|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Obrnuti video
Evo jednog prilično glupog problema: Kada pustim DivX video u WMP (XP) ili Micro DVD-u, slika bude okrenuta za 180 stupnjeva. Sa BSplayerom nemam problema, slika je potpuno normalna. Jel' ima tko kakvu ideju? :confused: Napominjem da slika za sve druge vrste videa (DVD, Mpeg, WMV...) je potpuno normalna u svim playerima, samo DivX zeza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Problem riješen. Nakon prčkanja po codecima, instaliranja, brisanja... sve je proradilo kako treba. Izgleda da je problem bio DivX codec 5.0. Vratio sam se na 4.12, sve šljaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
divx 5.0 codec je meni dovodio do usporavanja vizualnog dijela filma dok je zvuk isao normalnom brzinom posto usporavanje bilo stalno razlika se sve vise pojacavala recimo samo da mi je u matrixa (uzimam ga kao primjer jer pretpostavljam da su ga svi gledali) svirala odjavna spica u trenutku kad su Neo i Trinitry tek ulazili u predvorje one zgrade da oslobode morpheusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
meni novi 5.0 codec sljaka bez greške.Pri gledanju istog filmića stvar mi ide glađe nego prije na istom stroju, sa istim BSplayerom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|