|
![]() |
#1 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Mini120101-15.dmp i sysdata.xml
"C:\WINDOWS\Minidump\Mini120101-15.dmp C:\DOCUME~1\SUMEER~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml" digne se comp (xp pro) pa se zablesira pa potom pojavi blue screen i pojavi gore navedena greska,,onda ga ja resetiram opet se podigne i radi oke sat dva pa potom isto.... za test sam isključivo radio s MsOffice alatima bez ikakvih igranja igrica, muzike,,filmova..nish nish drugo.Inače već dugo vremena nisam nista novog instaliral niti drivere mijenjao(update).....ko iz vedra neba prije tjedan dana i od tad svako malo da li se to ikome desilo,zna li itko ita o takvoj greci
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Mini120101-15.dmp i sysdata.xml
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
eeeee,, ja sam u međuvremenu(kako nitko odgovarao nije) isformatirao disk i stavio fresh windowse....ali hvala na želji za pomoć ![]() e, kad smo već tu, taj mini_dmp fajl baš i nije u čistom textualnom obliku???....pola kockica a pola texta....i tam su mi bili spominjani driveri za grafičku i audio...!!!a kako se sve nalazi na ploči....reinstaliran je istih baš nije donijelo rezultata...pa sam na kraju napravio kako rekoh na početku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|