na vidiku. Ovdje bi recimo da tu snimku dodam kao dokaz ICBC presudio podjeljenu odgovornost. Znam iz iskustva jer je lik s posla imao gotovo istu situaciju a on je bio na mjestu gdje je sad vozac BMW-a. Kao sto je receno ovo je bilo bas silovanje zakona i pravila. Jer isto tako ajmo hipotetski, da je uspio skroz preci u traku i BMW ga pogodi u straznji kraj a ne u bok, za sto bi mu vjerojatno trebalo jos pola sekunde, tko bi bio kriv? Zakonski, BMW jer nije pratio promet. Dakle da je pratio promet ne bi se nista desilo. To je bila poanta mojih postova ali OK. Necu vise jer samo pridonosim tenzijama ![]() Citiraj:
Pa samo jos jedan dokaz u nizu kako smo zadnja kaljuza od drzave po pitanju pravila i slijeda informacija. Dakle ili je ili nije dobio zeleno svjetlo. Ako nije, onda je kriv. U priopcenju je pisalo da je pusten. Sto bi recimo bilo logicno obzirom da su razmjenili podatke a za ostalo je ostao referent s policijom. Dakle kako mozes radnju tretirat kao bjeg s mjesta nesrece ako si dao podatke i ako je tvoj referent tamo ostao za daljnju komunikaciju. Samo u RH Da ne krenem u politiku pa pocnem o tome kako je on sad tretiran kao "bjegunac" a u isto vrijeme Mamic recimo nije ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 25.04.2021. u 22:43. |
|
|
|
|
|
|
#54483 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
|
|
|
|
|
|
#54484 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Može, pozdrav svima. Ne znam zašto uopće trošim vrijeme na ovo. |
|
|
|
|
|
#54485 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
#54487 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Ne znam dal vozis po zgu al takvo prestrojavanje je svakodnevna pojava, pogotovo bez zmigavaca samo sa razlikom da stignes prikocit ak se ne vozis ko krkan ![]()
|
|
|
|
#54488 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#54489 |
|
Moderator
|
A bas ga je zaredalo, onda jos kasnije lik prode na crveno ![]() ![]() https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2271523.aspx
|
|
|
#54490 |
|
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#54492 |
|
49%winner
|
Ma imaju žmigavce da bi bili street legal. Mislim, žaruljice imaju jer koriste hazard lights ako se nešto desi na brzincu. A i po volanu odavno imaju te "civilne" komande za svjetla i pizdarije jer nemaju klasične poluge iza volana. Jedan stariji primjer: https://www.youtube.com/watch?v=uk0sruTuNfY
|
|
|
|
#54493 |
|
Moderator
|
|
|
|
#54494 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
Citiraj:
dozivotno zabranit ulazak u hr pa nek se preserava negdje dalje... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#54495 | |||
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma Wolwu sam odgovarao, tvoj post je nekako iskrsnuo između. ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kolko ja znam, WRC auti su registrirani i mogu na cestu kao i svi drugi. Bez žmige to nemreju.
|
|
|
|
#54496 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Vozim, i znam da je. Upravo to je i problem lol, mada čak i manje viđam nego prije, kao da se stanje malo popravilo. U zadnje vrijeme me čak iznenadilo koliko ljudi s "bijesnim" autima od koji bih obično očekivao da su šupci i ne puste recimo na zebri ipak stanu i propuste. |
|
|
|
|
|
#54497 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#54498 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Preporuča li se, i koliko često, mjenjanje ulja u automatskom mjenjaču? Također, preporuča li se kakvo preventivno održavanje/servis automatskih mjenjača |
|
|
|
|
|
#54500 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
U pravilu da, svaka tekucina se mjenja, pitanje je sad samo intervala. Recimo ZF getribe vele da je lifetime fluid unutra, no svejedno je dobro zamjenit je bar svakih 80-100k
|
|
|
|
#54502 |
|
Premium
|
5 brzina automatik, u hyundai grandeuru 2008.g., vidit cu sta pise u manualu kad dobijem auto od limara nazad |
|
|
|
|
|
#54504 |
|
Premium
|
Kaže bivši vlasnik da je mjenjano sa 350+, sad je na 410..znači uskoro, pogledam u manualu šta piše. |
|
|
|
|
|
#54505 |
|
The mighty pirate
|
Automobili
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 26.04.2021. u 16:57. |
|
|
|
|
|
#54508 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Što je ljudima, Isuse za koliko nije pobio one pješake Batom u čelo na licu mjesta takvim idiotima |
|
|
|
![]() |
|
|