|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kako ukloniti neodgovarajući driver?
U konkretnom slučaju nakon stavljanja Windowsa XP na računalo staro 5-6 godina na inst.cd-ima su bili samo driveri za 98 i me...nakon traženja po webu nadjen sve drivere za xp osim za zvuk....pokuša san staviti driver za zvuk od 98 ......naravno ne radi..nadjem driver za taj chipset za Xp ali ne znan kako ukloniti taj od win98....na uninstal pa restart win jave da su našli novi hardware (audio controller..) ali odmah sami vrate taj neodgovarajući driver.....pokušaj instalacije novog iz njegovog setupa ne ide ...win javljaju da hardware nije podržan ili nešto slično....šta uraditi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...876#post213876 ovo su ti upte za korištenje jedino što moraš odabrati je iz menia je odgovarajuća zvučna i postupati prema uputama.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Skinia san obe dvi verzije driver cleanera a u utorak iden na mjesto dogadjaja pa ću probat, zvuk je onboard , southbridge via VT8233 a driver za XP koji san skinija je vinyl audio codec 650a............fala..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Riješeno!! ...sa driver cleanerom pro... ..fala na savjetu... |
![]() |
![]() |
|
|